Сообщение от
ЦинИк
Я конечно не президент и не премьер и даже не зам.зава. кафедрой в каком то там заведении

,а просто человек с 2-мя высшими образованиями создавший себя и работающий на себя и поверьте, могу отделять зерна от плевел...А потому ,считаю,что создаваемые "образы общества" и их лидеров при помощи масс.медиа это одна из форм политической борьбы и только. И эта форма не нова, она широко применялась в СССР. Я же не зря написал о возможных "2-х вариантах ". Первые-это легковерные люди поддающиеся внушению (не способные анализировать) и вторые -это провокаторы, которые сознательно провоцируют первых. К кому себя причислить-выбор за вами .
П.С. А будете нарушать правила , буду штрафовать. И демократия тут не причем, на форуме "авторитарный режим с нечеловеческим лицом"

Показать скрытый текст Не стереотип, а узагальнюючий образ.
Для мене, людини з европейським корінням та спрямуванням, не з двома вищими освітами, але значно більше, ніж одна, суттєвим є образ головної особи Держави (не дивлячись на змінену під потреби Конституцію). Тому і вважаю, що якими би якостями не володів Ваш кумир, у нього занадто багато темних сторінок в біографії: починаючи невизначеності стосовно його батька у роки ІІ Світової війни (а хочете, ВВВ), його важкого дитинства (мало у кого воно у ті часи було легким, але не усіх саджали за розбої), продовжуючи способу його виправдання (цькуйте, чи що хочете робіть, але я згадаю тут КДБ, бо є великі підозри його співпраці з цим каральним органом), закінчуючи способом отримання вчених ступенів, рівня інтелекту та освіченості тощо.
Я спокійно сприймав Президента Кучму, хоч він і не нацик, але і не кацик (ну звиняйте, повинна бути система противаг у обрАзах). Він був не без недоліків, але хоч освіченою людиною, без видимих огріхів у житттєвій біографії.
Ющенко... Цей романтик взагалі особливий. Його "пришестя" було не на часі. Його б у Президенти, коли б Україна заправляла Европою (ніколи? не знаю). Але він не мав такого "послужного" списку, на відміну від теперішнього.
Що хочете пишіть, до кого хочете себе чи мене відносьте, але минуле нероздільне з майбутнім. А часом і є визначальним.
Европейці дійсно не знають, чи сміятись їм, чи ні. Бо дике для них це явище, коли народ з тисячолітнім історичним досвідом, не маючи з кого вибрати, вибирає людину, котра відсиділа не за політичні переконання.
P.S.: А щодо штрафів, то ми з Вами погодимось, що вони відності, як і усе тут і там. Правда ж? ;)
Социальные закладки