Тематичні канали на сьогодні для України - нереальні. Завеликі капіталовкладення, які навряд повернуться. Наші бізнесмени ще не готові вкладати в це гроші.
Єдиний можливий варіант - це програми на звичайних каналах. І, повторюю, вони повинні їх показувати. Але здебільшого роблять соціальні програми просто "щоб було". А це неправильно.
Наше ТБ взагалі один великий архітриндець, де відсутній здоровий глузд ВЗАГАЛІ. І тут неважливо, на чому можна заробити гроші. Є "спонсор", який і каже, що треба робити. Глядач взагалі ні до чого. І така сттуація, наскільки мені відомо, на всіх центральних каналах.
До того ж, не така проблема зробити канал. Його ж ще треба наповнити якісним продуктом. А ось тут виникає багато проблем через різні чинники.
І взагалі, тема не про ТБ. Але прикро, що держава "поклала" на наше телебачення. Те саме зробив і глядач. Прикро.
Щодо Львова аналогія не зовсім вірна. Я в чужий монастир зі своїм уставом не лізу. Одеса моє місто. І як на мене дивляться одесити - їх проблеми. А от кінотеатри зобов'язані забеспечити моє право дивитися фільми українською мовою.
Щодо другої державної мови, то з часом це питання зникне взагалі. Чим далі, тим менше стане бажаючих ачити російську мову другою державною. І єдина можливість для політиків - це зараз. Але я впевнена, що навіть сьогодні на референдумі це питання не отримує потрібні 50%. А потім так точно.
а взагалі, мені так ніхто і не пояснив як можна українізувати Україну.

Тема:

Спонсор спонсирует определенній проект - будь то ролик, программа, да хоть целый день эфира. Телеканалы самотоятельно наполняют эфир - оринтируясь на телезрителей. Логика простая - чем больше зрителей смотрят программу - тем больше рейтинг программы - тем больше цыфра в коммерческом предложении спонсору
Был тут один любитель плачиндологии - доказывал происхождение украинского языка напрямую от древних индо-шумеро-ариев.

Социальные закладки