К кому обратиться не знаю, но если захотите самостоятельно, то скажите и форум , я думаю, поможет.
Если мало времени на подготовку к суду, то срочно, заказным письмом, простенькую жалобу в ГАИ(в то откуда инспектор) и только после получения отписки начнутся новые 10 дней на обжалование постановы. (Адрес ГАИ в протоколе или скажут тел. 102)
Позивну заяву в суд по месту прописки или проживания.
Почитайте вот это, в любом случае пригодится.
ЗНАКИ ДОРОЖНІ
Загальні технічні умови. Правила застосування
ДСТУ 4100-2002 (Скачать здесь) http://www.santis.com.ua/ssilki.html
10 ПРАВИЛА ЗАСТОСУВАННЯ
10.1 Загальні положення
10.1.1 Дорожні знаки повинні розташовуватись так, щоб їх добре бачили учасники дорожнього руху
як у світлий, так і в темний час доби, була забезпечена зручність експлуатації і обслуговування, а також
було неможливе їх ненавмисне пошкодження. При цьому вони не повинні бути затулені від учасників
дорожнього руху будь-якими перешкодами (зеленими насадженнями, щоглами зовнішнього освітлення
тощо.).
Під час розташування дорожніх знаків повинна бути забезпечена спрямованість інформації, яку вони передають, тільки до тих учасників руху, для яких її призначено.
На ділянках доріг, де дорожню розмітку важко побачити (сніг, бруд тощо) або не можна віднови¬ти, повинні бути установлені відповідні за змістом дорожні знаки.
10.3.33 Знак 1.32 «Пішохідний перехід» поза населеними пунктами повинен установлюватись
перед усіма позначеними знаками 5.35.1, 5.35.2 і (або) розміткою 1.14 нерегульованими пішохідними пе¬реходами, а в населених пунктах — перед переходами, відстань видимості яких менша ніж 150 м.Знак 1.32 допускається не установлювати перед пішохідними переходами, розміщеними на пере¬хрестях.

Тема:

да?

Социальные закладки