| ||
Весна забыла, что есть осень
14/88
Ось вам приклад!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=wMMdDsCjOfk Може ще знайти виступ Тягнибока з його "жидами" та "москалями"????? Сами схотіли, тепер дивиться на свого "патріота" обдрістаного http://www.youtube.com/watch?v=7bxydyer7j8
Последний раз редактировалось Iskander; 12.04.2010 в 08:38.
Искандер, ты тоже против Олежки?)
14/88
а Фариона кстати удареная на всю голову.
она на пресс-конференциях такого мочит. ей задают вопрос, и если она не хочит отвичать или не знает ответ - начинает говорить, чо тот кто задал его - украинофоб
14/88
Фараонша как-то даже октазалась есть сырок, потому что инструкция была на русском языке!
Срочно! Место в отдельной палате дурдома! Хотя нет! Жалко место тратить! В забой отправить на лет 20, на черный хлеб и воду и 20 часовой рабочий день!
Timmy2000
Это никак не означает разгуливание всех чувачков (как ты выразился) по улице с ножами, костетами, волынами.31. Дозволити усім психічно здоровим та несудимим громадянам України вільно набувати і володіти вогнепальною і холодною зброєю.
Тут, если такой закон когда-то примут, должно быть чёткое разъяснение что и как. Потому как даже в США, где разрешено владение огнестрельным оружием, очень разнятся другие вопросы. От того, что только дома хранить, до того, что ты должен носить его на ВИДНОМ месте.
И Президент бандит и пиво дорожает
https://forumodua.com/showpost.php?p=11263468&postcount=8312 А, що Ви на це скажете?
Та Ви ж там, у Поліссі, все на діалекті та на діалекті (хоча не вірю, що Ви звідти)... От, якби ж Ви мову вчили, то знали б, що прізвище це - похідна від імені Фаріон (Варівон у простонародді, "на діалекті")... Там прізвищ, похідних від імен, "море": Богдан, Панас, Роман, Орест, Сільвестр тощо... Я не прихильник її ідей, це так, задля справедливості...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 12.04.2010 в 18:56.
Шановний, не розумію Вашу невмотивовану ненависть??? Звідки у Вас таке? Адже Ви, ніколи не бачили ні тих націоналістів, до яких така люта ненависть, що аж кипить, не застали навіть комуністів... Невже до такої міри начитались??? Так в книжках пишуть все, навіть про комунізм і про подорожі на Марс... Не можна ж так люто ненавидіти те, про що маєш лише деякі уявлення...
Та не вже? Чи мабудь я не народився в УРСР, чи мій дід не воював супроти карателів бід Брестом де загинув, чи мій другий дід не рейдував разом з Ковпаком? Мабудь ваші родичі були в евакуації якщо ви таке кажете, або зі "свідомої" Канадської діаспори, яка нас вчить як "любити" батьківщину, чи може ви ще будете казати що ваш дід воював проти "германа", "москаля", "жида" та "ляха"??? В мене досі є дідова плащ-палатка у якій він партизанив, та шматок "захалявної" карти 1939 року! Досі є його нагороди, я це бережу як святиню! І такі "свідоми українці" та ні не "українці", а небуду казати хто самі зрозумієте, для мене онука ЧЕРВОНОГО ПАРТИЗАНА, Ви ВОРОГ, ТОМУ ЩО ВИ НОСІЙ АНТИУКРАЇНСЬКОЇ ІДЕЇ (НАЦІОНАЛІЗМУ) - ВИ НЕ УКРАЇНЕЦЬ, ВИ ЖАЛКА ПОДОБА ВУЙКА-ШАРОВАРНИКА!!!!!!!!!!! Але мій далекиї родич - Вітрук, у честь якого назвали проспект у Києві - НАЦІОНАЛЬНИЙ ГЕРОЙ ЮГОСЛАВІЇ!!!!!!
Последний раз редактировалось Iskander; 13.04.2010 в 12:41.
Социальные закладки