*КЕКС_ЛЕДИ*, юнная леди, почитайте их программу чтоб понять против кого и что отстаивают. Не нужно лениться, стремитесь к познанию!
| ||
*КЕКС_ЛЕДИ*, юнная леди, почитайте их программу чтоб понять против кого и что отстаивают. Не нужно лениться, стремитесь к познанию!
И Президент бандит и пиво дорожает
А на это какой ответ будет?(ответ только на выделенное слово это чтоб не было шанса прикинуться валенком)
Статут - для мінюсту.
Де факто в партію не приймають колишній членів КПРС, що були на керівних посадах, неукраїнців, а також будь-кого, перебування кого в рядах партії є небажане з особистих або інших причин.
за юную леди-спасибо...
меня интересуют конкретные действия по защите интересов,а не программные лозунги...
уже....вода...или прожект..
особенно это повеселило...
Визначити європейський україноцентризм стратегічним курсом Держави, згідно з яким Україна прагне стати не лише географічним, але й геополітичним центром Європи.
а чего не мира?
Последний раз редактировалось *КЕКС_ЛЕДИ*; 12.04.2010 в 00:12.
Что-то я не пойму.
*КЕКС_ЛЕДИ*, юнная леди, почитайте их программу чтоб понять против кого и что отстаивают. Не нужно лениться, стремитесь к познанию!Статут - для мінюсту.
Де факто в партію не приймають колишній членів КПРС, що були на керівних посадах, неукраїнців, а також будь-кого, перебування кого в рядах партії є небажане з особистих або інших причин.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
на, читай умник.
31. Дозволити усім психічно здоровим та несудимим громадянам України вільно набувати і володіти вогнепальною і холодною зброєю.
4. Встановити обов'язкову перевірку держслужбовців та кандидатів на виборні посади з допомогою поліграфа ("детектора брехні") на причетність до корупційних дій, співпраці з іноземними спецслужбами та подвійного громадянства.7. Встановити в паспорті та свідоцтві про народження графу "національність". Визначати національність за Свідоцтвом про народження або Свідоцтвом про народження батьків, враховуючи побажання громадянина України.8. Ввести кримінальну відповідальність за будь-які прояви українофобії.
3. Встановити жорстку пропорційну залежність цін за транзит російського газу територією України та за оренду підземних газових сховищ відповідно до відпускних цін на газ для України.
4. Домогтися продажу російського газу європейським споживачам на східному, а не на західному кордоні України.
19. Дозволити особам, які законним способом набули право власності на сільськогосподарські угіддя (під час розпаювання), продавати ці земельні наділи лише державі. Не визнавати право власності на сільськогосподарські угіддя, набуте в результаті боргових розписок.21. Дозволити право власності на землю лише на присадибні земельні ділянки та ті, що перебувають під житловими будинками й іншою нерухомістю. Не дозволяти право власності на землю іноземцям та особам без громадянства.
Весна забыла, что есть осень
14/88
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Шановний, ви хоч мислите про те, що ви мене питаєте? Ви намагаєтесь щоб я вам дав відповідь на меседж людини, яка десь написала щось на форумі, яку я навіть не знаю! Я що віповідальний за всіх користувачів інету? В подальшому, буду ігнорувати такі питання, вважаючи іх провокаційними.
*КЕКС_ЛЕДИ*, нічого поганого не бачу в геополітичному центрі Європи. Чи все життя пасти задніх?
Invasion, не розумію що вас саме бентежить? ви хоч би помітили пункти чи слова.
sklif, сам вчи свою матчасть, ми тут не за релігію спілкуємось.
Timmy2000, читаю, згоден з програмою. що далі?
И Президент бандит и пиво дорожает
Социальные закладки