Сообщение от
HitiK_
attn: sergey_28
Я заключил договор с киевскими юристами только от того что они вызвали у меня больше доверия чем И.Г
В ГП2 70% подписались вступить в ОО а по Уютному изначально планировалось до 30 человек. Из того и цена вопроса 1500+700 гришек ежемесячно.
===================
ДОВІРЕНІСТЬ
Місто Одеса, дві тисячі дев’ятого року, __________місяця, ____________________числа.
Я, гр. ______________________________, ідентифікаційний номер_____________________, зареєстрований і проживаю за адресою__________________________________.
цією довіреністю уповноважую
САЦЮКА ВІТАЛІЯ ВАЛЕРІЙОВИЧА, що проживає за адресою: м. Київ, вул. Солом’янська 4/2, кв. 100, та/або ШНАЙДЕРА СЕРГІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА, що проживає за адресою: м. Київ, вул. Солом’янська 4/2, кв. 100, та/або КАЗАЧЕНКО НАДІЮ ЛЕОНІДІВНУ, що проживає за адресою: м. Одеса, вул. Велика Арнаутська, 44, кв. 4, та/або ДИКУН ІГОРА МИХАЙЛОВИЧА, що проживає за адресою:м. Одеса, вул. Велика Арнаутська, 44, кв. 4
представляти мої інтереси в будь-яких судах загальної юрисдикції, апеляційних судах, Верховному суді України, будь-яких адміністративних судах всіх інстанцій, включаючи Вищий адміністративний суд України, органах державної виконавчої служби, органах прокуратури, в усіх органах Міністерства внутрішніх справ України, перед будь-якими фізичними та юридичними особами, включаючи, але не обмежуючись органи місцевого самоврядування, державні адміністрації, Президента України, Кабінет міністрів України, Верховну раду України; з усіма правами, наданими законом позивачу, цивільному позивачу, відповідачу, третій особі, потерпілому, скаржнику, заявнику, стягувачу з усіх питань, пов’язаних із захистом моїх законних прав та інтересів (у тому числі по адміністративним справам).
Для виконання цієї довіреності уповноважую їх:
• подавати та підписувати від мого імені заяви, запити, вимоги, прохання, позовні заяви, процесуальні документи, клопотання, скарги, будь-які інші заяви та документи;
• одержувати необхідні довідки та документи, в тому числі рішення, постанови, ухвали, скарги подання тощо;
• вести від мого імені переговори та давати пояснення;
• ознайомлюватися з матеріалами справи, робити з них витяги;
• одержувати копії рішень, ухвал, постанов, скарг, подання та інших документів що є у справі;
• одержувати виконавчий лист та подавати його для виконання;
• брати участь у виконавчому проваджені, оскаржувати дії державного виконавця;
• брати участь у судових засіданнях, подавати докази, надавати усні та письмові пояснення, в тому числі свої доводи, міркування та заперечення;
• оскаржувати будь-які рішення, а також судові рішення , а також постанови, ухвали скарги в апеляційному та касаційному порядку, заперечувати проти апеляційної та касаційної скарг;
• сплачувати будь-які платежі, пов’язані з виконанням цієї довіреності;
• підписуватись за мене на будь-яких документах при виконанні цієї довіреності;
• виконувати усі інші дії, необхідні для виконання даного доручення.
Ця довіреність видана на підставі договору доручення, між мною – довірителем та зазначеними представниками.
Зміст ст. ст. 239-241, 244, 247-250, 1000-1010 Цивільного кодексу України, ст. ст. 27, 31, 38, 44 Цивільного процесуального кодексу України, ст. ст. 49, 56, 59 Кодексу адміністративного судочинства України мені роз’яснено.
Довіреність видана на три роки і дійсна до _________________________________________.
ПІДПИС_______________________/______________________________/
Місто Одеса, «__» ____________2009 року. Ця довіреність посвідчена мною, ___________,
нотаріусом _______________________ нотаріального округу. Довіреність підписана гр. _________________________ у моїй присутності.
Особу її встановлено, дієздатність перевірено.
Зареєстровано в реєстрі за №_____.
Стягнуто плати за домовленістю.
====================
attn:khrenov
Я никакого отношения к Олегу и Насте не имею, я сам за себя и мне очень интересно как развиваются события
Социальные закладки