Да на здоровье Тимми! Рад за тебя от души.Но они не писали ничего об УПА,а мы тут как раз об этом.Timmy2000 читаю фуко, ясперса, арендт, аристотеля, платона гамельова и т.д
А кто такой Гамельов?
|
Да на здоровье Тимми! Рад за тебя от души.Но они не писали ничего об УПА,а мы тут как раз об этом.Timmy2000 читаю фуко, ясперса, арендт, аристотеля, платона гамельова и т.д
А кто такой Гамельов?
Последний раз редактировалось bobbob; 28.05.2010 в 00:15.
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Iskander, я тобі, синку, не малятко.
А ти - не пупець світу. І те, що патякаєш без зупину, не додає тексту змістовного навантаження. Бо ти тут додав, бо треба, тут відняв, бо знову треба. Словом, оперуєш.
То ти, мабуть, оператор, той що доїння.
P.S.: З психологічної точки зору - чим більше ти впихаєш смайли у свої пости, тим менше ти маєш що написати. У розмовній мові такі, як ти, в ці моменти ууукають, ааакають. Ну правда, куди дінешся?!
Последний раз редактировалось at3s; 28.05.2010 в 00:30.
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Гумилёв это конечно да,
вотъ
http://xyz.org.ua/discussion/ukr_nationalism.html
куча ништяков
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Так поначалу вся Европа Гитлеру не чужая была, и к власти он пришел законным путем..
Только вот Сталин у Гитлера на содержании не был, а Бандера был.. Немцы исправно снабжали его отряды оружием, обмундированием, продовольствием, в то время, как всю остальную Украину они обирали до нитки, а людей угоняли на работы в Германию..
Социальные закладки