| ||
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Стоп!!! Яку територію? Межі цієї території мені скажи!!! Може аж від самого Калушу до Донбасу він контролював територію? Чи ні? Може його територія була така як Брянський партизанський край? Західна Україна, так ти подивись що з себе уявляє ЗУ, якщо зрівняти її з Україною теперешнію, цеж присоска польских холуїв!!! Як вони полюбляли про мисцеве населення казати: бєдлєнто, пся крев, мужичье!!!! Може вони і були праві![]()
Последний раз редактировалось Iskander; 27.05.2010 в 22:39.
Нет. Не прав. Если я прийду в дом к тебе и буду предлагать назойливо купить гнюкало и рассказывать тебе что это гнукало самое гнукальное на свете и ты просто не понимал что это за щасте то наверно на 25 раз ты это гнукало засунул продавцу... . Куда знаешь?
Шо вы впёрлись с тем бандерой туда где о нём и слышать и видеть не хотят?
Хочешь рассказывать про бойцов РКАА и их пянки и прыщики? Говори. Но запомни что эти "алкаши и сифилитики" твоему бандере и Ко. рога обломали в 40 годах. И наверно не за то что те были непьющими и чистыми как слеза.
Друже, Iskander, ти неврівноважений.
І твої, як на мене, непогані знання в питанні партизанщини і Ковпака зокрема, не перекривають твого невиховання.
А територія тодішньої Західної України була значно більшою, і тобі це відомо, за рахунок сучасної польської території. Тай ОУН і на території Бєларусії діяли, і в Румунії, Чехії тощо.
Так-що, звиняй, мікроросе.
Одного не пойму - где логика?
Вроде титульные демократами прикидываются, а всё по натоптанной дорожке бредут.
Памятников навтюхивали (а-ля Ленин) - теперь вы поймёте... Бандеру с голодомором круглосуточно - теперь вы проникнитесь каково нам было. Едына мова - представьте как нам было.
Чем от коммунистов отличаются?![]()
Где-то мы уже виделись...
Имеется в виду вот это" государственное образование"?
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%97%...B8%D0%BA%D0%B0
или так, пофантазировать?
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Таваріщ Iskander, охолонь, вгамуй свій дикий запал.
Твоя персона значно менш значуща для українського суспільства, аніж Степан Бандера, за котрим пішли сотні тисяч.
Социальные закладки