Тема: Степан Бандера - герой Украины

Ответить в теме
Страница 785 из 1530 ПерваяПервая ... 285 685 735 775 783 784 785 786 787 795 835 885 1285 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 15,681 по 15,700 из 30592
  1. Вверх #15681
    Постоялец форума Аватар для at3s
    Цитата Сообщение от Iskander Посмотреть сообщение
    Нацизм і націоналізм це одне і теж!!!! НСДРП - націонал соціалістична робітнича партія (N.S.D.A.P.). Ось вам і похідна А стосовно С.А. Ковпака той мій дід з ним лічно спілкувався, мій дід був у розвідці зєднання Ковпака!!! Та особисто його знав!!! У 1945 році мого діда виключили з партії за доносом провокатора, бо він відмовився виконати наказ підпілля у 1944 році: підірвати цукровий комбінат, який й досі стоїть!!!! Потім на мого діда почали навішувати собак, але узяти не змогли ні як, тому що С.А. Ковпак став на його захист особисто!!! До речі мого діда звали Іваном!!! Збірка вашого "правдоруба" складається з окремих випадків з особистого життя різних людей ні як не повязаних один з одним!!! До речі С.А. Ковпак терпіти не міг (казенку)
    Націоналі́зм — специфічний стан свідомості етносу і соціально-психологічних орієнтацій людей, а також сполучені з ними ідеологія, теорія і соціальна практика.

Наци́зм (націонал-соціалізм) — політична ідеологія, доктрина, політичний режим, заснований на расизмі, шовінізмі, антигуманізмі і тоталітаризмі. Нацизм дотримується ідей про зверхність «вищої», «панівної» раси над іншими, «неповноцінними» націями і расами (доктрина «надлюдини» і «недолюдини»); верховенстві нації і держави над особистістю.

І ще раз раджу звернутись до автора статті, можливо, Ви б багато чого цікавого відкрили один для одного, адже обидва Ваші діди особисто були знайомі з Ковпаком.

Я поважаю вчинки Вашого діда, але Ви залишаєтесь для мене невихованою особою.
    "Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)

2. Вверх #15682
    User banned
    Згідно з пактом про не напад!!! Чому ж ви мовчите про співпрацю Англічан з Гітлером та період "странной войны" під Дюнкерком!!! Чому мовчите стосовно Судецькій області???
    Чому мовчите про африканских дітей ??????????

3. Вверх #15683
    Згідно з пактом про не напад!!! Чому ж ви мовчите про співпрацю Англічан з Гітлером та період "странной войны" під Дюнкерком!!! Чому мовчите стосовно Судецькій області???
    Не мовчу, і таке було. Я ж писав вище, що практично усі, проти кого Гітлер воював, так чи інакше, мовчазною згодою чи активними діями, підтримували його.

4. Вверх #15684
    zodchiy
    Цитата Сообщение от at3s Посмотреть сообщение
    Націоналі́зм — специфічний стан свідомості етносу і соціально-психологічних орієнтацій людей, а також сполучені з ними ідеологія, теорія і соціальна практика.

Наци́зм (націонал-соціалізм) — політична ідеологія, доктрина, політичний режим, заснований на расизмі, шовінізмі, антигуманізмі і тоталітаризмі. Нацизм дотримується ідей про зверхність «вищої», «панівної» раси над іншими, «неповноцінними» націями і расами (доктрина «надлюдини» і «недолюдини»); верховенстві нації і держави над особистістю.

І ще раз раджу звернутись до автора статті, можливо, Ви б багато чого цікавого відкрили один для одного, адже обидва Ваші діди особисто були знайомі з Ковпаком.

Я поважаю вчинки Вашого діда, але Ви залишаєтесь для мене невихованою особою.
    Политическая идеология, доктрина и режимы в одночасье из ничего не появляются (правда-же?), они взрастают из "специфічний стан свідомості етносу і соціально-психологічних орієнтацій людей"..(с)
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

5. Вверх #15685
    User banned
    А до чого тут угорські фашисти?!
    Я ж просил вас не включать дурку...

Это Ваши слова? Ваши...
    Якби УПА, підкреслюю УПА, воювали на боці фашистів, то на Нюрнберзькому процесі, на якому "заправляв" СеРеСеРе, це було б визнано, а так не знаходимо жодних слів про це.
    Так вот: в приговоре НТ "не знаходимо жодних слів" про венгерских фашистов - тем не менее, участие их в войне на стороне немцев никем не ставится под сомнение...

6. Вверх #15686
    User banned
    Людина, котра писала цю статтю, доволі відома.
    Да, я кажется знаю эту людину... вот она:

7. Вверх #15687
    User banned
    Дуже розпливчасте визначення, ні про що мені не каже, лише про якись спеціфичний стан свідомості. Наркотичне та алкогольне спяніння це теж спеціфічний стан свідомості Соціально-психологічна орієнтація не буду порівнювати, самі зрозумієте.

8. Вверх #15688
    User banned
    Национализм - фИговый листок нацизма... только и всего...

9. Вверх #15689
    Цитата Сообщение от Lexa2007 Посмотреть сообщение
    Так вот: в приговоре НТ "не знаходимо жодних слів" про венгерских фашистов - тем не менее, участие их в войне на стороне немцев никем не ставится под сомнение...
    Так ось: у вироку НТ "не знаходимо жодних слів" про сталінський режим - тим не менше, участь його у війні на боці німців у 1939-1941рр ніким не ставиться під сумнів...

Цитата Сообщение от Iskander
    Дуже розпливчасте визначення, ні про що мені не каже, лише про якись спеціфичний стан свідомості. Наркотичне та алкогольне спяніння це теж спеціфічний стан свідомості Соціально-психологічна орієнтація не буду порівнювати, самі зрозумієте.
    Це визначення з Wikipedia, напишіть і їм, що і тут Ваші знання глибші за їхні. Це просто неймовірно і вражає неабияк!

Цитата Сообщение от Lexa2007
    Национализм - фИговый листок нацизма... только и всего...
    Ви котрої національності та громадянства будете? Якщо Вам пече український націоналізм, то як Ви відноситесь до російського, для прикладу?

Цитата Сообщение от Dema
    Политическая идеология, доктрина и режимы в одночасье из ничего не появляются (правда-же?), они взрастают из "специфічний стан свідомості етносу і соціально-психологічних орієнтацій людей"..(с)
    Ви, друже, вірно зауважили. Якби не коричневий та червоний окупаційні режими, то в Україні не розпочався б національно-визвольний рух, а, як наслідок, ми б не здобули такої бажаної незалежності, яку зараз втрачаємо.

10. Вверх #15690
    zodchiy

Ви, друже, вірно зауважили. Якби не коричневий та червоний окупаційні режими, то в Україні не розпочався б національно-визвольний рух, а, як наслідок, ми б не здобули такої бажаної незалежності, яку зараз втрачаємо.
    Этот рух возник на основах коричневой идеологии.... А независимость пришла не от деятельности этого руха, а от "чиновников" от КПСС.
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

11. Вверх #15691
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    Этот рух возник на основах коричневой идеологии.... А независимость пришла не от деятельности этого руха, а от "чиновников" от КПСС.
    Цей рух виник з необхідності захищати свої домівки від різного роду окупантів... А незалежність прийшла хоч і не від прямої дії цього руху, але від того, що пам'ять про нього не в змозі було знищити сталінському тоталітарному режимові, а вода каміть точить. А чиновники КПРС дійсно проявили слабкість, але, може, вона і була ознакою сили самосвідомості людей. Ви згадайте живий людський ланцюг єднання в Україні ще задовго до путчу, референдуму та Акту проголошення незалежності! Не він зламав союз, але став ознакою його слабкості та сили людського прагнення свободи!

12. Вверх #15692
    User banned
    А ну-ка поподробней про национально-освободительное движение, в результате которого была получена независимость. Ох уж эти свидомые мифотворцы. Вы бы подождали лет сорок-пятьдесят прежде, чем про национально-освободительное движение рассказывать. Народ-то большей частью амнезией не страдает и отлично помнит, в результате чего реально была получена независимость.

13. Вверх #15693
    User banned
    А незалежність прийшла хоч і не від прямої дії цього руху, але від того, що пам'ять про нього не в змозі було знищити сталінському тоталітарному режимові, а вода каміть точить. А чиновники КПРС дійсно проявили слабкість, але, може, вона і була ознакою сили самосвідомості людей. Ви згадайте живий людський ланцюг єднання в Україні ще задовго до путчу, референдуму та Акту проголошення незалежності! Не він зламав союз, але став ознакою його слабкості та сили людського прагнення свободи!

Ага, в "ланцюг" бы не встали, и не было бы никакой независимости...
    Ох уж эти сказки, ох уж эти сказочники.

14. Вверх #15694
    Цитата Сообщение от Gottik Посмотреть сообщение
    А ну-ка поподробней про национально-освободительное движение, в результате которого была получена независимость. Ох уж эти свидомые мифотворцы. Вы бы подождали лет сорок-пятьдесят прежде, чем про национально-освободительное движение рассказывать. Народ-то большей частью амнезией не страдает и отлично помнит, в результате чего реально была получена независимость.
    Все вірно. Якщо Ви ведете мову про тих, хто сидів у своїх квартирках і боявся бовкнути зайве слово, то я з Вами цілковито згідний, їм важко в це повірити. Я про тих, для прикладу, понад 500,000 виселених у вічні мерзлоти з Західної України при населенні у 8 мільйонів, котрі вже точно зберегли в пам'яті всі жахіття.

P.S.: Якщо Ви впадаєте в оргазматичний стан при вживанні слова "свідомі" і вважаєте його образливим, то зважте на те, що елементарним логічним запереченням Ви себе відносите у групу "несвідомих". А це, якщо відкринути політичну складову, котру Ви так пнете вперед, з спихологічнох точки зору Вам плюсів аж ніяк не додає. Може, не варто?!

15. Вверх #15695
    Цитата Сообщение от Gottik Посмотреть сообщение

Ага, в "ланцюг" бы не встали, и не было бы никакой независимости...
    Ох уж эти сказки, ох уж эти сказочники.
    Друже, ну Ви хоч читати то вмієте?!
    Я спеціально, аби виключити можливість провокацій на цей приклад, написав "Не він зламав союз, але став ознакою його слабкості та сили людського прагнення свободи!". Чи Вам байдуже, що я писав і в якому ланцюзі думки, аби лишень тяпнути та ляпнути?!

16. Вверх #15696
    User banned
    Так ось: у вироку НТ "не знаходимо жодних слів" про сталінський режим - тим не менше, участь його у війні на боці німців у 1939-1941рр ніким не ставиться під сумнів...
    Против того, что УПА участвовала на стороне немцев, Вы уже не возражаете...

А насчет сталинского режима - в соответствующую ветку, плз...

Ви котрої національності та громадянства будете? Якщо Вам пече український націоналізм, то як Ви відноситесь до російського, для прикладу?

Точно так же, как и к украинскому... и к любому другому...

17. Вверх #15697
    Против того, что УПА участвовала на стороне немцев, Вы уже не возражаете...
    Ніколи Ви від мене цього не дочекаєтесь! Не потрібно намагатись прочитати те, чого я не писав.

Точно так же, как и к украинскому... и к любому другому...
    Хоч це тішить. А може й мало, бо совєти теж були інтернаціоналістами по формі, а по суті шовіністами.

18. Вверх #15698
    User banned
    Ніколи Ви від мене цього не дочекаєтесь!
    Кстати, на сей оптимистической ноте своё цирковое выступление можно смело завершить

19. Вверх #15699
    Цитата Сообщение от RJK Посмотреть сообщение
    Кстати, на сей оптимистической ноте своё цирковое выступление можно смело завершить
    Будь ласка, завершуйте!

20. Вверх #15700
    User banned

Хоч це тішить. А може й мало, бо совєти теж були інтернаціоналістами по формі, а по суті шовіністами.
    Примеры советского шовинизма, плз... желательно, документальные...

Ответить в теме
Страница 785 из 1530 ПерваяПервая ... 285 685 735 775 783 784 785 786 787 795 835 885 1285 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права