| ||
Национализм - фИговый листок нацизма... только и всего...
Так ось: у вироку НТ "не знаходимо жодних слів" про сталінський режим - тим не менше, участь його у війні на боці німців у 1939-1941рр ніким не ставиться під сумнів...
Це визначення з Wikipedia, напишіть і їм, що і тут Ваші знання глибші за їхні. Це просто неймовірно і вражає неабияк!Сообщение от Iskander
Ви котрої національності та громадянства будете? Якщо Вам пече український націоналізм, то як Ви відноситесь до російського, для прикладу?Сообщение от Lexa2007
Ви, друже, вірно зауважили. Якби не коричневий та червоний окупаційні режими, то в Україні не розпочався б національно-визвольний рух, а, як наслідок, ми б не здобули такої бажаної незалежності, яку зараз втрачаємо.Сообщение от Dema
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Цей рух виник з необхідності захищати свої домівки від різного роду окупантів... А незалежність прийшла хоч і не від прямої дії цього руху, але від того, що пам'ять про нього не в змозі було знищити сталінському тоталітарному режимові, а вода каміть точить. А чиновники КПРС дійсно проявили слабкість, але, може, вона і була ознакою сили самосвідомості людей. Ви згадайте живий людський ланцюг єднання в Україні ще задовго до путчу, референдуму та Акту проголошення незалежності! Не він зламав союз, але став ознакою його слабкості та сили людського прагнення свободи!
А ну-ка поподробней про национально-освободительное движение, в результате которого была получена независимость. Ох уж эти свидомые мифотворцы. Вы бы подождали лет сорок-пятьдесят прежде, чем про национально-освободительное движение рассказывать. Народ-то большей частью амнезией не страдает и отлично помнит, в результате чего реально была получена независимость.
Все вірно. Якщо Ви ведете мову про тих, хто сидів у своїх квартирках і боявся бовкнути зайве слово, то я з Вами цілковито згідний, їм важко в це повірити. Я про тих, для прикладу, понад 500,000 виселених у вічні мерзлоти з Західної України при населенні у 8 мільйонів, котрі вже точно зберегли в пам'яті всі жахіття.
P.S.: Якщо Ви впадаєте в оргазматичний стан при вживанні слова "свідомі" і вважаєте його образливим, то зважте на те, що елементарним логічним запереченням Ви себе відносите у групу "несвідомих". А це, якщо відкринути політичну складову, котру Ви так пнете вперед, з спихологічнох точки зору Вам плюсів аж ніяк не додає. Може, не варто?!
Друже, ну Ви хоч читати то вмієте?!
Я спеціально, аби виключити можливість провокацій на цей приклад, написав "Не він зламав союз, але став ознакою його слабкості та сили людського прагнення свободи!". Чи Вам байдуже, що я писав і в якому ланцюзі думки, аби лишень тяпнути та ляпнути?!
Социальные закладки