Націоналі́зм — специфічний стан свідомості етносу і соціально-психологічних орієнтацій людей, а також сполучені з ними ідеологія, теорія і соціальна практика.
Наци́зм (націонал-соціалізм) — політична ідеологія, доктрина, політичний режим, заснований на расизмі, шовінізмі, антигуманізмі і тоталітаризмі. Нацизм дотримується ідей про зверхність «вищої», «панівної» раси над іншими, «неповноцінними» націями і расами (доктрина «надлюдини» і «недолюдини»); верховенстві нації і держави над особистістю.
І ще раз раджу звернутись до автора статті, можливо, Ви б багато чого цікавого відкрили один для одного, адже обидва Ваші діди особисто були знайомі з Ковпаком.
Я поважаю вчинки Вашого діда, але Ви залишаєтесь для мене невихованою особою.

Тема:

А стосовно С.А. Ковпака той мій дід з ним лічно спілкувався, мій дід був у розвідці зєднання Ковпака!!! Та особисто його знав!!! У 1945 році мого діда виключили з партії за доносом провокатора, бо він відмовився виконати наказ підпілля у 1944 році: підірвати цукровий комбінат, який й досі стоїть!!!! Потім на мого діда почали навішувати собак, але узяти не змогли ні як, тому що С.А. Ковпак став на його захист особисто!!! До речі мого діда звали Іваном!!! Збірка вашого "правдоруба" складається з окремих випадків з особистого життя різних людей ні як не повязаних один з одним!!! До речі С.А. Ковпак терпіти не міг (казенку)

Социальные закладки