|
Конечно, о "жертвах" шоу Холостяк говорить как-то немножко смешно, так как любая ситуация там может быть инсценировкой, но в целом, если ситуацию с Юлей разобрать на составляющие, то таки выйдем на психологический буллинг. И это не конфликт взглядов или интересов, так как в конфликте все силы равны. Что мы имеем в «нашей» ситуации? Одна завравшаяся Юля по одну сторону баррикад, четыре шипящих и злорадствующих кобры- по-другую. Они ж ей при Мишке задавали вопросы таким образом, чтобы показать, какая она плохая, чтобы поймать на вранье. А судьи то кто?)) И она одна против четверых, Миша при этом наблюдал за ситуацией (свидетель со стороны), он не прекратил сразу же эти разговоры...возможно, на самом деле всё было по-другому, а нам вот такой монтаж сделали, возможно даже специально, чтобы было о чём поговорить на ОФ))
Какие такие вопросы задавали? Про поцелуй на первом свидании? Могла сказать все что хочется. Никто это не проверял. Но опять таки. Хотелось выделиться, быть не как все. Эжто ее выбор при чем тут остальные? Все так же само отвечали на вопросы. Она тоже была вправе задать любой вопрос. Где буллинг то?
Я думаю, что бесполезно доказывать. Главная Юлина вина- это ее поездки с парнями, неважно, что человек объяснил, что это был друг по переписке без отношений, второй - возможный кандидат для отношений, третья поездка с друзьями. Главное развить все в негатив. Я так понимаю, что для построения отношений не нужно знакомиться в инете, встречаться, летать куда- то, а надо сидеть дома и счастье само постучится в дверь. Вот как у Богданши, пошла девица чаю попить и замуж предложили сразу. Вот это я понимаю удача!))) Наверное у всех так сходу и получается, мужчины с первых знакомств ведут в загс и ни- ни с ними куда- то полететь, это срамота!)))
Буллинг это ужасно, особенно в таких стрессовых шоу как холостяк, где никого рядом для поддержки, а на тебя нападают всем стадом. Все, что б ни говорила Юля моментально перекручивалось и перевиралось. Чтоб она ни сказала. Я рада, что эту наглую Джессику обломали выгнав ее, а Юлю вернув обратно. И буду ещё больше рада, когда и Анька в финале обломается.
Одна сидит в дорогих кафе и работает турагентом - шльондра сразу
А вторая работала горничной в отеле в Греции )) - хаха- и ничЁ так ... бедненькая .
Они все одинаковые и... относительно нормальные . Молодость .
Что - благодать? А что - порок?
Остался миг, и я - исчезну...
"Я дєлал свой вибор в пользу тєбя каждий дєнь" - це однозначно про Богданшу.... ))) Тут відповідь зрозуміла. Богданша професійна ескортниця. Все, що вона говорить, все, що вона робить направлене на збудження сексуального інтересу і не має нічого спільного з реальністю, з правдою. Її задача - довести мужчину до ліжка. А Михасик, у свою чергу, дуже хоче скуштувати за що ж ті чоловіки платять такі гроші. Все. Більш нічого тут нема.
Ми переможемо цю російську наволоч.
Що Юліна чи когось іншого брехня про себе на тлі брехні Богданши? Богданша бреше в більш серйозних речах. А саме. Вона бреше, що вона на рівних з усіма учасницями.
1) приїхала на окремій машині
2) 2 тижні сиділа дома, брехала що тіпа у неї Ковід і тіпа вона на самоізоляції. Насправді ж вона просто пропустила два тижні в кагалі.
3) живе окремо від дівчат
4) бреше про любов до екстріму, а сама мало не всцялась коли тре було стрибнути
А тут якраз і не брехала, бо Богданша крім злоби більш ніяких якостей душі не має. Духовно злиденна, агресивна, нерозвинена.брехала, знаючи, що це покажуть в ефірі(про злу Аню)
Якшошо, то я не про Юлю, тобто не про те права вона чи ні.
Последний раз редактировалось Будикка; 19.05.2021 в 21:06.
Навіщо нам підключати мозги? Нам потрібні факти, яких нема.
Вони одружились на Балі. В Україні той шлюб не є легітимним. Він говорив, що кохає, і що хай вона трішки потерпить, от він розведеться з дружиною і тоді.... А поки, лише на Балі....Якби Богданша не була насправді дружиною Богдана, то він би за таку відкриту брехню стер би проект холостяк разом із Калиною в пух і прах. І на суд би міг подати. І не пишіть, що йому немає ніякого діла до холостяка і він його не дивиться. Йому б точно про це донесли.
Коли вона від нього ішла, то попрікала, що мовляв ти ж обіцяв розвестись і одружитись. А він їй говорив, що ми ж одружені.... А так як, при всій моїй антипатії до нього, але можливо як мужчина він не дуже гавно, то він їй пробачає її "одруження". по сам пообіцяв і обманув. Як тобі такий варіант? Можливий? Так, авжеж.
Для старого Богдана, така молода дівка.... навіщо йому судитись, він пишається собою....)))А за своєю репутацією він таки слідкує.
Чому оплатив сАме Богдан? Він вже давно забув про цю кубєту. Але фірма, де вона працює ескортнице, під умовною назвою "турагент" цілком навіть може проплатити її перемогу як рекламну акцію. Мовляв хочете побачити нашу кралечку в дії? Перегляньте кілька випусків Холостяка. Це лише як варіант. А їх може бути сотні. Вона може бути корисною, якщо у неї лишились старі знайомства від Богдана. Вона може бути комусь близькою з рєшал в стб, як колись Ряснова. Та все, що завгодно. Точно зрозуміло лише одне, що її перемога штучно сформована.З приводу того, що її перемогу оплатив Богдан - ну це взагалі треш. Ну подумайте логічно навіщо колишньому чоловікові сплачувати перемогу? Що це йому дасть? Щоб що? Що взагалі дає ця перемога?
Виконання замовлення на перемогу Богданші. Вона пообіцяла, вона виконала.З приводу того, що Калина вирішує хто виграє, а не сам холостяк - а що це дає Калині?
А ось тут вже цікаво. Вона приїхала на першу вечірку. Сиділа на дивані коло дівчат. Вона вже була в контакті до проекту? Чому їй дозволили бути серед дівчат? Чому ризикували їхнім здоров"ям?З приводу того, що вона була на карантині - ну а якщо у неї дійсно був коронавірус, то де вона повинна була бути? Зараз мені напишуть, що вона не показала довідку, що у неї була корона. А вона і не зобов'язана її показувати.
Самоізоляція була 2 тижні - це інкубаційний період Ковід. То вона заразилась де? На проекті? А від кого? Хто ще був в самоізоляції?
Чи вона хворіла? Тим паче мали б ізолювати дівчат. Але ж ні.
Отже брехня.
Йому на першій вечірці подобалась Юля - у нього йокнула, і решта 25 дівчат. Це ж була лише перша вечірка. Він зустрівся у скайпі ,бо у неї був день народження. І вже брендові сережки? А йокнуло на Юлю.... хм....Ну і те, що Богданші холостяк дарує подарунки - тут також все логічно. Дівка подобається - їй і дарує.
Якщо на першій вечірці закохався, то Юлі брехав? Тор брехав дівчатам, які жили в будинку у лісі? Навіщо було лишати стільки дівчат, адже вже сподобалась?
Логіки у режа нема.
Вона дуже емоційна. Але спектр її емоцій дуже бідний - лише гнів і роздратування. Інших емоцій вона не вміє відчувати. Такі емоції як захоплення, чуттєвість, доброзичливість - ні, вона не чула про таке....)))З приводу того, що вона не емоційна
Це відповідь людини, у якої бракує аргументів.Про проплачену перемогу пишуть ті, хто не виграв у проекті і хоче це якось виправдати (колишні учасниці), ну або фанатки другої фіналістки, які не можуть зрозуміти, що холостяку реально сподобалась інша учасниця.
я не вижу буллинга Юлии. я вижу провокации с ее стороны любыми способами. даже на свидании с ББогданшей она вела себя более чем вызывающе, гладила без причины холостяка по спине. и это на чудом свидании.
сравниваю - потому что на форуме первой буллить начали именно Аню, без повода. когда более развратно и лживо стала себя вести ля, ее вразрез стали тут защищать. поэтому сравнение вполне уместно. это как бревно и соринка глазу.
Я так понимаю, что Юле нужно было добровольно уйти с проекта дабы остальных не провоцировать своим присутствием? Приближаться к Мише нельзя, гладить, целоваться тоже. А то она ему нравится, этим она провоцирует оставшихся. Железная логика!)))) Нам всем она тоже не идеал девушки, но нельзя же не видеть очевидного, что ее просто на том корабле загоняли в угол. Джесс на индивидуалке не о себе в уши лила , а о том, что Юля не достойна Миши. Охота на зайца- сам же сказал, а вы не видите.
Социальные закладки