Тема: Шоу "Холостяк" на СТБ. 5 сезон

Ответить в теме
Страница 6707 из 6903 ПерваяПервая ... 5707 6207 6607 6657 6697 6705 6706 6707 6708 6709 6717 6757 6807 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 134,121 по 134,140 из 138049
  1. Вверх #134121
    Частый гость
    Цитата Сообщение от ytrnj Посмотреть сообщение
    где жертва-то?) человек намеренно всех спровоцировал и получил с этого прогнозируемые и продуманные бенефиты. ловко Вы все перекрутили )
    Да это вы уже которую страницу все перекручиваете и пытаетесь манипулировать. У вас плохо получается

2. Вверх #134122
    Не покидает форум Аватар для Стралковская
    Цитата Сообщение от Цветочек! Посмотреть сообщение
    Изнасиловали потому что короткую юбку одела
    Избили потому что не так посмотрела
    Натравила на себя девок потому что рассказала о своих путешествиях

Интересно, у нас когда-нибудь жертва перестанет быть виноватой?
    Конечно, о "жертвах" шоу Холостяк говорить как-то немножко смешно, так как любая ситуация там может быть инсценировкой, но в целом, если ситуацию с Юлей разобрать на составляющие, то таки выйдем на психологический буллинг. И это не конфликт взглядов или интересов, так как в конфликте все силы равны. Что мы имеем в «нашей» ситуации? Одна завравшаяся Юля по одну сторону баррикад, четыре шипящих и злорадствующих кобры- по-другую. Они ж ей при Мишке задавали вопросы таким образом, чтобы показать, какая она плохая, чтобы поймать на вранье. А судьи то кто?)) И она одна против четверых, Миша при этом наблюдал за ситуацией (свидетель со стороны), он не прекратил сразу же эти разговоры...возможно, на самом деле всё было по-другому, а нам вот такой монтаж сделали, возможно даже специально, чтобы было о чём поговорить на ОФ))

3. Вверх #134123
    Частый гость Аватар для Lady_Winter
    значит остальные против себя там не настраивали корнкуренток. все ж логично.
    Они не считали друг друга конкурентками в такой степени как считали Юлю конкуренткой. Они сами сказали на ПШ, что он сильно ее выделял! Пошла ненависть к ней, этого достаточно, чтобы сделать из нее жертву и прессовать ее и еще всем вместе.

4. Вверх #134124

Антиковидник форума

Да это вы уже которую страницу все перекручиваете и пытаетесь манипулировать. У вас плохо получается
    Взаимно

5. Вверх #134125

Антиковидник форума

Цитата Сообщение от Стралковская Посмотреть сообщение
    Конечно, о "жертвах" шоу Холостяк говорить как-то немножко смешно, так как любая ситуация там может быть инсценировкой, но в целом, если ситуацию с Юлей разобрать на составляющие, то таки выйдем на психологический буллинг. И это не конфликт взглядов или интересов, так как в конфликте все силы равны. Что мы имеем в «нашей» ситуации? Одна завравшаяся Юля по одну сторону баррикад, четыре шипящих и злорадствующих кобры- по-другую. Они ж ей при Мишке задавали вопросы таким образом, чтобы показать, какая она плохая, чтобы поймать на вранье. А судьи то кто?)) И она одна против четверых, Миша при этом наблюдал за ситуацией (свидетель со стороны), он не прекратил сразу же эти разговоры...возможно, на самом деле всё было по-другому, а нам вот такой монтаж сделали, возможно даже специально, чтобы было о чём поговорить на ОФ))
    Какие такие вопросы задавали? Про поцелуй на первом свидании? Могла сказать все что хочется. Никто это не проверял. Но опять таки. Хотелось выделиться, быть не как все. Эжто ее выбор при чем тут остальные? Все так же само отвечали на вопросы. Она тоже была вправе задать любой вопрос. Где буллинг то?

6. Вверх #134126
    Я думаю, что бесполезно доказывать. Главная Юлина вина- это ее поездки с парнями, неважно, что человек объяснил, что это был друг по переписке без отношений, второй - возможный кандидат для отношений, третья поездка с друзьями. Главное развить все в негатив. Я так понимаю, что для построения отношений не нужно знакомиться в инете, встречаться, летать куда- то, а надо сидеть дома и счастье само постучится в дверь. Вот как у Богданши, пошла девица чаю попить и замуж предложили сразу. Вот это я понимаю удача!))) Наверное у всех так сходу и получается, мужчины с первых знакомств ведут в загс и ни- ни с ними куда- то полететь, это срамота!)))

7. Вверх #134127

Антиковидник форума

Цитата Сообщение от Lady_Winter Посмотреть сообщение
    Я думаю, что бесполезно доказывать. Главная Юлина вина- это ее поездки с парнями, неважно, что человек объяснил, что это был друг по переписке без отношений, второй - возможный кандидат для отношений, третья поездка с друзьями. Главное развить все в негатив. Я так понимаю, что для построения отношений не нужно знакомиться в инете, встречаться, летать куда- то, а надо сидеть дома и счастье само постучится в дверь. Вот как у Богданши, пошла девица чаю попить и замуж предложили сразу. Вот это я понимаю удача!))) Наверное у всех так сходу и получается, мужчины с первых знакомств ведут в загс и ни- ни с ними куда- то полететь, это срамота!)))
    При чем тут поездки, если она вызывала негатив с первой серии путанными показаниями? Ее выделяли сценаристы с первого эпизода, не просто так. А дальше действия и слова просто подтвердили мнение о персонаже.

8. Вверх #134128
    Посетитель
    Буллинг это ужасно, особенно в таких стрессовых шоу как холостяк, где никого рядом для поддержки, а на тебя нападают всем стадом. Все, что б ни говорила Юля моментально перекручивалось и перевиралось. Чтоб она ни сказала. Я рада, что эту наглую Джессику обломали выгнав ее, а Юлю вернув обратно. И буду ещё больше рада, когда и Анька в финале обломается.

9. Вверх #134129
    Не покидает форум Аватар для Paria
    Одна сидит в дорогих кафе и работает турагентом - шльондра сразу
    А вторая работала горничной в отеле в Греции )) - хаха- и ничЁ так ... бедненькая .

Они все одинаковые и... относительно нормальные . Молодость .
    Что - благодать? А что - порок?
    Остался миг, и я - исчезну...

10. Вверх #134130
    Не покидает форум Аватар для Будикка
    село Пісюневичі, проспект Манюній, дім 2 кв. 84.
    Цитата Сообщение от Anna-Anastasia Посмотреть сообщение
    "Я дєлал свой вибор в пользу тєбя каждий дєнь" - це однозначно про Богданшу.... )))
    Цитата Сообщение от Liberty 88 Посмотреть сообщение
    Первый выпуск - одна вечеринка) еще пять - дня по два-три они снимают "неделю" свою) Этт еще дней 10-15 максимум. И посмотрите на эти поцелуи - она ж его почти как удав готова была засосать...какая там "я не целуюсь"))
    Вот Розали - и на свидании-знакомстве с друзьями в выпуске 10 очень целомудренно и осторожно целуется с Мишей.
    Вообще я спорить и доказывать свое мнение не люблю) Просто ответ на вопрос - где несоответствия. И это на вскидку, без анализа "через лупу")
    Тут відповідь зрозуміла. Богданша професійна ескортниця. Все, що вона говорить, все, що вона робить направлене на збудження сексуального інтересу і не має нічого спільного з реальністю, з правдою. Її задача - довести мужчину до ліжка. А Михасик, у свою чергу, дуже хоче скуштувати за що ж ті чоловіки платять такі гроші. Все. Більш нічого тут нема.
    Ми переможемо цю російську наволоч.

11. Вверх #134131
    Цитата Сообщение от Ніжність Посмотреть сообщение
    То, може, серйозними вона називає ті, що ведуть до шлюбу) А так з кимось позустрічалася, а він на весілля в замку не погодився, то й пішла шукати іншого, більш серйозного Звичайно, кожна учасниця Холостяка на кастингах про щось мовчить, про щось прибріхує. Не думаю, що там хтось криштально чесним був в усьому. Але так, щоб на початку шоу говорити одне(не було відносин, бо не мала часу, бо працювала на заводі), а потім зовсім інше(було декілька серйозних відносин, і декілька несерйозних з незнайомцями в інших країнах і сексом на першому побаченні), то тільки Зайка в цьому сезоні) Та й навіть протягом дня вона брехала, знаючи, що це покажуть в ефірі(про злу Аню). І на Кристину вона дійсно схожа:фаворитка, яка забрехалася. І її теж дівчата звинувачували в брехні, але вона не сиділа з виглядом жертви і не плакала, тому глядачі не сприйняли це,як травлю)))
    Що Юліна чи когось іншого брехня про себе на тлі брехні Богданши? Богданша бреше в більш серйозних речах. А саме. Вона бреше, що вона на рівних з усіма учасницями.
    1) приїхала на окремій машині
    2) 2 тижні сиділа дома, брехала що тіпа у неї Ковід і тіпа вона на самоізоляції. Насправді ж вона просто пропустила два тижні в кагалі.
    3) живе окремо від дівчат
    4) бреше про любов до екстріму, а сама мало не всцялась коли тре було стрибнути

брехала, знаючи, що це покажуть в ефірі(про злу Аню)
    А тут якраз і не брехала, бо Богданша крім злоби більш ніяких якостей душі не має. Духовно злиденна, агресивна, нерозвинена.

Якшошо, то я не про Юлю, тобто не про те права вона чи ні.
    Последний раз редактировалось Будикка; 19.05.2021 в 21:06.

12. Вверх #134132
    Цитата Сообщение от Барбара 00 Посмотреть сообщение
    Ще трохи і я вже за Богданшу буду вболівати, що вже їй тільки не приписують - і ескорт, і дружиною Богдана не була, і перемогу Богдан оплатив.Мене Богданша дратує і я не її прихильниця, але ви перегинаєте палку із нею...

А тепер підключіть свої мізки і гарненько подумайте.
    Навіщо нам підключати мозги? Нам потрібні факти, яких нема.

Якби Богданша не була насправді дружиною Богдана, то він би за таку відкриту брехню стер би проект холостяк разом із Калиною в пух і прах. І на суд би міг подати. І не пишіть, що йому немає ніякого діла до холостяка і він його не дивиться. Йому б точно про це донесли.
    Вони одружились на Балі. В Україні той шлюб не є легітимним. Він говорив, що кохає, і що хай вона трішки потерпить, от він розведеться з дружиною і тоді.... А поки, лише на Балі....
    Коли вона від нього ішла, то попрікала, що мовляв ти ж обіцяв розвестись і одружитись. А він їй говорив, що ми ж одружені.... А так як, при всій моїй антипатії до нього, але можливо як мужчина він не дуже гавно, то він їй пробачає її "одруження". по сам пообіцяв і обманув. Як тобі такий варіант? Можливий? Так, авжеж.
    А за своєю репутацією він таки слідкує.
    Для старого Богдана, така молода дівка.... навіщо йому судитись, він пишається собою....)))

З приводу того, що її перемогу оплатив Богдан - ну це взагалі треш. Ну подумайте логічно навіщо колишньому чоловікові сплачувати перемогу? Що це йому дасть? Щоб що? Що взагалі дає ця перемога?
    Чому оплатив сАме Богдан? Він вже давно забув про цю кубєту. Але фірма, де вона працює ескортнице, під умовною назвою "турагент" цілком навіть може проплатити її перемогу як рекламну акцію. Мовляв хочете побачити нашу кралечку в дії? Перегляньте кілька випусків Холостяка. Це лише як варіант. А їх може бути сотні. Вона може бути корисною, якщо у неї лишились старі знайомства від Богдана. Вона може бути комусь близькою з рєшал в стб, як колись Ряснова. Та все, що завгодно. Точно зрозуміло лише одне, що її перемога штучно сформована.

З приводу того, що Калина вирішує хто виграє, а не сам холостяк - а що це дає Калині?
    Виконання замовлення на перемогу Богданші. Вона пообіцяла, вона виконала.

З приводу того, що вона була на карантині - ну а якщо у неї дійсно був коронавірус, то де вона повинна була бути? Зараз мені напишуть, що вона не показала довідку, що у неї була корона. А вона і не зобов'язана її показувати.
    А ось тут вже цікаво. Вона приїхала на першу вечірку. Сиділа на дивані коло дівчат. Вона вже була в контакті до проекту? Чому їй дозволили бути серед дівчат? Чому ризикували їхнім здоров"ям?
    Самоізоляція була 2 тижні - це інкубаційний період Ковід. То вона заразилась де? На проекті? А від кого? Хто ще був в самоізоляції?
    Чи вона хворіла? Тим паче мали б ізолювати дівчат. Але ж ні.
    Отже брехня.

Ну і те, що Богданші холостяк дарує подарунки - тут також все логічно. Дівка подобається - їй і дарує.
    Йому на першій вечірці подобалась Юля - у нього йокнула, і решта 25 дівчат. Це ж була лише перша вечірка. Він зустрівся у скайпі ,бо у неї був день народження. І вже брендові сережки? А йокнуло на Юлю.... хм....
    Якщо на першій вечірці закохався, то Юлі брехав? Тор брехав дівчатам, які жили в будинку у лісі? Навіщо було лишати стільки дівчат, адже вже сподобалась?
    Логіки у режа нема.

З приводу того, що вона не емоційна
    Вона дуже емоційна. Але спектр її емоцій дуже бідний - лише гнів і роздратування. Інших емоцій вона не вміє відчувати. Такі емоції як захоплення, чуттєвість, доброзичливість - ні, вона не чула про таке....)))

Про проплачену перемогу пишуть ті, хто не виграв у проекті і хоче це якось виправдати (колишні учасниці), ну або фанатки другої фіналістки, які не можуть зрозуміти, що холостяку реально сподобалась інша учасниця.
    Це відповідь людини, у якої бракує аргументів.

13. Вверх #134133
    Если б Аню вернули в проект и уделили столько эфирного времени, чтоб тут было ))
    Ти постійно розглядаєш Богданшу у парі з Юлею. А окремо ніяк?

Наприклад, мені Юля ну взагалі ніяк. Я лише категорично проти того цькуваня, яке мало місце на проекті. Але там суть не в самій Юлі, а у самому фактові, що людину цькують. Якби так цькували Богданшу, я б її захищала.

14. Вверх #134134

Антиковидник форума

Цитата Сообщение от Будикка Посмотреть сообщение
    Ти постійно розглядаєш Богданшу у парі з Юлею. А окремо ніяк?

Наприклад, мені Юля ну взагалі ніяк. Я лише категорично проти того цькуваня, яке мало місце на проекті. Але там суть не в самій Юлі, а у самому фактові, що людину цькують. Якби так цькували Богданшу, я б її захищала.
    я не вижу буллинга Юлии. я вижу провокации с ее стороны любыми способами. даже на свидании с ББогданшей она вела себя более чем вызывающе, гладила без причины холостяка по спине. и это на чудом свидании.
    сравниваю - потому что на форуме первой буллить начали именно Аню, без повода. когда более развратно и лживо стала себя вести ля, ее вразрез стали тут защищать. поэтому сравнение вполне уместно. это как бревно и соринка глазу.

15. Вверх #134135
    Частый гость
    Що Юліна чи когось іншого брехня про себе на тлі брехні Богданши? Богданша бреше в більш серйозхних речах. А саме. Вона бреше, що вона на рівниїх з усчіма учасницями.
    1) приїхала на окремій машині
    2) 2 тижні сиділа дома, брехала що тіпа у неї Ковід і тіпа вона на самоізоляції. Насправді ж вона просто пропустила два тижні в кагалі.
    3) живе окремо від дівчат
    40 бреше про любов до екстріму. а сама мало не всцялась коли тре було стрибнути

А тут якраз і не брехала, бо Богданша крім злоби більш ніяких якостей душі не має. Духовно злиденна, агресивна, нерозвинена.

Якшошо, то я не про Юлю, тобто не про те права вона чи ні.
    Аня сама тогда сказала, что была злой

16. Вверх #134136
    Частый гость
    я не вижу буллинга Юлии. я вижу провокации с ее стороны любыми способами. даже на свидании с ББогданшей она вела себя более чем вызывающе, гладила без причины холостяка по спине. и это на чудом свидании.
    сравниваю - потому что на форуме первой буллить начали именно Аню, без повода. когда более развратно и лживо стала себя вести ля, ее вразрез стали тут защищать. поэтому сравнение вполне уместно. это как бревно и соринка глазу.
    Где доказательства???
    На аню обратили внимание после юли, опять все перекручиваете

17. Вверх #134137
    При чем тут поездки, если она вызывала негатив с первой серии путанными показаниями? Ее выделяли сценаристы с первого эпизода, не просто так. А дальше действия и слова просто подтвердили мнение о персонаже.
    Не понимаю в чем негатив. Это лично ваше восприятие и переубедить не смогу.

18. Вверх #134138
    Цитата Сообщение от Hunny Посмотреть сообщение
    Буллинг это ужасно, особенно в таких стрессовых шоу как холостяк, где никого рядом для поддержки, а на тебя нападают всем стадом. Все, что б ни говорила Юля моментально перекручивалось и перевиралось. Чтоб она ни сказала. Я рада, что эту наглую Джессику обломали выгнав ее, а Юлю вернув обратно. И буду ещё больше рада, когда и Анька в финале обломается.
    Согласна на все 100%

19. Вверх #134139
    Навіщо нам підключати мозги? Нам потрібні факти, яких нема.

Вони одружились на Балі. В Україні той шлюб не є легітимним. Він говорив, що кохає, і що хай вона трішки потерпить, от він розведеться з дружиною і тоді.... А поки, лише на Балі....
    Коли вона від нього ішла, то попрікала, що мовляв ти ж обіцяв розвестись і одружитись. А він їй говорив, що ми ж одружені.... А так як, при всій моїй антипатії до нього, але можливо як мужчина він не дуже гавно, то він їй пробачає її "одруження". по сам пообіцяв і обманув. Як тобі такий варіант? Можливий? Так, авжеж.

Для старого Богдана, така молода дівка.... навіщо йому судитись, він пишається собою....)))

Чому оплатив сАме Богдан? Він вже давно забув про цю кубєту. Але фірма, де вона працює ескортнице, під умовною назвою "турагент" цілком навіть може проплатити її перемогу як рекламну акцію. Мовляв хочете побачити нашу кралечку в дії? Перегляньте кілька випусків Холостяка. Це лише як варіант. А їх може бути сотні. Вона може бути корисною, якщо у неї лишились старі знайомства від Богдана. Вона може бути комусь близькою з рєшал в стб, як колись Ряснова. Та все, що завгодно. Точно зрозуміло лише одне, що її перемога штучно сформована.

Виконання замовлення на перемогу Богданші. Вона пообіцяла, вона виконала.

А ось тут вже цікаво. Вона приїхала на першу вечірку. Сиділа на дивані коло дівчат. Вона вже була в контакті до проекту? Чому їй дозволили бути серед дівчат? Чому ризикували їхнім здоров"ям?
    Самоізоляція була 2 тижні - це інкубаційний період Ковід. То вона заразилась де? На проекті? А від кого? Хто ще був в самоізоляції?
    Чи вона хворіла? Тим паче мали б ізолювати дівчат. Але ж ні.
    Отже брехня.

Йому на першій вечірці подобалась Юля - у нього йокнула, і решта 25 дівчат. Це ж була лише перша вечірка. Він зустрівся у скайпі ,бо у неї був день народження. І вже брендові сережки? А йокнуло на Юлю.... хм....
    Якщо на першій вечірці закохався, то Юлі брехав? Тор брехав дівчатам, які жили в будинку у лісі? Навіщо було лишати стільки дівчат, адже вже сподобалась?
    Логіки у режа нема.

Вона дуже емоційна. Але спектр її емоцій дуже бідний - лише гнів і роздратування. Інших емоцій вона не вміє відчувати. Такі емоції як захоплення, чуттєвість, доброзичливість - ні, вона не чула про таке....)))

Це відповідь людини, у якої бракує аргументів.
    Все абсолютно вірно! По поличкам розклала!!

20. Вверх #134140
    Я так понимаю, что Юле нужно было добровольно уйти с проекта дабы остальных не провоцировать своим присутствием? Приближаться к Мише нельзя, гладить, целоваться тоже. А то она ему нравится, этим она провоцирует оставшихся. Железная логика!)))) Нам всем она тоже не идеал девушки, но нельзя же не видеть очевидного, что ее просто на том корабле загоняли в угол. Джесс на индивидуалке не о себе в уши лила , а о том, что Юля не достойна Миши. Охота на зайца- сам же сказал, а вы не видите.

Ответить в теме
Страница 6707 из 6903 ПерваяПервая ... 5707 6207 6607 6657 6697 6705 6706 6707 6708 6709 6717 6757 6807 ... ПоследняяПоследняя