Тема: ЖК "Новые Черемушки" на Малиновского - Гайдара

Ответить в теме
Страница 651 из 728 ПерваяПервая ... 151 551 601 641 649 650 651 652 653 661 701 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 13,001 по 13,020 из 14549
  1. Вверх #13001
    Новичок
    Цитата Сообщение от Сварог1 Посмотреть сообщение
    Особа, яка є власником приміщення у будівлі, в якій створено ОСББ, зобов'язана здійснювати платежі та внески на утримання і ремонт спільного майна незалежно від членства в об'єднанні

Фабула судового акту: ОСББ звернулось до господарського суду міста Києва з позовом до фірми "Т.М.М." - товариства з обмеженою відповідальністю, стягнути з відповідача 124 586,06 грн. боргу, 36 189,09 грн. інфляційних втрат, 2 654,37 грн. 3% річних. (зараз розглядається законопроект де передбачається пеня в розмірі 0,1% за добу або 36% на рік)

Судами позов задоволений, виходячи, зокрема, з того, що згідно з ч. 6 ст. 13 Закону № 2866-III "Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" у разі відмови власника приміщення укладати договір або сплачувати обов'язкові платежі на утримання та ремонт неподільного майна та відповідної частки загального майна об'єднання має право звернення до суду для стягнення нарахованих платежів у судовому порядку.

ВГСУ від 17.05. 2016р. у справі № 910/25295/15 http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/57783038 (прочитайте Постанову суду)

Це інформація для тих, хто заняв позицію: "я тут не живу і платити не буду". Будете, бо ключеве слово не "живу/не живу", а - "власник" не залежно від форми власності. Крім того, судові рішення за комунальні борги можуть прийматись за 3 дні.

Ще "добра" новина
    Приблизна вартість енергоаудиту:
    до 100 квартир – 9.5 тис.
    до 300 квартир – 12 тис.
    до 350 квартир – 13 тис.
    За відсутність сертифікату енергетичної ефективності - штраф від 3400 до 5100 гривен
    Скажите я правильно понимаю если я еще не власник в сданном доме я еще остаюсь инвестором. я обязан платить за отопление например.

2. Вверх #13002
    Частый гость Аватар для Сварог1
    Цитата Сообщение от Витальён Посмотреть сообщение
    Скажите я правильно понимаю если я еще не власник в сданном доме я еще остаюсь инвестором. я обязан платить за отопление например.
    Правильно ставите питання. Але краще не підіймати його і неплатежі обгрунтовувати цим фактом. Якщо у вас лише Право на квартиру (Меморандум) значить ви не власник своєї квартири і не реалізували своє право. Квартира без власника, де знаходиться? Правильно, в будинку, яким буде управляти ОСББ. А згідно ЗУ "Про ЖКГ", ми просто, згідно вимог безпеки заварюємо вхідні двері та газову трубу безгоспної квартири, знімаємо ел. лічильник і т.д. до тих пір поки не принесете підтвердження права власності і сплатите все, що потрібно в т.ч. і витрати монтажу\демонтажу. Так влаштовує? А то ще років 5 будуть не реєструвати, чекаючи хто купить.
    Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення

3. Вверх #13003
    Постоялец форума Аватар для ForumNick
    Цитата Сообщение от Беф Посмотреть сообщение
    УВАЖАЕМЫЕ ИНВЕСТОРА 2 очереди!!! Объявление:
    Инициативная группа инвесторов второй очереди 25 февраля в субботу
    Будет Проводить собрание инвесторов второй очереди (во дворе дома)
    Цитата Сообщение от ForumNick Посмотреть сообщение
    Ребята, привет.

Я из темы "Одесский дворик". Есть инфо у кого-то? если кратко - то мы с вами коллеги по несчастью, у нас очень схожие судьбы.
    Я думаю есть активисты, которые организовали В ОДЕССЕ НА ЧЕРЕМУШКАХ АКТИВИСТЫ ПЕРЕКРЫЛИ ДОРОГУ

Мы бы хотели объединить наши усилия, у нас аналогичные проблемы, аналогично мерзнут дети, отключение электричества и не сданный дом без отопления и т.д....
    Вместе нас в два раза больше и может быть нас услышат.

P.S.: и лифты не работают, наши дома как два дитя одной матери, пока два калеки
    Добрый день нет желания объединится?

4. Вверх #13004
    Новичок
    Цитата Сообщение от Беф Посмотреть сообщение
    УВАЖАЕМЫЕ ИНВЕСТОРА 2 очереди!!! Объявление:
    Инициативная группа инвесторов второй очереди 25 февраля в субботу
    Будет Проводить собрание инвесторов второй очереди (во дворе дома)
    Все по расписанию завтра в 1200

5. Вверх #13005
    Посетитель
    Стоит ли покупать квартиру в данном доме?

6. Вверх #13006
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Pechenyuk Посмотреть сообщение
    Стоит ли покупать квартиру в данном доме?
    Совсем скоро все наладится! Конечно есть ещё моменты но всё-таки это крепкий выстоянный дом бизнес класса

7. Вверх #13007
    Посетитель Аватар для KostyaKK
    Цитата Сообщение от Pool2009 Посмотреть сообщение
    Совсем скоро все наладится! Конечно есть ещё моменты но всё-таки это крепкий выстоянный дом бизнес класса
    Что вы имеете ввиду *бизнес класс* ?
    Per aspera ad astra

8. Вверх #13008
    Посетитель
    Высота потолков , автономность , ширина и размеры коридоров, паркинг, инфраструктура.

9. Вверх #13009
    Новичок
    Конечно же скоро всё наладится, в этом году юбилей!!! 10 лет как-никак с момента начала стройки!!!

10. Вверх #13010
    Новичок
    Добрый день, являюсь инвестором второй очереди, на собрании вчера сообщили, что информирование и координация действий производится сейчас по вайберу. Завтра готов принять участие в <<общественных мероприятиях>>, добавьте в группу номер: 0636120305

11. Вверх #13011
    Новичок
    Здравствуйте..тоже являюсь инвестором второй очереди..подскажите пожалуйста как попасть в группу Вайбер .. 0637360706

12. Вверх #13012
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Ксения34 Посмотреть сообщение
    Здравствуйте..тоже являюсь инвестором второй очереди..подскажите пожалуйста как попасть в группу Вайбер .. 0637360706
    Один совет второй очереди! Хорошо проверяйте тех кого принимаете в группу! Не удевлюсь если ж уже там .

13. Вверх #13013
    Новичок
    К кому обратиться что б добавили номер в группу? Или дайте номер, я сама свяжусь.. а какие нужны подтверждения? Документы показать?

14. Вверх #13014
    Посетитель
    К кому обратиться что б добавили номер в группу? Или дайте номер, я сама свяжусь.. а какие нужны подтверждения? Документы показать?
    Это не лично к Вам не подумайте. У нас в Парадной регулярно добавляются троли. Кто-то же их добавляет

15. Вверх #13015
    Новичок
    У Вас есть мой номер добавьте пожалуйста, но уж очень наболевший вопрос с этой квартирой..прийму участие в любых мероприятиях по этому поводу( если это что то дать((()

16. Вверх #13016
    У Вас есть мой номер добавьте пожалуйста, но уж очень наболевший вопрос с этой квартирой..прийму участие в любых мероприятиях по этому поводу( если это что то дать((()
    Ви в групі. "Ми дамо Вам парабелум, живими ми їм не здамося (С), - "12 стільців"

17. Вверх #13017
    Шановні співвласники квартир.
    На даний момент де-факто забудовника буде змінено. Чому де-факто? Крім усної заяви про «імпотенцію» як будівельника, що розікрав наші гроші (а деякі наші сусіди несвідомо чи свідомо побічно допомагали йому це роботи), забудовник зобов'язаний надати письмову відмову. Але Ж. і зобов'язання – поняття не сумісні.

Розпочатий процес передачі ж/б на баланс. Щоб не взяти – проблема, які потрібно вирішувати паралельно, починаючи від справовиробництва: журналу звернення та бухгалтерського обліку до систем пожежотушіння і ліфтів. Звертаюсь до зацікавлених осіб щодо техповерху із закликом зрозуміти, якщо Ви оформили право власності, я його не відміню, хоча знаю, що воно не законне, але доступ до технічного поверху буде закритий, такі вимоги законодавства. Не буде такого, щоб не зрозумілий ріелтор вільно заходив на техповерх і показував «комірки папи Карла», не буде. І так ліфтова вже розкрадена, з насосною тепер «втірають», що частотнік зламався, система димовидалення не працює, а може вже і розкомплектована, магістральні трубопроводи водопостачання і опалення перероблюють, переносять і т.д. Це все наші гроші.

До мешканців будинку звертаюсь з проханням зробити і надати копії: паспорту всіх хто проживає; інд.коду; технічного паспорту на квартиру, правоустановчих документів (відомість з реєстру, договір купівлі-продажу, дарування); останні платіжки за комунальні послуги. Ті хто надає в оренду – договір оренди або в письмовому вигляді інформацію: скільки проживає і копії їх документів з реєстрацією. Кожен повинен надати інформацію про № прибору обліку води і ел.ен та їх показання на 1 березня (завтра). Все вище наведене потрібно для ведення бух.обліку.
    Задумайтесь , куди підуть ваші комунальні платежі, якщо ви будете проплачувати після 1 березня на організацію, яка фактично відсутня. Я думаю (не мені одному вирішувати), що платежі після 1 березня на рахунок кооперативу ОСББ до уваги прийматись не буде, бо є великі сумніви використання їх за цільовим призначенням. Вирішувати Вам.

Ближчим часом буде розроблений сайт з кодом доступу кожного мешканця, який буде видаватись ОСББ після надання всіх документів. Сайт передбачає: об'яви, звернення, пропозиція та голосування по ним; внесення показань лічильників, демонстрація всіх прийнятих рішень в т.ч. протоколів, щоб не було такого «он сфальцифіцировал протокол і нє пєрєдавайтє дом на баланс» та 15 підписів.

Процес становлення буде не простим і не миттєвим, але цей шлях ми пройдемо, іншого вибору нема. Місто виділить кошти на ТП, вже результат.

18. Вверх #13018
    Новичок Аватар для *Gun*
    Цитата Сообщение от Сварог1 Посмотреть сообщение
    Шановні співвласники квартир.
    На даний момент де-факто забудовника буде змінено. Чому де-факто? Крім усної заяви про «імпотенцію» як будівельника, що розікрав наші гроші (а деякі наші сусіди несвідомо чи свідомо побічно допомагали йому це роботи), забудовник зобов'язаний надати письмову відмову. Але Ж. і зобов'язання – поняття не сумісні.

Розпочатий процес передачі ж/б на баланс. Щоб не взяти – проблема, які потрібно вирішувати паралельно, починаючи від справовиробництва: журналу звернення та бухгалтерського обліку до систем пожежотушіння і ліфтів. Звертаюсь до зацікавлених осіб щодо техповерху із закликом зрозуміти, якщо Ви оформили право власності, я його не відміню, хоча знаю, що воно не законне, але доступ до технічного поверху буде закритий, такі вимоги законодавства. Не буде такого, щоб не зрозумілий ріелтор вільно заходив на техповерх і показував «комірки папи Карла», не буде. І так ліфтова вже розкрадена, з насосною тепер «втірають», що частотнік зламався, система димовидалення не працює, а може вже і розкомплектована, магістральні трубопроводи водопостачання і опалення перероблюють, переносять і т.д. Це все наші гроші.

До мешканців будинку звертаюсь з проханням зробити і надати копії: паспорту всіх хто проживає; інд.коду; технічного паспорту на квартиру, правоустановчих документів (відомість з реєстру, договір купівлі-продажу, дарування); останні платіжки за комунальні послуги. Ті хто надає в оренду – договір оренди або в письмовому вигляді інформацію: скільки проживає і копії їх документів з реєстрацією. Кожен повинен надати інформацію про № прибору обліку води і ел.ен та їх показання на 1 березня (завтра). Все вище наведене потрібно для ведення бух.обліку.
    Задумайтесь , куди підуть ваші комунальні платежі, якщо ви будете проплачувати після 1 березня на організацію, яка фактично відсутня. Я думаю (не мені одному вирішувати), що платежі після 1 березня на рахунок кооперативу ОСББ до уваги прийматись не буде, бо є великі сумніви використання їх за цільовим призначенням. Вирішувати Вам.

Ближчим часом буде розроблений сайт з кодом доступу кожного мешканця, який буде видаватись ОСББ після надання всіх документів. Сайт передбачає: об'яви, звернення, пропозиція та голосування по ним; внесення показань лічильників, демонстрація всіх прийнятих рішень в т.ч. протоколів, щоб не було такого «он сфальцифіцировал протокол і нє пєрєдавайтє дом на баланс» та 15 підписів.

Процес становлення буде не простим і не миттєвим, але цей шлях ми пройдемо, іншого вибору нема. Місто виділить кошти на ТП, вже результат.
    Спасибо! Молодцы!

19. Вверх #13019
    Посетитель
    " Звертаюсь до зацікавлених осіб щодо техповерху із закликом зрозуміти, якщо Ви оформили право власності, я його не відміню, хоча знаю, що воно не законне, але доступ до технічного поверху буде закритий, такі вимоги законодавства. Не буде такого, щоб не зрозумілий ріелтор вільно заходив на техповерх і показував «комірки папи Карла», не буде."

Интересно , как мнимые владельцы будут пользоваться техэтажем???

20. Вверх #13020
    Новичок
    Вечер добрый, подскажите, Нотариус для СПС попросила декларацию о вводе в эксплуатацию обьекта. Мож у кого то есть в электронном виде или хотя бы номер этой декларации?

Ответить в теме
Страница 651 из 728 ПерваяПервая ... 151 551 601 641 649 650 651 652 653 661 701 ... ПоследняяПоследняя