Тема: ЖК "Новые Черемушки" на Малиновского - Гайдара

Ответить в теме
Страница 648 из 728 ПерваяПервая ... 148 548 598 638 646 647 648 649 650 658 698 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 12,941 по 12,960 из 14549
  1. Вверх #12941
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Витальён Посмотреть сообщение
    Вчера 27.01 была передача про новые черемушки. кто то что то слышал про это в нете ничего не могу найти.
    https://m.youtube.com/watch?v=gy_0pSqX72s Пожалуйста !

2. Вверх #12942
    Новичок
    Цитата Сообщение от Pool2009 Посмотреть сообщение
    https://m.youtube.com/watch?v=gy_0pSqX72s Пожалуйста !
    Спасибки

3. Вверх #12943
    Частый гость Аватар для Сварог1
    На сьогодні загальний борг за комунальні послуги складає 571,4 тис.грн. з 792,2 тис.грн.
    До середи Лібериті повинно сплатити залишок в Обленерго інакше знову почнуться відключення і когось звинувачувати буде смішно. Крім того, не виплачується заробітна плата котельні. Якщо вони підуть, хто буде опалювати? Знову будемо по парадним збирати кошти?
    Загальний борг по парадним:
    1 - 68 тис.грн
    2 – 87 тис.грн.
    3 – 96 тис.грн.
    4 – 57,4 тис.грн
    5 – 88,3 тис.грн.
    6 – 101,5 тис.грн.
    7 – 73,7 тис.грн.
    З цими тарифами, до яких ми домовились, борги нікуди не зникнуть, особливо за тепло, повторюсь - дані борги закріплюються за котельнею, а не за організацією. Крім того, у зв*язку, що встановлений окремий лічильник води на наш будинок і даний лічильник ми будемо приймати на баланс, то і борги за воду нікуди не подінуться. Їх потрібно буде платити.
    Последний раз редактировалось Сварог1; 30.01.2017 в 11:17.
    Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення

4. Вверх #12944
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Сварог1 Посмотреть сообщение
    На сьогодні загальний борг за комунальні послуги складає 571,4 тис.грн. з 792,2 тис.грн.
    До середи Лібериті повинно сплатити залишок в Обленерго інакше знову почнуться відключення і когось звинувачувати буде смішно. Крім того, не виплачується заробітна плата котельні. Якщо вони підуть, хто буде опалювати? Знову будемо по парадним збирати кошти?
    Загальний борг по парадним:
    1 - 68 тис.грн
    2 – 87 тис.грн.
    3 – 96 тис.грн.
    4 – 57,4 тис.грн
    5 – 88,3 тис.грн.
    6 – 101,5 тис.грн.
    7 – 73,7 тис.грн.
    З цими тарифами, до яких ми домовились, борги нікуди не зникнуть, особливо за тепло, повторюсь - дані борги закріплюються за котельнею, а не за організацією. Крім того, у зв*язку, що встановлений окремий лічильник води на наш будинок і даний лічильник ми будемо приймати на баланс, то і борги за воду нікуди не подінуться. Їх потрібно буде платити.
    Может совместно с господином Желсковым отключать будем от свет от тепла от воды?

5. Вверх #12945
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Pool2009 Посмотреть сообщение
    Может совместно с господином Желсковым отключать будем от свет от тепла от воды?
    Толку? если квартира не заселена и без ремонта, без света и отопления, то отключай-не отключай, смысла не будет. Хозяева в другой области или другой стране.

6. Вверх #12946
    Постоялец форума Аватар для Jina
    Цитата Сообщение от Chippy Посмотреть сообщение
    Толку? если квартира не заселена и без ремонта, без света и отопления, то отключай-не отключай, смысла не будет. Хозяева в другой области или другой стране.
    откуда тогда долг?водой светом не пользуются

7. Вверх #12947
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Jina Посмотреть сообщение
    откуда тогда долг?водой светом не пользуются
    долг от отопрления и сдпт

8. Вверх #12948
    Новичок
    Я в этом аду еще не живу, но у себя дома переделывал отопление на газовый 2х контурный котел, может у вас есть возможность переделать газовый проект и отказаться от крышной газовой котельной, (каждый сам себе грел бы водичку и на радиаторы и на смесители), это бы решило вопрос с тем кто не вселится, какой температурой обогревать свою квартиру и просто не желает оплачивать.

9. Вверх #12949
    Новичок
    +12 берется от отсутствия теплоизоляции на стаяках горячей воды и отопления, так же прилагающие квартиры которые отапливаются.

10. Вверх #12950
    Новичок
    Я тоже так думаю по крайней мере с Либерти. Рынок ново строев уже перенасыщен доминируют более надежные компании - Стикон - Кадор - Будова... А на Либерти можно поставить + .
    У эти компаний строителей в разы больше чем 12-20 разнорабочих от Либерти которые и бетон льют и плитку кладут они же и грузчики и электрики и кто захочешь лишь бы деньги платили. Как-то застал колонну около 20 машин из бетономешалок для кадора, а у нас что этаж один зальют за полтора месяца так и движется стройка.

Если кто что знает когда возобновится стройка в двух словах плиз
    Если возобновят то судя с рассказов 20 февраля - это одно из последних прогнозов. За 4 года я стал "счастливым" обладателем котлована. при условии что работы продолжатся в прежнем режиме можно смело накинуть лет 7 до завершения строительства.

11. Вверх #12951
    Посетитель
    Цитата Сообщение от renren90 Посмотреть сообщение
    Я в этом аду еще не живу, но у себя дома переделывал отопление на газовый 2х контурный котел, может у вас есть возможность переделать газовый проект и отказаться от крышной газовой котельной, (каждый сам себе грел бы водичку и на радиаторы и на смесители), это бы решило вопрос с тем кто не вселится, какой температурой обогревать свою квартиру и просто не желает оплачивать.
    за чей счет этот банкет будет?
    а парадные как отапливать ?

12. Вверх #12952
    Новичок
    Може і так. Тільки питання залишаються відкритими:
    1. Хто заплатить?
    2. Чи є правові підстави, щоб платили тільки ті «площі», які проживають і змушені мінімально «тягнути» цей будинок? Зразу дам відповідь – жодних. Я загалом, вже звик і поки мовчу, але все рівно не розумів і розуміти відмовляюсь: «я тут не живу», « я не викидаю сміття» «я зняв батареї» «у мене є довідка, що сміття викидається в іншому місці», «я ліфтом не користуюсь» і т.д.
    3. На яких підставах і хто примушував зняти батареї, щоб було +12 (умовно), а не 18-25, яку без проблем дає котельня? Бери – не хочу.

Ладно, хоча це моя, ваша, наша загальна проблема зараз я дискутувати на цю тему не буду. Прийде час обговорювати і приймати рішення – будемо шукати компроміс і взаємного порозуміння. У мене, наприклад, теж є питання, чому у мене 18,3 град в квартирі (2 поверх), а плачу як у того в кого 24 град? І чому при даних тех..паспорту 65,5 я плачу за 69,5 кв.м. Чи чому офіси де до 14 град. платять «поповній»? Все вирішиться: і площі проінвентаризуються, і хто добавив площу опалення і т.д., тільки не зараз, коли на вулиці від +3 до -12 (періодично).

В практиці знаю, що є поодинокі випадки, коли домовляються на 50% оплати уразі прикриття крану подачі, але лише поодинокі. Загалом, цю проблему вирішать загальні збори шляхом особистого голосування. Як вирішать, так і буде.

Тільки як зараз виходити із ситуації? Хтось може надати раціональну відповідь, бо з Обленерго вже пришли в патову ситуацію, тепер залишиться ще з Нафтогазом і далі за списком. Якщо з Обленерго зрозуміло хто винен і хто повинен робити, то проблема з опаленням – це суто наша проблема, без усіляких звернень в мерію; райадміністрацію. Забудовник по котельні зобов'язання виконав.
    А люди, наверное не понимают, что ДОЛГ у них образовывается перед котельной, и этот долг легко взыскивается в судебном порядке! И кроме долга им прийдется оплачивать еще и судебные издержки.

13. Вверх #12953
    Новичок
    Цитата Сообщение от Ваша Светлость Посмотреть сообщение
    за чей счет этот банкет будет?
    а парадные как отапливать ?
    Парадные окружены жилыми квартирами, в парадных люди ходят в верхней одежде, чего их спецом отапливать? Минуса в них точно не будет никогда, а 12-16 градусов для парадной не критично.
    Второй очереди ещё можно подумать об автономном отоплении в квартирах. А для первой - это не реально.

14. Вверх #12954
    Посетитель
    Кто то знает почему отопления нет ?

15. Вверх #12955
    Постоялец форума Аватар для ForumNick
    Ребята, привет.

Я из темы "Одесский дворик". Есть инфо у кого-то? если кратко - то мы с вами коллеги по несчастью, у нас очень схожие судьбы.
    Я думаю есть активисты, которые организовали В ОДЕССЕ НА ЧЕРЕМУШКАХ АКТИВИСТЫ ПЕРЕКРЫЛИ ДОРОГУ

Мы бы хотели объединить наши усилия, у нас аналогичные проблемы, аналогично мерзнут дети, отключение электричества и не сданный дом без отопления и т.д....
    Вместе нас в два раза больше и может быть нас услышат.

P.S.: и лифты не работают, наши дома как два дитя одной матери, пока два калеки

16. Вверх #12956
    Посетитель Аватар для Ониксо
    Добрый вечер!Соседи из 6й парадной предупреждаю,в следующий раз,если в вашу дурную голову придут такие мысли,я весь этот хлам сложу у вас под дверью!Это каким идиотом надо быть,чтобы так сделать
    Изображения

17. Вверх #12957
    Частый гость
    Люди не о чем не думают, только о себе. Как можно так поступать.

18. Вверх #12958
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Ониксо Посмотреть сообщение
    Добрый вечер!Соседи из 6й парадной предупреждаю,в следующий раз,если в вашу дурную голову придут такие мысли,я весь этот хлам сложу у вас под дверью!Это каким идиотом надо быть,чтобы так сделать
    Я помогу.

19. Вверх #12959
    Частый гость
    На протязі 1 тижня було сплачено мешканцями 197 тис. грн. З оглядом на загальний борг в 792,2 тис.грн. – мало.

Борг, який буде сформований перед Нафтогазом (Одесагазом, Транзит), на відміну від інших боргів, залишається не за фірмою ТОВ «Ліберті» чи кооперативом «НЧ», а за нашою котельною. Тобто прийнявши на баланс котельню – ми приймемо і борги за опалення. І наступного сезону опалення не почнеться поки не будуть сплачені всі борги, і в даному випадку ніхто і ніщо не допоможе (згадайте ситуацію з цілим Теплодаром, Лиманським). Будуть задіяні всі можливі заходи щодо погашення заборгованості за опалення. В мене виникає просте запитання: чи багато прикладів будинків ви знаєте, де тариф 15,7 грн/кв.м. за 37 днів? Навряд. В чому тоді проблема сплати за опалення?

Зразу відповім співвласниками, які не живуть і опалення «не потрібне».
    1. Замість тарифу 24 грн/кв.м всім був нарахований «плавуючий» тариф за фактом споживання, який набагато менший.
    2. Жодного нормативного документу, який би дозволяв самостійно знімати батареї з метою не сплати вартість опалення Ви не знайдете, а навпаки - Рішення ВСУ та інші нормативні документи не дозволяють цього робити.
    3. Яка температура в квартирах, де зняли батареї чи перекрили опалення? Я думаю, що далеко не мінусова, правда? А градусів +12 є? Питання: а звідки береться цей «+» в квартирах, коли на вулиці вже тривалий час «-«? В закони теплотехніки вдаватись не будемо.
    4. Бажання встановити індивідуальний теплолічильник це право кожного, вірно. Заплатити до 8 тис. грн.. + до 1 тис.грн. раз на 4 роки повірки і проблема як би знята. Тільки є одне «але», балансоутримувач повинен надати технічні умови, одна з яких може бути «мінімально-санітарна норма для приміщення». Мінімально-санітарна норма для квартир 18 град., а для кутових – 20 град. – вимоги СНіП. Можуть бути і інші вимоги в технічні умови, але це результат домовленостей, але платити все рівно прийдеться.
    5. Як Ви думаєте, якщо відняти площі тих, хто не проживає чи у кого зняті батареї і сказати іншим 222 сім'ям, що вони повинні сплатити різницю замість площ квартир, які «добровільно-самостійно» не проживають чи зняли батареї чи погодяться вони? Я думаю навряд.
    В будь-якому випадку це питання домовленостей. Взагалі нічого не сплачувати за опалення, це не правильно і незаконно. І хто б не був балансоутримувачем чи керівником, проблему це не вирішить. Згідно ЦКУ, володіння нерухомістю зобов'язую власника її обслуговувати, не зважаючи чи проживає він там чи ні. Будинок сертифікований.

25 січня хтось сплатив за комунальні послуги, не вказавши свого прізвища, ані номеру квартири. Хто це?
    Сплачуйте за квитанціями, бо тарифи обгрунтовані, ринкові. І якщо зараз не платити, то претензій виставляти нема кому.
    С большим уважением к Вам, но это плохой аргумент. Неплательщиков будет половина. ну если нет батарей в квартире и нет тепла - ну не будут платить люди. Оплата котельной и общих помещений - вариант, но свои 10-12 градусов врядли ктото будет оплачивать.

20. Вверх #12960
    Частый гость
    у нас есть прекрасный вариант - к каждому подведен теплоноситель - с этого и считать, + обслугу котельной и обогрев помещений делить на метры

Ответить в теме
Страница 648 из 728 ПерваяПервая ... 148 548 598 638 646 647 648 649 650 658 698 ... ПоследняяПоследняя