|
Ну я была в роддоме в прошлом году, и что?! Дотаций от государства никаких, собирают деньги с рожениц, главврач ремонт кое-где делает на свои деньги, расцеживание груди (извините за столь интимные подробности) должно проводиться бесплатно, но из-за нехватки средств эта процедура стала платной. Ещё рассказать???
Моя Родина - СССР!
Я не начинаю,просто Одесситы никогда не закончат утверждать этот факт)И в этом наше с вами первое отличие
А причин ваших очень мало,они не внушили меня полюбить Украину.И мне кажется,что даже если бы вы жили в другой стране,при своей ненависти к СССР и историческим корням истории Одессы,вы бы писали так-же)
О, ще не вистачало, щоб держава виконувала чиїсь забаганки.
Що позитивного? Та багато чого. Заходжу в супермаркет, продуктів повно. І черги великі, народу купує. 15 років тому можна було таке спостерігати?
Всі знайомі успішно працюють, зарплатню успішно отримують. 15 років тому зарплатня для багатьох була міфом. Та й загалом, живуть собі добре, подорожують країною. Дітей народжують.
Весною все зазеленіє, в влітку можна буде купатися. Життя чудове.
А політики... так вони в кожній країні є, і боротися за портфелі - частина їх професії.
Щось не подобається? Змінюйте. Мені не подобався стан розвитку в українському шоу-бізі, намагаюся робити все залежне від мене, щоб щось змінилося. І змінюється.
А що зробили Ви, щоб щось в цій країні змінилося? окрім того, щоб хаяти її тут на форумі?
Социальные закладки