|
Якщо сидіти на *опе як Ліда на Дімасікє, то рівномірно погойдуючись....))))
Говори як хочеш, я ж про тєлєвізєр кажу...)))))) от на Холостяку, крім Гриші, де є хоч словечко українською? Для мене стб не працює, лише для тебе....))))) Могла б хоч Розка вже на ПШ розмовляти українською?
Ми переможемо цю російську наволоч.
Я не ленивая, я-энергосберегающая
Коли на побаченні Мельник лобизнув Марину-бас, то її перше запитання було, чи цілувався він з іншими. І це природньо. Коли Діма запихнув Ліді пальця в рота, а потім цілував. то вона могла б допустити, що і з іншими таке було? Тим паче, що це було очевидно з Оленою і інші дівки про це говорили.
Ти про що??? Коли вона прийшла в ти трусах і з задертою майкою до нього в спальню, то це не є ганьба???? Мені було неловко за неї, коли вона сіла і прижалась до нього практично голою пісьою, я почервоніла, так само як і заккинуті ніжки Христі, бо ж наче б то не еротику дивлюсь, а пристойне шоу. Але виявляється, що це шоу для шльондр, яка вище ноги задере чи ширшеє їх розставить.
Кто как умеет, тот так и целует))) Но 5 девок на проэкте, с которыми были очень взрослые поцелуи, тоже не мало. И целовался с одной, а за стенкой сидела другая, забавляя детей. Не очень высоконравственный Ирашка))) Но Диму не оправдываю. Говорят, что сейчас очень жалеет, что с некоторыми без разбору целовался...
++++
Я б даже сказала, на котором думает!
Я отлично знаю украинский, но так как в семье всегда говорили на русском, именно этот язык будет для меня родным, мне мама на нем колыбельные пела)))
А у нас в Одессе такое языковое изобилие, что мамадорогая))) Так что специально для нас Розите пришлось бы выучить еще десяток-другой языков)))
Все выше написанное - исключительно ИМХО!))
Социальные закладки