| ||
А отож, Iрися. Азаров - лише перша ластiвка. Отак послухають тягнибики з фарiанами,i замисляться - а може краще усе ж таки росiйською?![]()
Сiма, ознайомившись з Вашими вiдповiдями на реплiки опонентiв, зрозумiв,що Ви обрали безпрограшну тактику - робити вираз обличчя на зразок цеглини(див.рос. ''делать морду кирпичем") Бажаю Вам успiхiв та звитяги на Вашому нелегкому шляху.
Что Вы говорите? Это Вы сами придумали? Я постоянно езжу в Киев. У меня там родственники. Русский язык слышу там во всех приличных заведениях.Алка Ви самі себе чуєте? Може Ви відносите себе до вищої раси, а всі оточуючі п"яниці та ідіоти?
Я не казав що російської за межами міста не почуєш, але вона не поширена на стільки, що потребує статусу державної або регіональної по всій області.
Это какое-то дежавю?
Мы что в разных областях живём?![]()
Да на посёлке Котовского треть в быту на украинском разговаривает!!! А отъехать 5 км- все на украинском... да на суржике, но в этом как раз виноват город, в котором на русском надо разговаривать!!!
И не расказывайте сказки... Пойдите на базар и послушайте...![]()
Последний раз редактировалось pupsa; 22.03.2007 в 01:24.
"Между 34 и 35 годами я прожила 10 прекрасных лет"
ты в Одесской?я вообще не про Поскот. хотя мне, наверное, первые на Поселке две первые трети попадались. или при виде меня немедленно на русский переходили.Да на посёлке Котовского треть в быту на украинском разговаривает!!!да ну? кто - все? в какую сторону отъезжать надо?А отъехать 5 км- все на украинском...что слушать? да, на базаре слышна украинская речь (если это можно таковой назвать). от торговок. и то - не от каждой.да на суржике, но в этом как развиноват город, в котором на русском надо разговаривать!!!
И не расказывайте сказки... Пойдите на базар и послушайте...![]()
Сима, и друг с другом, и с детьми, всегда по-русски. Хотя и молдавскую речь там тоже можно услышать - от владельцев машин с молдавскими номерами, приехавшими туда купаться в море из Кишинева. Как я из Одесссы. Наскальная живопись там на обрыве есть на молдавском. Думаете, местные написали?А Ви хотіли щоб з Вами молдавською спілкувались? А з Чебурашкою болгари на свадьбі - болгарською? Всі національності вивчали російську як мову межнаціонального спілкування, але це не означає що вони не розмовляють своєю рідною.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
"Да на посёлке Котовского треть в быту на украинском разговаривает!!!"
Ложь, звиздеж и провокация. Хотя может у пупсы из села родственики приехали, и ей теперь треть поселка Украиноязычными казатся начинает. А на рынке это да. Верки Свердючки рулят. Только это в большинстве чисто суржик. потому и Верки Свердючки. А если так часто там закупаетесь, прислушайтесь.
А кричати не "даешь русский !", а "дайош союз с Росієй" теж БЕСПОЛЕЗНО?
Чи ви справді вважаєте, ща навіть прийнявши російську другою державною Кауров, Вітрянка і інші політ провокатори заспокояться?
На місце російської мови прийде вимога про союз з братерською Росією чи щось у тому дусі.
Тут могла бути ваша реклама
Ти ж як я розумію росіянка?
То чому ж ти в такій нелюбій тобі країні сидиш досі?
Хтось вербував, чи тягнув за чуба? Чи ти вважаеш, що як переїхала до України, то тобі вже всі права і льготи мають надати, коли ти будеш хаяти цю країну.
Типові росіяни, що ще добавити.
У мене в офісі працює теж одна вірнопіддана РФ.
У неї навіть громадянства немає українського, а російську - другу державну вимагає що аж тримайся.
Последний раз редактировалось YOKO; 22.03.2007 в 10:30.
Тут могла бути ваша реклама
Социальные закладки