|
поддерживаю указ
не поддерживаю указ
Бувших сепаратистів та кремляді у нас не буває. Всі вони - ВОВКИ, які лише в ліс дивляться.
А те, що "забанили" відвертих негідників та покидьків, жодного відношення до свободи слова немає.
От я зараз почну під цією "маркою" поливати Вас брудом, сіючи відверту брехню з певною метою і назву це - "особистою думкою", чи навіть - "свободою слова".., скажіть но мені, Вам буде приємна така "свобода слова" і моє її розуміння?
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Та Ви що?? От не очікував від Вас такої самокритичності.., не очікував. Що, "совість" заїла? Так Ви ж рівно стільки ж поставили, та ще й з дурнуватими приписками до кожного замість рисочок. Чому ж про це змовчали? Давайте і за себе напишіть...
Чи "відать" Вам та репутація також важлива??
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Вуйку давай мне еще добавь 13 минусов.Три уже есть.
Одинадцать осталось.
Це зовсім не означає що нічого не зберіглося.
Анкета була видалена 23.03.2015, тобто трохи більше ніж 2 роки тому. Ось вам фото, посилання на яке я зберіг саме для того щоб перевірити зберігають чи не зберігають - https://pp.vk.me/c616927/v616927537/7d0b/jyO00PKLIEU.jpg
я в шоке с того, что группа взрослых и, в общем, не первой молодости людей занята такой фигней, с этим швырянием минусов друг другу в репку?
господа, это же просто смешно!
Социальные закладки