|
Вроде больше, а на деле всё же мэр дела поинтереснее крутит. Я ещё раз повторюсь, данная ситуация рассматривается только в ключе Одесса и Одесская область. Есои взять другую область, скажем ту же Винницкую, то там всё может быть иначе, а именно так, как вы говорите. Ну это тоже моё личное мнение.
политики национального масштаба ждут пока закончатся игры в дошкольной группе. Потом начнут свои танцы с волками.
Да ради Бога.
Не будем далеко ходить от 100-метровой зоны.
Еще в 2003 году Э.Гурвиц (или Э.Щеглов, или И.Столяров) заведомо знали, что застройка 100-метровой зоны не просто аморальна, но и незаконна.
Прошло 3 года. Следите за руками.
Рішення виконавчого комітету Одеської міської ради № 78 від 19.05.2006Рішення виконавчого комітету Одеської міської ради №500 від 18.09.2006Управлінню капітального будівництва Одеської міської ради (Стас І.І.) виступити замовником на проектування та ведення робіт з будівництва будинку прийомів виконавчого комітету Одеської міської ради.
Міський голова Е. ГурвіцРішення виконавчого комітету Одеської міської ради №260 від 20.03.07р.Надати УКБ дозвіл на проектування та будівництво будинку прийомів виконавчого комітету Одеської міської ради за адресою: м. Одеса, район пляжу «Дельфін» (ділянка між трасою здоров’я та південною частиною пляжу «Дельфін»), після оформлення документів на право користування земельною ділянкою, згідно з чинним законодавством.
Міський голова Е. ГурвіцРішення Одеської міської ради №1132-V від 05.04.07р.1. Запропонувати Одеській міській раді:
1.2. Надати УКБ земельну ділянку, площею 1,0031 га, що розташована за адресою: м. Одеса, район пляжу „Дельфін" (ділянка між „трасою здоров'я" та південною частиною пляжу „Дельфін"), у короткострокову оренду, терміном на 5 років, для проектування й будівництва комплексу будинку прийомів виконавчого комітету Одеської міської ради...
Міський голова Е. ГурвіцРішення Одеської міської ради №1287-V від 05.04.07р.Затвердити «Містобудівне обґрунтування розміщення нових об'єктів забудови на території берегових схилів від провулка Кренкеля до Французького бульвару» в м. Одесі в тій частині, що стосується розміщення будинку прийомів Одеської міської ради.
Міський голова Е. ГурвіцРішення виконавчого комітету Одеської міської ради №744 від 02.07.07р.Надати УКБ земельну ділянку, площею 1,0031 га, що розташована за адресою: м. Одеса, район пляжу «Дельфін» (ділянка між трасою здоров’я та південною частиною пляжу «Дельфін»), у короткострокову оренду, терміном на 5 років, для проектування й будівництва комплексу будинку прийомів виконавчого комітету Одеської міської ради.
Міський голова Е. ГурвіцВнести на розгляд Одеської міської ради проект рішення “Про затвердження містобудівного обґрунтування розміщення нових об’єктів забудови на території берегових схилів від провулка Кренкеля до Французького бульвару” в м. Одесі” (додається).
Міський голова Е. Гурвіц
"Но зачем ты оказался первым учеником, скотина такая?" (с) Е.Шварц
Тогда беру Вас и вот того, в каске.Вы тогда пока других штабнюков набирайте дальше, а я спать побежал.Встречаемся завтра в это же время.
Всем спок.
Не советую шутить
Ну-ну.
Кто же это, интересно, лоббировал "сверху" незаконное строительство в 100-метровой зоне Дома Свиданий одесской мэрии, который, как известно, используется в основном как жилье для одного человека?
Он не просто "продолжил"."Но зачем ты оказался первым учеником, скотина такая?" (с) Е.Шварц
Вы знаете, вот у нас всю дорогу виноваты предшественники, и каждый друг на друга бочку катит, мол: " Не виноваты, досталось", но ведь у власти стоят, если хотели бы - остановили. Если хотели бы, пресмотрели, кто там чего разрешал и с какими нарушениями. А так это будет вечное переливание с пустого в порожнее.
Социальные закладки