|
Звичайно мало місце. Тільки в основнму галицькі русини перейменовувались цілком добровільно. Чи ви вважаєте, що Австрія перед своїм розпадом була настільки могутньою, що зуміла насильно примусити змінити самоіндефікацію і мову спілкування величезної частини населення? Ви переоцінюєте "австрійський генштаб"![]()
Последний раз редактировалось Liubertas; 11.01.2010 в 13:07.
Не читали? Ваши писали, кстати:
ТАЛЕРГОФСКIЙ
А Л Ь М А Н А X Ъ
ПРОПАМЯТНАЯ КНИГА
австрiйскихъ жестокостей, изуверстствъ и
насилий надъ карпато - русскимъ народомъ
во время Bceмiрной войны 1914 — 1917 гг.
Выпускъ первый.
Терроръ в Галичине въ первый
перiодъ войны 1914 - 1915 гг.
ЛЬВОВЪ 1924.
Изданiе Талергофскаго Комитета
http://ukrstor.com/talergof/almanah1.html
Очень разумный, научный труд. С кучей документов.
І ви пропустили фразу про "військовий злочин"Я не сперечаюся, що проросійсько налоштовані піддавались репресіям і часто абсолютно не законно та 3000 жертв це багато і звичайно погано. Але це не могло відіграти вирішальну роль в знищені російської самоіндефікації галичан, як частини "единого русского народа". Талергофом не пояснеш виникнення ЗУНР. Так як не пояснеш австрійскими чи ще чиїмось "кознями", оскільки в ЗУНР іноземної підтримки не було взагалі. А ЗУНР якщо ви поцікавитесь, на відміну від тої ж УНР, була цілком дієздатним організмом, якби не міжнародна ізоляція.
Последний раз редактировалось Liubertas; 11.01.2010 в 13:33.
Я участвую иногда в гражданских акциях. Вместо гаражей - прекрасная спортивная площадка во дворе. И в автомобильном протесте я участвовала (дело Щербицкого), получилось повлиять на судебную систему. И против манетизации льгот я с мамой-пенсионеркой на митинг ходила )). Сейчас мама довольна всем
.
Я Вас совершенно ни в чем не обвиняю. То, что Вы так реагируете - это возможно Ваша внутренняя совесть чего-то от Вас требует, чего Вы еще не делаете.
Социальные закладки