Сообщение от vssamuel
Я заходив в 2 групі! Зразу задали кілька питань, (як справи, де працюєш, ким працюєш, чим конкретно займаєшся) я відповів, посадили з правої сторони до тих хто знає мову! Потім запропонували тим хто сумнівається у своїх знаннях, піти, в іншому випадку справу анулюють! Перед тим як читати присягу теж питали, мене питали після того як прочитав (хоча прочитав дуже виразно чітко і правильно, багато тренувався)
Питання:
Питали всіх без винятку: Знаєш румунську, де вчив, з ким вчив, скільки часу вчив, цікаво було вивчати?
Як звати?
Скільки років?
жінка, діти?
якого кольору картина на стіні?
Чому ви прийшли сьогодні?
Скільки пальців на руці? (Питали в мене)
Якою рукою пишете? (Питали в мене)
Ви правша? (Питали в мене)
Який сьогодні день число?
Коли подали документи?
Що вранці освітлює землю? (сонце)
Що вечором освітлює землю? (місяць)
В якій порі року різдво?
Ще щось про погоду...
В цілому було не дуже складно, для того хто хоч трішки орієнтується. Я вчив мову 6 місяців. В принципі на всі питання які задавалися зміг би відповісти.
Ще хочу сказати що ніхто нікого не валить, я особисто перепитував 3 рази тому що на слух не сприйняв, мені дуже повільно повторили!
Просто дуже багато людей навіть прочитати присягу правильно не можуть (невже це так складно там всього три стрічки) Без розуміння мови (хоча б на мінімальному рівні) ви присягу не здасте. Ніхто не вимагав граматично правильних відповідей, достатньо було відповіді одним словом. Я здав, і Вам бажаю того ж!
Социальные закладки