|
Если интересно, то смотрите сами:
По словам Черненко, в Тернопольский облсовет прошли партия «Свобода», набравшая 35%, партия «Единый центр» с результатом 14%, Партия регионов - 10%, БЮТ и Украинская народная партия - по 8%, партия «Народный Союз - Наша Украина» - 5%, Блок Литвина - 4%.
http://news.mediaport.ua/ukraine/2009/61494.shtml
Любобытно, что у ПР даже там больше, чем у ющенковской партии....
Тому що я проти узагальнень.Ви чули,щоб я коли небудь називав усіх комуністів шваллю(хоча комуністична влада і ідеологія аналогічна фашизму).Я проти того ,щоб людина яка крім ковбасних обрізків не розбираючись більше ні в чому робила такі узагальнення.
Чим він відрізняється від тих,хто називав всю ПР бандитами? Нічим.Недалека тупа людина.Розумна людина перш ніж когось в чомусь звинувачувати,спочатку вивчить дане питання,причому не з одних джерел.а з декількох,інколи протилежних одне одному, а потім робить висновки.
Всю підноготну подій ,які відбувалися в 1930-1946 роках в ЗУ слабо знають навіть історики,тому що ця інфа була закрита.Про те що в русі опору як Радянській владі так і Німецькій владі були різні течії,були тертя,були сварки і незгідні одні з другими.Були бандерівці,були мельниківці і ще багато багато різних напрямків.Були дійсно такі,котрі співпрацювали з німцями(але ж згадаймо історію і в Росії була армія генерала Власова,про яку прийнято замовчувати) а були такі які воювали з німцями.Про те що окремі загони бендерівців були союзниками Ковпака в боротьбі проти німців теж ніхто не говорить. І про те що взагалі в ті роки там була зовсім не проста ситуація теж ніхто не говорить.Говорити в такому образливому тоні за всіх огульно може тільки недалека людина. Я ж не називаю всіх кримчан ворогами україни,окупантами кримської землі,і мародерами майна кримських татар.Я розумію.що влада виселила за одну ніч всіх татар і привезла туди переселенців з Росії,і роздала їм те житло.Треба завжди спочатку думати а потім говорити або писати.Чим відрізняється боєць червоної армії,котрий розстріляв мирного жителя від бендерівця,котрий зробив те саме.Нічим.Обидвоє вбивці. Чи по вашому,раз боєць прийшов на чужу землю з червоним прапором і в складі червоної армії,це дає йому право вбивати мирних жителів?Не так все просто там було.А тепер як? Хтось з політиків вважає,що Україні треба приєднуватися до НАТО,а хтось вважає,що до Росії,а хтось вважає,що їй взагалі ні до кого не треба прєднуватися.І в кожного,є свої аргументи,і в кожного є свої прихильники.Уявітьь собі,що завтра виграють прихильники вступу до НАТО,то що післязавтра всіх хто хотів прєднуватися до Росії,оголошувати ворогами народу і відправляти в тюрми? Ми так далеко зайдем,там де ми вже були. Потрібно вчитися толерантності,якщо ми хочемо бути цивілізованим народом і хочемо щоб нас поважали в світі.
Последний раз редактировалось smeet; 09.01.2010 в 20:55.
Социальные закладки