Тема: Партия "Свобода" и Тягнибок

Ответить в теме
Страница 316 из 4515 ПерваяПервая ... 216 266 306 314 315 316 317 318 326 366 416 816 1316 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 6,301 по 6,320 из 90292
  1. Вверх #6301
    Постоялец форума Аватар для smeet
    Цитата Сообщение от Salexis11 Посмотреть сообщение
    Одно дело придумать провокационную дезинформацию специально, а другое дело обсудить реальные события. Про ЗУ. Там же запись есть видео, где дикие орки с воем и досками ломятся в церковь, что еще надо ? Все ясно, тем кто не слепой.
    П.С. Церковь построена на деньги сельчан, кстати.
    Правильно,але ж ті що прийшли з дрючками не з другого села,а ті ж самі сельчани,і вони хотіли тільки щоб їм дозволили почергово(поочередно) молится .
    Я просто такі розклади знаю,вони майже в кожному селі.
    Дивіться. На сході села вирішилибудувати церкву.Всім селом збирають гроші, шукають спонсорів, приїжджають перед виборами різні депутати,які також дають гроші на будівництво.Ось залишилось чуть-чуть і з"являються два попи,або з УПЦ МП і УПЦ КП,або з УПЦ МП І УГКЦ,або з УГКЦ І УПЦ КП.Хтось із них підговорює одну групу селян,а хтось другу і починаєтьбся в селі війна за будівлю церкви(на кожен ласий шматок є багато охочих)уявіть собі,що ви приходите в село і Вам будують ресторан для того щоб Ви там могли заробляти гроші.
    Так от після здачі в експлуатацію церкви одна група сельчан воює з другою за право володіння цією церквою.Хоча гроші давали на церкву всі селяни.Плюс все це добре подати під смачним соусом і міжконфесійний конфлікт готовий. Я одного разу був при тому як одна частина села йшла на другу з хоругвами замість списів.Дуже мало тоді було до кровопролиття.

2. Вверх #6302
    Цитата Сообщение от Ur Посмотреть сообщение
    На 15 суток их пора "принимать". Пусть склоны чистят. Позаботимся...
    А Ви нічим не відрізняєтесь від тих з дрючком на відео.Бачите як просто науськати одних на інших.Ще трохи і Ви візьмете такого ж дрючка і підете бити незгодних із Вами.А для чого Вам інтелект? Ви з в 2010 році.А поступаєте так як в середні віки.

3. Вверх #6303
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от smeet Посмотреть сообщение
    Ви живете по принципу чорне-біле.А в світі є ще й кольорове.Яж Вас теж можу назвати україноненависником,ворогом України зі всіми витікаючими з цього висновками,але я цього не роблю,бо я Вас не знаю.Так само не можна згрібати всіх в одну купу і УПЦ КП, і УНСО і Свободу і націоналістів.Це все зовсім різне і поєднювати всі ці явища неможна, як неможна порівнювати скажімо всіх росіян з лимоновцями ,власовцями,врангелівцями і т.д.Між цим всім є різниця і нераз величиною з прірву.Так само як і з Бандерівцями,Мельниківцями,ОУНівцями і УПА.Всі вони мали різні ідеї,так само як теперішні політичні сили в Україні.Ви ж не порівняєте Януковича,з Тимошенко,а Ющенка з Гриценко.
    А відео говорить про банальний конфлікт двох бізнес-попів за церкву-місце для їхнього бізнесу.Ну скажіть що це не так.А що стоїть для попа і двох-трьох його послідовників в селі натравити одних людей на других? Це простіше простого.Це звичайна технологія інтриг.
    А ситуацію з користю для себе легко використали для себе і одні і другі.Тягнибок відробляючи гроші Ахметова, а РПЦ для чорного піару проти УПЦ КП. І як бачите спрацювало і ви повелися-ненависть до ЗУ так і бризкає-що і треба було доказати.
    Я думаю не стоит смешивать нацистов и жителей ЗУ. Я ненавижу нацистов, и мне всеравно откуда они. При этом я, прекрасно понимаю, что большинство жителей ЗУ к Тягныбоковцам не имеют никакого отношения, и причин ненависти к ним у меня нет.
    люди имейте совесть, иначе совесть поимеет Вас

4. Вверх #6304
    User banned Аватар для ALKA
    А Ви нічим не відрізняєтесь від тих з дрючком на відео.Бачите як просто науськати одних на інших.Ще трохи і Ви візьмете такого ж дрючка і підете бити незгодних із Вами.А для чого Вам інтелект? Ви з в 2010 році.А поступаєте так як в середні віки.
    А вам зачем интеллект ? Человек написал что надо тех людей привлечь к ответственности и перевоспитывать трудом....вы же устроили истерику под названием "сам такой"

5. Вверх #6305
    Цитата Сообщение от Игорь74 Посмотреть сообщение
    Я думаю не стоит смешивать нацистов и жителей ЗУ. Я ненавижу нацистов, и мне всеравно откуда они. При этом я, прекрасно понимаю, что большинство жителей ЗУ к Тягныбоковцам не имеют никакого отношения, и причин ненависти к ним у меня нет.
    Залишилось не так багато чекати.Через 10-12 днів на сайті ЦВК будуть опубліковані результати першого туру,по областях.Там і можна буде взнати, скільки населення ЗУ підтримує Тягнибока.
    Скажіть будьте добрі,якби Ви хотіли стати президентом України,чи велиб Ви себе так як веде себе Тягнибок? Той хто розраховує на перемогу-ніколи не буде настроювати проти себе електорат,хіба що він це робить спеціально.

6. Вверх #6306
    Цитата Сообщение от DelphiQ Посмотреть сообщение
    Так у ЗУ есть возможность удушить нацистов и делов то.
    Населення ЗУ їх і не бачить.Воно живе своїм життям в щоденних клопотах як вижити,точно так як і ви.А про нацистів так само чує по ТБ,як і ви.А по вулицях міст і сіл вони не ходять.

7. Вверх #6307
    Постоялец форума
    Залишилось не так багато чекати.Через 10-12 днів на сайті ЦВК будуть опубліковані результати першого туру,по областях.Там і можна буде взнати, скільки населення ЗУ підтримує Тягнибока.
    Скажіть будьте добрі,якби Ви хотіли стати президентом України,чи велиб Ви себе так як веде себе Тягнибок? Той хто розраховує на перемогу-ніколи не буде настроювати проти себе електорат,хіба що він це робить спеціально.
    А чего, в тЫрнополе - славном заповеднике - у него неплохо получилось.
    гастарбайтер з пiд Мэлитополя - наш помирювач!

8. Вверх #6308
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    А вам зачем интеллект ? Человек написал что надо тех людей привлечь к ответственности и перевоспитывать трудом....вы же устроили истерику под названием "сам такой"
    А я хіба не те ж казав.В самому початку.Я казав що боротися потрібно не з наслідками, а з причиною.З наслідками боротися важко,коли йде натовп на натовп тут хіба війська потрібно визивати з газом.А в основі конфлікту лежить чисто меркантильний конфлікт двох попів за місце свого бізнесу.Так от я писав,що владі потрібно б було вмішатися і упередити цю сутичку.
    А з тих хто був з дрючком такі нацисти як з мене шведський король.Просте тупе стадо,яке є в кожному населеному пункті як на Тернопільщині так і на Одещині,а кричати "москалів на ножі" і "бандерівців на ножі" це вже діло технології,головне той лозунг вчасно комусь підкинути.
    І про ярлики можна б було десь поговорити.

9. Вверх #6309
    Цитата Сообщение от artur_105 Посмотреть сообщение
    А чего, в тЫрнополе - славном заповеднике - у него неплохо получилось.
    Так там получилось одурманити людей найкраще,використавши економічні негаразди і кризу.Так там в обласну раду пройшло найьільше Свободівців.Але за енну кількість місяців вони нічого революційного не зробили,і це буде найкращим антипіаром для Свободи.
    Зустрічають по одежині(красиві слова і обіццянки), проводжають по розуму(по зроблених ділах).

10. Вверх #6310
    User banned Аватар для ALKA
    А я хіба не те ж казав.В самому початку.Я казав що боротися потрібно не з наслідками, а з причиною.З наслідками боротися важко,коли йде натовп на натовп тут хіба війська потрібно визивати з газом.А в основі конфлікту лежить чисто меркантильний конфлікт двох попів за місце свого бізнесу.Так от я писав,що владі потрібно б було вмішатися і упередити цю сутичку.
    А з тих хто був з дрючком такі нацисти як з мене шведський король.Просте тупе стадо,яке є в кожному населеному пункті як на Тернопільщині так і на Одещині,а кричати "москалів на ножі" і "бандерівців на ножі" це вже діло технології,головне той лозунг вчасно комусь підкинути.
    І про ярлики можна б було десь поговорити.
    шо вы там казалы в самом начале но на человека вы наехали сейчас.
    Про поповские разборки поддерживаю, только к сожалению наш харант придал этим разборкам государственный оттенок....в противном случае не чувствовало бы себя то "тупое стадо" так вольготно...

11. Вверх #6311
    шо вы там казалы в самом начале но на человека вы наехали сейчас.
    Про поповские разборки поддерживаю, только к сожалению наш харант придал этим разборкам государственный оттенок....в противном случае не чувствовало бы себя то "тупое стадо" так вольготно...
    Та не наїжджав я конкретно на нього,подивіться на смайлик в кінці мого допису,я мав на увазі не конкретно його а реакцію всіх на цьому форумі на це відео.
    Тобто те як сприйняли це відео не розібравшись і кричати ату їх(жителів ЗУ).Це нерозумно,оскільки ніколи не можна звинувачувати огульно всіх.Це так само як казали у 2004 році,що всі донецькі бандити.Звучить так само.
    А про "государственный оттенок" так це стара і давно відома технологія-поділяй і владарюй,хоча вона тепер звучить трохи інакше-поділяй і кради.

12. Вверх #6312
    User banned
    Правильно,але ж ті що прийшли з дрючками не з другого села,а ті ж самі сельчани,і вони хотіли тільки щоб їм дозволили почергово(поочередно) молится .
    и потому орали "москалив на ножи" и "героям слава"

13. Вверх #6313
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Згоден з Вами на всі 100%... Люди просто не розуміють PR технологій. Тягнибок виступає в ролі того "кота", якого періодично показують "мишам" на сході та півдні. А далі спрацьовує стереотип: біжіть но мерщій до Януковича, він вас почує і захистить... Відчуваю від його передвиборчої "стратегії" посмердювання "гапонщиною"... Однозначно - він не самостійний політик...

14. Вверх #6314
    Цитата Сообщение от Философ Посмотреть сообщение
    и потому орали "москалив на ножи" и "героям слава"
    Вони кричали те що Ви повинні були почути.
    А десь на другому сайті на цей самий кліп наложать другий звук,і там вже скажуть,що то УПЦ МП штурмувала храм УПЦ КП.І вже будуть кричати смерть бендерівцям.
    Последний раз редактировалось smeet; 09.01.2010 в 12:09.

15. Вверх #6315
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Уже поздно. Таких не перевоспитаешь... Нас столько лет делили и натравливали друг на друга не для того, чтоб, вот так, взять и трудом перевоспитать... Ведь теперь у нас стереотип: он не прав, но он единомышленник!!!

16. Вверх #6316
    Постоялец форума
    Так там получилось одурманити людей найкраще,використавши економічні негаразди і кризу.Так там в обласну раду пройшло найьільше Свободівців.Але за енну кількість місяців вони нічого революційного не зробили,і це буде найкращим антипіаром для Свободи.
    Зустрічають по одежині(красиві слова і обіццянки), проводжають по розуму(по зроблених ділах).
    Именно. Выборы покажут настоящий результат роботы Свободы и не только на ЗУ, но и в Одессе.

17. Вверх #6317
    Цитата Сообщение от Доктор-77 Посмотреть сообщение
    Именно. Выборы покажут настоящий результат роботы Свободы и не только на ЗУ, но и в Одессе.
    Якщо Янек переможе,то значить Тягнибок попрацював недаремно.

18. Вверх #6318
    Постоялец форума
    Якщо Янек переможе,то значить Тягнибок попрацював недаремно.
    Мне вас жаль...

19. Вверх #6319
    Цитата Сообщение от Доктор-77 Посмотреть сообщение
    Мне вас жаль...
    Collega Поясніть причину свого великого жалю.

20. Вверх #6320
    User banned Аватар для Че Бурашка
    Населення ЗУ їх і не бачить.Воно живе своїм життям в щоденних клопотах як вижити,точно так як і ви.А про нацистів так само чує по ТБ,як і ви.А по вулицях міст і сіл вони не ходять.
    ходят.
    совсем недавно выкладывали фото похорон, где доморощенные ублюдки в форме СС торжественно хоронили откинувшегося ублюдка, воевавшего в СС.
    реакция граждан с ЗУ: та то просто похорон.
    опять же - видео марша на Покрова, где подобные им ублюдки скандируют "москалив на ножи".
    "та ничого особлывого", ага.
    не ходят, ага.

Ответить в теме
Страница 316 из 4515 ПерваяПервая ... 216 266 306 314 315 316 317 318 326 366 416 816 1316 ... ПоследняяПоследняя