Правильно,але ж ті що прийшли з дрючками не з другого села,а ті ж самі сельчани,і вони хотіли тільки щоб їм дозволили почергово(поочередно) молится .
Я просто такі розклади знаю,вони майже в кожному селі.
Дивіться. На сході села вирішилибудувати церкву.Всім селом збирають гроші, шукають спонсорів, приїжджають перед виборами різні депутати,які також дають гроші на будівництво.Ось залишилось чуть-чуть і з"являються два попи,або з УПЦ МП і УПЦ КП,або з УПЦ МП І УГКЦ,або з УГКЦ І УПЦ КП.Хтось із них підговорює одну групу селян,а хтось другу і починаєтьбся в селі війна за будівлю церкви(на кожен ласий шматок є багато охочих)уявіть собі,що ви приходите в село і Вам будують ресторан для того щоб Ви там могли заробляти гроші.
Так от після здачі в експлуатацію церкви одна група сельчан воює з другою за право володіння цією церквою.Хоча гроші давали на церкву всі селяни.Плюс все це добре подати під смачним соусом і міжконфесійний конфлікт готовий. Я одного разу був при тому як одна частина села йшла на другу з хоругвами замість списів.Дуже мало тоді було до кровопролиття.

Тема:

Социальные закладки