Тема: Партия "Свобода" и Тягнибок

Ответить в теме
Страница 315 из 4515 ПерваяПервая ... 215 265 305 313 314 315 316 317 325 365 415 815 1315 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 6,281 по 6,300 из 90292
  1. Вверх #6281
    Постоялец форума Аватар для smeet
    Цитата Сообщение от VLD Посмотреть сообщение
    Я понимаю, когда сказать нечего, люди начинают уходить в кусты и начинать "шуткуваты".
    Есть церковь УПЦ. Есть штурмующие ее сторонники УПЦ КП.
    Они кричат "москалив на ножи".
    Это нормально?
    зы. я могу в третий раз повторить вопрос, если "твоя моя не понимать".
    Ви мене не розумієте,чи просто не хочете розуміти? Я прекрасно все пояснив у вищенаведених постах.
    Термін "москалив на ножи", це піархід політтехнологів Януковича.Якщо підняти архів цього форума,і форумів Донецька і Сімферополя,то таких перлів тільки навпаки можна назбирати на багатотомник.Але як ми будемо звертати увагу на таке ми суспільного миру не побудуємо. Україна ж не об"явила війну Росії після заклику президента Чечні Кадирова стерти з лиця землі Україну.Адже це не просто окремо-взятий чеченець,а офіційний президент держави яка входить на правах члена федерації в Росію.
    Тепер ніхто не розбирався,чи звукова доріжка співпадає з відео.Тепер це вам зробить звичайний комп"ютерний юзер.Стираєтьбся одна звукова дорожка і записується інша.Якщо б записи приймали за свідчення тоб Кучма би вже сидів в тюрмі,через ті записи Мельниченка.

2. Вверх #6282
    Цитата Сообщение от biafra Посмотреть сообщение
    "Где я?! И что за люди вокруг?!" (с)
    Ви мені навели три цитати з яких тільки одна належала мені,і запитали щось про незрозуміле питання.Будьте такі добрі,задавайте чіткіше запитання і тоді почуєте зрозумілу відповідь.

3. Вверх #6283
    Постоялец форума Аватар для Noimage
    Цитата Сообщение от smeet Посмотреть сообщение
    Я прекрасно все пояснив у вищенаведених постах.
    Термін "москалив на ножи", це піархід політтехнологів Януковича.
    Все ясно. "Я не я, и лошадь не моя!"

4. Вверх #6284
    Мистер Сарказм

Ви мене не розумієте,чи просто не хочете розуміти? Я прекрасно все пояснив у вищенаведених постах.
    Термін "москалив на ножи", це піархід політтехнологів Януковича
    Это, блин, запредельно...
    В Одессе унсовцы и свободовцы кричали "москалiв на ножi", и это оказывается происки Януковича...
    "Не ешьте на ночь сырых помидоров" (с)
    Слава українським українцям української України!

5. Вверх #6285
    Мистер Сарказм

Ви мені навели три цитати з яких тільки одна належала мені,і запитали щось про незрозуміле питання.Будьте такі добрі,задавайте чіткіше запитання і тоді почуєте зрозумілу відповідь.
    Вы робот?
    Слава українським українцям української України!

6. Вверх #6286
    Политический аналитик
    Ні розбор був.В 1939 році, після приєднання західноукраїнських земель до Радянської України, Сталін хотів впливати на людей і через "свою" релігію.У Львові був скликаний Собор,куди приїхали всі священники УГКЦ, яка була тоді в значній більшості на ЗУ.Священникам прямо сказали,щоб вони відреклися від УГКЦ і навернулися в РПЦ.Деяка частина пішла на це а хто не захотів той тієї ж ночі був розстріляний.
    Ничего не путаешь?
    Из докладной записки П.Дроздецкого в НКГБ СССР о ликвидации греко-католической церкви в западных областях Украины от 16.02.1946 :
    • […] После тщательного изучения обстановки, нами был разработан план ликвидации греко-католической церкви, к осуществлению которого мы и приступили[…]
    • Осуществляя этот план, в апреле 1945 года в областных газетах Львова, Тернополя, Станислава, Дрогобыча и центральной газете «Правда Украины», по нашей инициативе, против униатов была опубликована обширная статья «С крестом или ножем», которая сыграла значительную роль в деле подготовки к ликвидации этой церкви. Статья вскрывала антисоветскую деятельность верхушки униатского греко-католического духовенства и разоблачала ее перед лояльной частью духовенства и перед верующими.
    • Подготовив, таким образом, общественное мнение, 11.4.45 г нами были проведены аресты митрополита Иосифа СЛЕПОГО, епископов ХОМЫШИНА, БУДКИ, ЧАРНЕЦКОГО, ЛЯТЫШЕВСКОГО, а также ряда наиболее скомпрометировавших себя антисоветской деятельностью попов униатской церкви. Обезглавив греко-католическую церковь, мы создали предпосылки для организации движения, нпарвленного к тому, чтобы ликвидировать унию и воссоединить эту церковь с русской православной церковью. С этой целью, нами 30.5.45 г была создана «Центральная Инициативная группа по воссоединению грекозкатолической церкви с русской православной церковью», в которую вошли авторитетные священники: доктор КОСТЕЛЬНИК — от Львовской епархии, доктор МЕЛЬНИК, генеральный викарий — от Дрогобычской епархии и ПЕЛЬВЕЦКИЙ — проведенный впоследствии как председатель Станиславской епархии.

Как-то иначе выглядит, согласись
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

7. Вверх #6287
    Вы робот?
    Шановна Biafra.Рзберіться з своїм запитанням а потім називайте мене роботом. У першій цитаті Ви задавали питання - Bivaliu
    У другій цитаті VLD задавав питання мені. Третя приведена цитата була відповідь моя на запитання Loud_Swinу.Ви берете все кладете в одну кастрюлю,чи то пак в пост і питаєте у мене про відповідь на питання.Чиє питання? Те що Ви задали Bivaliu?.Чи те що мені задав VLD. І до чого тут моя відповідь Loud_Swinу,коли я йому відповідав не про цю злощасну фразу.
    Ви просто мене заплутали.

8. Вверх #6288
    Это, блин, запредельно...
    В Одессе унсовцы и свободовцы кричали "москалiв на ножi", и это оказывается происки Януковича...
    "Не ешьте на ночь сырых помидоров" (с)
    Давайте не будемо згадувати що в Одесі кричали Марківці коли вбивали студента Чайку.Замітьте ті тільки кричали,а ці взяли та й вбили.Різнцю відчуваєте?

9. Вверх #6289
    Цитата Сообщение от sklif Посмотреть сообщение
    Ничего не путаешь?

Как-то иначе выглядит, согласись
    Так просто я написав,що після 1939 року після приєднання.... А сам собор був у 1946 році
    Після анексії Західноукраїнських земель СРСР, вже в 1946 році з ініціативи вищого політичного керівництва, зусиллями уповноважених Ради в справах релігій, органів державної безпеки католицька церква схід-
    ного обряду була ліквідована в Західній Україні, а в 1948
    році - на Закарпатті.Все робилося під гаслами повороту до віри батьків, і поділено на чотири етапи: 1. Анулювати постанови Берестейської унії
    з 1596 р. 2. Відірватись від римської (папської) Церкви. 3.
    Повернутися до прадідівської православної віри. 4.
    Возз’єднатися з Всеруською Православною Церквою в
    Радянському Союзі.
    Наскільки “добровільно” проходив процес возз’єд-
    нання УГКЦ з РПЦ свідчать такі основні факти. В пері-
    од підготовки сумнозвісного Львівського Собору або
    відразу після його завершення були заарештовані і за-
    суджені митрополит Йосиф Сліпий, 4 єпископи, близько
    350 священиків, ліквідовані 48 монастирів2.
    За десять наступних років (з 1946 по 1956) в західних
    областях України у православ’я було “переорієнтовано”
    2959 греко-католицьких храмів з 3147; 1241 священик з
    1832. Як повідомляв голова Ради в справах РПЦ при РМ
    СРСР В.Карпов, близько 230 парафій, що не дали згоду
    на возз’єднання, в адміністративному порядку розпуска-
    лись, а духовенство, яке не підтримало рішень Львів-
    ського та Ужгородських Соборів - заарештовувалось,
    засуджувалось, або ж в кращому випадку, позбавлялось
    парафій.Спільно організований НКВД, комуністами і Російською Православною Церквою в 1946 Собор УГКЦ на крові і трупах Греко-Католиків пролив океани людської крові, став причиною жахливих катувань людей, багатьох смертей від голоду, холоду, хворіб у Московському рабстві в Сибіру. Собор, котрий творився спільно з НКВД і Московською Патріархією в катівнях НКВД передував незчисленним вбивствам, нелюдським катуванням мирних людей, духівництва, вірних з лона УГКЦ. Тисячі священників, монахів і монахинь УГКЦ загинули в жахливих муках від спільних катувань диких московських еНКВДистів та представників Московського Православ’я з вимогою перейти на Православ’я.

Диявол у співдії із Московським Патріархатом творив жахливі справи

www.history.org.ua/LiberUA/Book/opoz/6.pdf

10. Вверх #6290
    Политический аналитик
    Так просто я написав,що після 1939 року після приєднання.... А сам собор був у 1946 році
    Ты просто пытался ввести в заблуждение,
    разборки с УГКЦ начались после войны - до этого времени ее никто не трогал. После того, как она полностью проявила себя, поддерживая словом и делом ОУН и "Галичину" - так что не надо про дьявола сукупно с МП, причины абсолютно очевидны - НКВД уничтожал опору ОУН, факты - вещь суровая.
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

11. Вверх #6291
    Цитата Сообщение от sklif Посмотреть сообщение
    Ты просто пытался ввести в заблуждение,
    разборки с УГКЦ начались после войны - до этого времени ее никто не трогал. После того, как она полностью проявила себя, поддерживая словом и делом ОУН и "Галичину" - так что не надо про дьявола сукупно с МП, причины абсолютно очевидны - НКВД уничтожал опору ОУН, факты - вещь суровая.
    нікого я не хотів вводити в оману,це Ви собі таке придумали.Якби я хотів когось ввести в оману я б робив це і далі а так я поправився.Це раз,а друге це те що я привів не свої слова а цитату і посилання на неї я дав теж.

12. Вверх #6292
    User banned Аватар для VLD
    smeet , правильно я понимаю глубину твоей мысли, сторонники УПЦ КП, которые захватывали церковь, являются приспешниками Януковича?
    УНСО, Свобода и прочие укронационалисты - шестерки Януковича?

13. Вверх #6293
    Цитата Сообщение от VLD Посмотреть сообщение
    smeet , правильно я понимаю глубину твоей мысли, сторонники УПЦ КП, которые захватывали церковь, являются приспешниками Януковича?
    УНСО, Свобода и прочие укронационалисты - шестерки Януковича?
    Ви живете по принципу чорне-біле.А в світі є ще й кольорове.Яж Вас теж можу назвати україноненависником,ворогом України зі всіми витікаючими з цього висновками,але я цього не роблю,бо я Вас не знаю.Так само не можна згрібати всіх в одну купу і УПЦ КП, і УНСО і Свободу і націоналістів.Це все зовсім різне і поєднювати всі ці явища неможна, як неможна порівнювати скажімо всіх росіян з лимоновцями ,власовцями,врангелівцями і т.д.Між цим всім є різниця і нераз величиною з прірву.Так само як і з Бандерівцями,Мельниківцями,ОУНівцями і УПА.Всі вони мали різні ідеї,так само як теперішні політичні сили в Україні.Ви ж не порівняєте Януковича,з Тимошенко,а Ющенка з Гриценко.
    А відео говорить про банальний конфлікт двох бізнес-попів за церкву-місце для їхнього бізнесу.Ну скажіть що це не так.А що стоїть для попа і двох-трьох його послідовників в селі натравити одних людей на других? Це простіше простого.Це звичайна технологія інтриг.
    А ситуацію з користю для себе легко використали для себе і одні і другі.Тягнибок відробляючи гроші Ахметова, а РПЦ для чорного піару проти УПЦ КП. І як бачите спрацювало і ви повелися-ненависть до ЗУ так і бризкає-що і треба було доказати.
    Последний раз редактировалось smeet; 09.01.2010 в 02:20.

14. Вверх #6294
    User banned
    Давайте не будемо згадувати що в Одесі кричали Марківці коли вбивали студента Чайку.Замітьте ті тільки кричали,а ці взяли та й вбили.Різнцю відчуваєте?
    Какие марковцы? Что кричали? Это штампованная свидомая агитка-полная чушь. Вы или не знаете, о чем говорите, или просто провокатор, достающий давно забытые баяны.

15. Вверх #6295
    User banned Аватар для VLD
    Ви живете по принципу чорне-біле.А в світі є ще й кольорове.Яж Вас теж можу назвати україноненависником,ворогом України зі всіми витікаючими з цього висновками,але я цього не роблю,бо я Вас не знаю.Так само не можна згрібати всіх в одну купу і УПЦ КП, і УНСО і Свободу і націоналістів.Це все зовсім різне і поєднювати всі ці явища неможна, як неможна порівнювати скажімо всіх росіян з лимоновцями ,власовцями,врангелівцями і т.д.Між цим всім є різниця і нераз величиною з прірву.Так само як і з Бандерівцями,Мельниківцями,ОУНівцями і УПА.Всі вони мали різні ідеї,так само як теперішні політичні сили в Україні.Ви ж не порівняєте Януковича,з Тимошенко,а Ющенка з Гриценко.
    Так это не я говорил, что это наемники Януковича кричали "москали на ножи". Ваши слова.
    Так что, штурмующие прихожане УПЦ КП и свободовцы - наемники Януковича? А также другие укронационалисты, орущие по всей Украине "москалей на ножи"?

16. Вверх #6296
    User banned
    Спільно організований НКВД, комуністами і Російською Православною Церквою в 1946 Собор УГКЦ на крові і трупах Греко-Католиків пролив океани людської крові, став причиною жахливих катувань людей, багатьох смертей від голоду, холоду, хворіб у Московському рабстві в Сибіру.

Собор, котрий творився спільно з НКВД і Московською Патріархією в катівнях НКВД передував незчисленним вбивствам, нелюдським катуванням мирних людей, духівництва, вірних з лона УГКЦ. Тисячі священників, монахів і монахинь УГКЦ загинули в жахливих муках від спільних катувань диких московських еНКВДистів та представників Московського Православ’я з вимогою перейти на Православ’я.
    Диявол у співдії із Московським Патріархатом творив жахливі справи
    Если вы в своей аргументации будете такими нереальными источниками пользоваться, я не знаю, как вас принимать всерьез

17. Вверх #6297
    Цитата Сообщение от Salexis11 Посмотреть сообщение
    Какие марковцы? Что кричали? Это штампованная свидомая агитка-полная чушь. Вы или не знаете, о чем говорите, или просто провокатор, достающий давно забытые баяны.
    Ось бачите,Ви негодуєте,бо я сказав таке,про що можу тільки догадуватись.Так само звучать ваші пости про події в ЗУ.Якщо ви хочете розібратись серйозно.я вам можу допомогти неупереджено,а якщо говорити штампами то це буде розмова німого з глухим.Так що обирайте.

18. Вверх #6298
    User banned
    Ось бачите,Ви негодуєте,бо я сказав таке,про що можу тільки догадуватись.Так само звучать ваші пости про події в ЗУ.Якщо ви хочете розібратись серйозно.я вам можу допомогти неупереджено,а якщо говорити штампами то це буде розмова німого з глухим.Так що обирайте.
    Одно дело придумать провокационную дезинформацию специально, а другое дело обсудить реальные события. Про ЗУ. Там же запись есть видео, где дикие орки с воем и досками ломятся в церковь, что еще надо ? Все ясно, тем кто не слепой.
    П.С. Церковь построена на деньги сельчан, кстати.

19. Вверх #6299
    Если вы в своей аргументации будете такими нереальными источниками пользоваться, я не знаю, как вас принимать всерьез
    А які джерела Ви вважаєте реальними? Архіви КДБ? Але ж і там писали люди а не роботи і писали так як потрібно було тій системі яка від них це вимагала,якій треба було говорити те що вона хотіла почути.
    Реально напевне бачив все тільки Всевишній,та й то для тих хто в нього вірить.

20. Вверх #6300
    User banned
    я не знаю, как вас принимать всерьез
    На 15 суток их пора "принимать". Пусть склоны чистят. Позаботимся...

Ответить в теме
Страница 315 из 4515 ПерваяПервая ... 215 265 305 313 314 315 316 317 325 365 415 815 1315 ... ПоследняяПоследняя