|
меня вполне устраивает то, что при виде украинских продуктов у меня не возникает рвотный рефлекс
, в отличии от некоторых.
не знаю, спроси у них.хм. сколько раз приходилось на форуме читать откорячки типа "русские мне нравятся, но вот государство их я ненавижу". врали, получается?
Поки що не знаю. Можливо тому що конкретних механізмів введення російської мови як офіційної або навіть другої держаної ніхто не обговорює. Цікаво за всю тему хтось викладав конкретні програми політичних партій, громадських організацій? Обговорювалось як це буде діяти на практиці? Можливо я щось пропустив, але подібного за всю тему не було, а якщо і було то дуже мало. Від прихильників російської мови як державної, можна почути в загальному лише те, як їх тошнить від "дермови" і України. Не знаю, можливо це і серйозні аргументи, але мене як україномовного вони аж ніяк не переконали в необхідності російської мови як другої державної.
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Я плохо понимаю Вашу логику, извините.
У нас не империя... Какая разница? Вы слышали о таких африканских племенах как Тутси и Хуту? Одни устроили другим форменный геноцид... И только идиот назовёт ту Африканскую страну империей... Но принцип использовался все тот же.
Продолжение не буду даже комментировать, так как лозунги мне надоели еще при СССР...
О таком свойстве, как логическое мышление - тоже не буду - в Вашем случае это совершенно бесполезно.
[QUOTE=Liubertas;9045425]Поки що не знаю. Можливо тому що конкретних механізмів введення російської мови як офіційної або навіть другої держаної ніхто не обговорює. Цікаво за всю тему хтось викладав конкретні програми політичних партій, громадських організацій? Обговорювалось як це буде діяти на практиці? Можливо я щось пропустив, але подібного за всю тему не було, а якщо і було то дуже мало. Від прихильників російської мови як державної, можна почути в загальному лише те, як їх тошнить від "дермови" і України. Не знаю, можливо це і серйозні аргументи, але мене як україномовного вони аж ніяк не переконали в необхідності російської мови як другої державної.[/QUOTE]
Но ведь Вы тоже пока не выдали никаких серьезных аргументов в поддержку только украинского, кроме того, что это Ваш родной язык?
Мой аргумент очень прост - если мы хотим жить в этой стране все вместе - у всех должны быть равные права. Если, конечно, Вы хотите демократическую процветающую страну, а не диктат.
Але росіяни завжди були "более братские"Не розказуйте мені про братсво народів СРСР. Вже вкотре, нагадати вам коли почався конфлікт в Нагорному Карабасі? Значить не все так по братські було. І з тою швидкістю з якою розвалився Союз, можна зробити висновок, що там взагалі нічого по братськи не було.
Социальные закладки