| ||
http://www.zaxid.net/newsua/2009/4/2/114629/Олег Тягнибок також поінформував, що був комсомольцем. "Довго - до 1989 року, як і всі. Не будучи в комсомолі, неможливо було вступити до інституту. Коли я повернувся з армії 1989 року і поновився в інституті, тоді якраз розпочалися акції національно-визвольної революції. Тоді ми всі дружньо спалювали комсомольські квитки, виходили з комсомолу, побили там рейвахи", - розповів Олег Тягнибок.
про отца будем искать?
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
"Олег Тягнибок також поінформував, що був комсомольцем. "Довго - до 1989 року, як і всі. Не будучи в комсомолі, неможливо було вступити до інституту. Коли я повернувся з армії 1989 року і поновився в інституті, тоді якраз розпочалися акції національно-визвольної революції. Тоді ми всі дружньо спалювали комсомольські квитки, виходили з комсомолу, побили там рейвахи", - розповів Олег Тягнибок.
А вот тут Тягнибок нагло врет - я сама не будучи в комсомоле совершенно свободно поступила во Львовский университет и спокойно его окончила.
Олег Тягнибок також поінформував, що був комсомольцем. "Довго - до 1989 року, як і всі. Не будучи в комсомолі, неможливо було вступити до інституту.
так детки сексотов,активистов и прочей погани сверстникам рассказывали.
ну и - я в 86 вышел из комсомола и остался на должности, которая была номенклатурой обкома: директор (член бюро, кстати) не захотел терять хорошего специалиста. Что из этого следует? Так ли был необходим комсомол человеку, который уже понял свой путь в совершенно другую сторону - имею в виду Тягныбока.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
"Але найцікавіше далі! У 1982-1984 головний лікар союзної збірної з боксу, а 1984 розглядався, як головний лікар Олімпійської збірної союзу.
Тогочасна холодна війна найвищої точки досягала у спорті. Основна ставка на перемогу робилася і на використання найдосконаліших допінгів. Ярослав Тягнибок, як провідний лікар мусів добре у тій кухні варитися.
У цій сфері крутилися також шалені гроші.
Смерть Ярослава Тягнибока має дві версії: самогубство, або вбивство. Але це справа сина вияснити, що і як. Оскільки там ентузіазму не видно, тобто Олег Тягнибок ніде не апелює і ніде не афішує цей факт, то виглядає, що Ярослав Тягнибок застрілився, щоб врятувати себе і сім"ю від неминучого лиха."
Так что, не все так просто с его отцом. Потому тягнибок толком про отца нигде и ничего не говорит.
Социальные закладки