| ||
http://www.timeua.info/151209/12362.html
Неделя русского языка и культуры В Харькове
Вот , что нас ожидает если у власти останутся померанчевые ( неважно Ющенко или Юля) http://tsn.ua/svit/seim-latviyi-ne-dozvoliv-patsiyentam-spilkuvatisya-z-medikami-rosiiskoyu.html
Сейм Латвії відхилив поправку до "Закону про права пацієнтів", яка передбачала дозвіл на спілкування пацієнта із співробітниками медичних установ на недержавній (не латиській) мові.
Поправка була запропонована проросійською опозиційною партією "За права людини в єдиній Латвії". За словами одного з авторів проекту Володимира Бузаєва, відмова лікарів від спілкування з пацієнтом на недержавній мові може привести до трагічних наслідків.
Зокрема, під час виступу перед депутатами він навів приклад маленького хлопчика, який випав з коляски і розбив собі голову. Коли бабуся принесла його в травмпункт, лікар відмовився розмовляти з нею російською, тоді як здоров'я дитини було під загрозою.
За поправкою, медичні установи були би зобов'язані враховувати рідну мову, особисті інтереси і культуру пацієнта. Але пропозицію підтримав тільки 21 депутат.
З 2,3 мільйона населення Латвії 44% розмовляють російською.
да запросто
Проект "Закону про мови" вноситься народними депутатами України1. Мовою обслуговування населення підприємствами, установами та організаціями зв'язку, транспорту, охорони здоров'я, соціального захисту населення, торгівельними та іншими підприємствами, установами та організаціями, що діють у сфері обслуговування, є державна мова.
П.М. Мовчаном (рестр. картка №304) В.О.Яворівським ( реєстр. картка № 197)
Вірить якій історії? Про те що "Ісус Христос - українець" та іншим фантастичним версіям? Я вас прошу, не потрібно представляти "нове покоління" Україниі ідіотамиВ кожній країні є певний невеликий процент маргіналів які цікаляться подібною "історією" та вірять в неї. Україна в цьому не виняток так як і Росія та інші країни.
Можно бы было просто плюнуть на этот маргинес, но есть одна закавыка - некоторый вышеупомянутый бред про "140 тысячелетнюю историю украинцев" был обнаружен мною в учебнике младшего сына.
Изданного, кстати, за государственные - а, значит, и за мои! -деньги.
Это хорошо, что пока сын верит мне больше, чем учебнику.
Так что вот так.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Социальные закладки