… «ЮППИ! Юппи - приди!»
Дешево. Сердито. Хранится…нас переживет.
Ее даже РЫЖИЕ муравьи боятся.
| ||
… «ЮППИ! Юппи - приди!»
Дешево. Сердито. Хранится…нас переживет.
Ее даже РЫЖИЕ муравьи боятся.
Сейчас всем трудно: одним - врать, другим - верить.
Так и называется "Одесская соль", а как пачка выглядит? Что-то не находит в интернете.
После того как в прошлом году у мамы закончились запасы Артемовской соли, для консервации, у семьи целый квестКаждый когда видит какую-то новую каменную соль в продаже, покупает. Но пока никто на 100% не угодил, все не то
![]()
Верю в справедливость, когда мне сопутствует удача
Так Великодолинське мабуть й є Чорноморський завод:
Повна назва
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІД*ПО*ВІД*АЛЬ*НІ*СТЮ «ЧОРНОМОРСЬКИЙ СОЛЕЗАВОД»
Назва англійською мовою
LIMITED LIABILITY COMPANY “CHERNOMORSK SALT PLANT”
Адреса
67832, Україна, Одеський р-н, Одеська обл., селище Великодолинське, вулиця Ентузіастів, будинок 10в
[QUOTE=Бруша;79431390] Та ладно))) Беру упаковку яблочного сока без сахара 3 литровую за 130+/-, те же две бутылки колы.
Народ гребёт т.к. завод разбили, про импорт забывая. Вчера разбили производство лапши, пюре и супов быстрого приготовления, интересно народ и это победит скупать?
В Николаеве ударили по Метро.
Цінуй кожну мить, бо мить – це і є життя
Що вас засмучує? Що французькі (в кращому випадку) пакувальники в коробку для України поклали листівку для росії?
Це якось впливає не якість прасування?
Чи в не бачите протиріччя між "хороший" та "ЭТО"?
А льодогенератор у вас є (навіяно плівками "Карфаген")?![]()
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Меня смущает, что в случае поломки утюга мне предлагают обращаться к официальному представителю, который находится в... москве. Эта бумажка -не документ. Тем более, ее можно было вытащить из коробки и выбросить. Если этот товар завозится официально, то должны быть координаты НАШЕГО импортера, украинского. Не?
Решительный шаг вперед - это результат хорошего пинка под зад.
Артемівське, але не сіль? Шампанське?
1. Цей папірець - взагалі не документ. Він не надає вам право на гарантійний/постгарантійний ремонт. Це лише довідка (невірна), куди звертатися за гарантією/ремонтом/заміною в разі необхідності.
2. Так. Але цей папірець не є гарантійним талоном і не є винятковим джерелом інформації (особливо якщо ви випадково втратили його - наприклад, під час переїзду).
Звертаємося до Гугла (ШІ) - і отримуємо наступну інформацію:
Безумовно - за гарантією можна звертатися протягом гарантійного терміну (зазвичай 1 рік, у вашому випадку - схоже, 2 роки).Офіційним дистриб'ютором та представником міжнародного концерну Groupe SEB в Україні є ТОВ «ГРУП СЕБ УКРАЇНА».
Компанія постачає та обслуговує побутову техніку відомих світових брендів:Контакти компанії:
- Tefal
- Rowenta
- Moulinex
- Krups
- WMF
Адреса: Харківське шосе, 175, м. Київ, 02121
Телефон: (044) 371-77-77, (0800) 308-083
Вимогу звернення виключно за наявністю чеку вже не є обов'язковою: я звертався до сервісного центру Rowenta в Одесі - у мене запросили лише серійний номер (S/N).
Последний раз редактировалось Rus; 09.09.2026 в 11:46.
Сегодня в АТБ рядом с работой появилась вода, крупы и масло растительное.
Цінуй кожну мить, бо мить – це і є життя
Что вы так к этому АТБ пристали- прям главное чтоб там было!)))
Любая вода есть в Копейке! Всё время
Сахар есть в Таврии.
Просто по АТБ все время лупят- поэтому проблемы с завозом товара
"Между 34 и 35 годами я прожила 10 прекрасных лет"
В якій саме "Таврії"?
В якій саме "Копійці"??
І в якому саме АТБ???
Ну хоч "Ашан" в Одесі лише один - до нього питань немає.
Працював колись в концерні "АЛМИ" (власник мережі "Копійка") - знаю, що в різні магазини "Копійка" один і той саме товар з центрального складу може доставлятися в різні дні - тому стверджувати, що "в Копійці повно води" (або навпаки "в Копійці немає солі") без вказівки певної адреси - абсолютно безглуздо, бо в різних магазинах однієї (будь-якої) мережі з одним товаром може бути кардинально різна ситуація.
Десь вода "Моршинська негазована 1.5 л" закінчилася, а в іншому - 10 піддонів.
Десь сіль харчова кам'яна 1 кг закінчилася - а десь 20 ящиків.
Те саме можна сказати і про "Сільпо"/АТБ/"Таврію".
Інша справа - коли внаслідок певних причин проблеми були не у мережі чи постачальника (дистриб'ютора), а у безпосередньо у виробника. Тоді за деякий час (після вичерпання запасів на складах виробника/дистриб'юторів/мереж/магазинів) вся продукція цього виробника може зникнути в усіх магазинах всіх мереж.
P.S. "Может Вам и ключи от квартиры...?"(с)
Ні, не треба.
Я не питав домашню адресу чи місце роботи - я лише натякав, що для отримання точної інформації - до назви мережи слід додавати адресу певного магазину цієї мережі.
Последний раз редактировалось Rus; 10.09.2026 в 13:47.
НУ АТБ чогось не додають адреси і ви не гніваєтесь)
Я додам - " рядом с домом")))
"Между 34 и 35 годами я прожила 10 прекрасных лет"
Социальные закладки