А еще вопрос...на будущее.Вилла Ирис по техническим причинам во втором сообщении отказала с бронировании.Если бы я не согласилась на Отель Ирис,Вилла сами сняли бы бронь?Или мне самой пришлось бы с Букингом разруливать эту ситуацию?
| ||
А еще вопрос...на будущее.Вилла Ирис по техническим причинам во втором сообщении отказала с бронировании.Если бы я не согласилась на Отель Ирис,Вилла сами сняли бы бронь?Или мне самой пришлось бы с Букингом разруливать эту ситуацию?
Кто с мечом к нам придёт,тот от меча и погибнет!!!
В мене таке було у Німетчині десь о 2012му році. Нормальний готель на вигляд, розміром з нашу хрущевку. Але сказали що на ресепшені буде пакет та нікого не буде.
Це реально стрьомна схема. Зараз кажуть популярна схема коли дзвонять на автосервіс, кажуть що треба телефон того хто залишив машину, а потім дзвонять, кажуть що машина готова чи не готова та треба на запчастини та пропонують перекинути гроші зараз. Якщо номер невідомий то це стрьомна схема.
Я в минулому році засілявся в апарт готель в Німеччині. Так у них взагалі самообслуговування із заселенням (ціла система). Я тільки в чаті спілкувався з оператором, якщо виникали якісь питання. Так що, дійсно, зараз таке практикується.
Я бронював номер через букінг. Відповідно, мої дані (у т.ч. номер телефону) є лише у адміністрації готелю. Ніхто "лівий" не подзвонив би мені. Більш того, номер був Молдавський, та я його одразу перевірив, що він є одним з контактних номерів цього готелю. Тому сильно не хвилювався
Народ, сколько сейчас времени занимает прохождение границ Украина - Молдова? Не хотелось бы опоздать на рейс.
More books - less fear
Киноман,альтруист,атеист, нигилист
И напишу еще про обратный вояж по прошествии полутора месяца в аэропорт Кишинева.Изначально рейс из Кельна был задержан на час.Но в Кишинев самолет задержался минут на двадцать.Не думала,что воздушное судно можеть "нагнать" врпмя с воздухе)))
На улице установили кресла.Паспортный контроль быстро.На выходе стоят"зазывалы" на автобусы в Одессу.Эти же ребята откатили багаж сами к автобусу.В Одессу нет смысла заранее покупать билет.А вот с Киевом большая напряженка.Дорогу не помню)Отрубилась сразу.Проснулась с Паланке.Собрали паспорта.Отрубилась.Проснулась на центральном автовокзале.Никогда у меня еще не была такая быстрая дорога)))
И для сравнения-Кёльн-Бонн....Вот где треш...Аэропорт большой,три уровня,по кругу.Но относительно легко разобраться.Весов нет.Регистрация началась меньше чем за дам часа одной стойкой.Потом еше нескол ко открылись.Потом котроль ручной клади.А вот на паспортном контроле был уже п сец...Три окна на рейсов пять.У людей уже паника началась.До отлета пять минут а с нашего рейса процентов двадцать только прошли контроль.Потом голопом бежишь на посадку,минуя кофе,тубзик и курилку))).Загруженность аэропорта приличная.На взлет самолеты в очереди стоят,а между еще посадка.Так что,Кишинев-это курорт!
Последний раз редактировалось Ленца; 20.08.2026 в 23:03.
https://odesa.novyny.live/odesitam-treba-znati-novi-pravila-u-kishinivskomu-aeroportu-342083.html
У Кишинівському міжнародному аеропорту тимчасово змінили правила доступу до термінала. Обмеження діють із 00:00 27 серпня до 23:59 31 серпня 2026 року. У цей період до будівлі пускатимуть лише пасажирів із посадковими талонами, працівників аеропорту та екіпажі літаків. Пасажири зможуть зайти до термінала не раніше ніж за три години до запланованого вильоту. В аеропорту закликають враховувати це правило під час планування поїздки.
Тимчасові обмеження пояснюють заходами безпеки та збільшенням пасажиропотоку. В аеропорту зазначили, що це має допомогти організувати рух людей у терміналі та провести необхідні процедури контролю й посадки.
Для тих, хто вирушає з Одеси до Молдови автомобілем, важливо також враховувати ситуацію на трасі Одеса — Рені. Зокрема, 28 серпня на основних маршрутах до пунктів пропуску з Молдовою утворилися значні затори. Найбільше скупчення машин фіксують до та після мосту в селі Маяки, біля Нижньодністровського НПП та безпосередньо на КПП "Паланка — Маяки — Удобне". За даними Google Maps, поїздка в цьому напрямку могла тривати близько 1 години 28 хвилин.
Последний раз редактировалось Hbnfv; 28.08.2026 в 20:13.
Люди, привет.
Это правда, что сейчас время поездки из Кишинева в Одессу занимает 12 часов?
Спасибо за ответ...
https://sud.ua/uk/news/ukraine/37230...=sudua_channel
Пункти пропуску через державний кордон України тимчасово призупиняють роботу на час повітряної тривоги. Основна мета таких заходів — збереження життя та здоров’я людей. Про це розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.
За його словами, під час сигналу повітряної тривоги людей максимально швидко розосереджують, а за можливості забезпечують доступ до укриттів.
Паланка работает кто-то знает?
Не стесняйтесь своих чувств и желаний. Другой жизни для них не будет...
Работает, но ооочень долго из-за тревог. За сутки минимум будем выезжать
https://dpsu.gov.ua/uk/map
Все может и3мениться в любой момент.
Социальные закладки