Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
| ||
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 22:28.
Я не кажу що він повинен коштувати тут $250. Я кажу що реальна вартість того генератора на виході з заводу в Китаї $250. Інші $750 то те про що ти кажеш. І тому коли ти його купиш за штуку він буде працювати як генератор за $250.
А у чому небезпека? Я жодного разу на форумах не бачив щоб власники сонячних станцій на приватних будинках скаржились що в них тече дах. Я думаю що такі випадки все ж таки є, але це виключно через неякісний монтаж. Обстеження стану даху перед монтажем, вибір правильної системи монтажу відповідно до стану та типу даху і нічого там не буде.
І дах це частина будинку за ремонт котрої повинні платити усі співвласники незалежно від того на якому поверху вони живуть.
Сьогодні все за "графіком", вимкнули о 0815, обіцяють о 1515, вчорашня така обіцянка закінчилась о 2230.
Последний раз редактировалось passerby16; 06.02.2026 в 12:17.
Але ж там не було сонячних панелей на даху в які за твоєю думкою будуть цілитись шахеди. Москалям щоб поцілити у будинок треба просто наявність будинку. Потім Трампу вони щось розкажуть про виробництво здронів чи ще щось.
Проблема у встановлення сонячних панелей на даху будинку у тому що для того щоб воно працювало під час вимикання ще треба акумулятори, і на будинок вони нормально коштують. І питання хто готовий за це платити.
В будинку є освітлення, ліфт, насоси для води та опалення. І проблема у тому що коли треба освітлення та опалення сонця майже немає. Тобто якщо є програми компенсації то за недорого може й можна взяти, але ефективніть під питанням.
Воно гарно економить на підприємствах де є споживання електроенергії незалежно від пори року і станція може працювати на 100% потужності. Просто влітку економія більше, взимку менше.
Дьявол кроется в деталях
Всем спасибо за мнения )))
Проснулась, умылась, нарядилась, улыбнулась и пошла УКРАШАТЬ МИР !
Таирова вчера днём побаловали светом и после этого началось: 3 часа есть, 6 часов нет. Уже второй цикл подряд так.
:)
Обычно свет есть с полуночи до примерно 9 ти утра. Я уже привыкла к такому неофициальному графику, он в принципе не подводил)))
Но сегодня что-то пошло не так, отключили в 6...ну посмотрим, во сколько включат.
Доброе утро. Счастливые обладатели электроэнергии, у вас напряжение нормальное?
Свет вчера дали в 21.00, зубр показывает напряжение 186-190 вольт , соответственно света дома нет (
Хуже женского бокса - только мужская художественная гимнастика.
🔴Блоки АЕС були розвантажені персоналом, - повідомили в міністерстві енергетики
Це робиться для запобігання аваріям, коли енергосистема не може прийняти повну потужність через руйнування мереж
Станом на зараз по всій території України застосовано 4,5–5 черг графіків аварійних відключень, а у східних та північних областях — спеціальні графіки аварійних відключень.*Атака триває.
Активовано запит на аварійну допомогу від Польщі
Социальные закладки