Тема: Ремонт в квартире.

Ответить в теме
Страница 4082 из 4090 ПерваяПервая ... 3082 3582 3982 4032 4072 4080 4081 4082 4083 4084 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 81,621 по 81,640 из 81781
  1. Вверх #81621
    Вас здесь не стояло
    Цитата Сообщение от Next-Tube Посмотреть сообщение
    Таких заказчиков не существует в природе в принципе, и это относится не только к ремонтам и стройкам.
    ну это ваше субъективное мнение
    Не ищите счастье
    Оно уже у меня

2. Вверх #81622
    Живёт на форуме
    Естественно, но базирующееся на опыте.

3. Вверх #81623
    Вас здесь не стояло
    Естественно, но базирующееся на опыте.
    а я видимо теоретик с 25 летним стажем
    Не ищите счастье
    Оно уже у меня

4. Вверх #81624
    Не покидает форум Аватар для Nickolay
    Цитата Сообщение от Саня-городок Посмотреть сообщение
    Микола, ну здогадайся з трьох разів)) ну якщо логично мислити)) Звичайно що 2,5 тонн баксів або 100 штук грівень...Це можна було здогадатись )) навіть я у бельгійців не заробляв 100 штук євро...навіть на рік)) і це доречи нормальна ціна як для Києва ..це у нас Одеса любить понти але платити за це хоче чим меньш.)) ти там згадував про Німеччину як правову державу)) вона скоріш бюрократична ніж правова.. Сама велика та дурна бюрократія це у німців....з всієї Європи де я працював, а це 4 країни, франція,Німеччина,Нідерланди і Бельгія, поляків не рахую взагалі)) то німці це сама бюрократична країна, яка іноді до маразма доходить)) але вони так живуть, працюють і їм підходить) мені більш всього сподобалась Бельгія ..маленька, цікава, люди чудові заможні без дурних понтів, притому дуже поважають людину яка працює руками...Англійська мова доволі популярна, можна не знати нідерландської і працювати вільно ..Я за майже три рокі окрім "х#й морген" більше ні одного слова не вивчив)) і чудово себе почував .У франкомовної частині звичайно так не буде, вони виключно французькою теревенять)) а німці таки самі.. мало хто говорить англійською)) і вони у чомусь праві бо вважають що це експансія)) це у нас чобанське населеннИе обирає какаяразнЬица, головне щоб шашлик був і асфальт)) Гарного дня Микола..Доречи як жеж ти виїхав?)) чи там ті хто обирав зеленського якось вільно кордон перетинають?��
    Не смотря на сверх бюрократизм Германии, Германия является самой богатой и самой социально защищённой страной Европы
    Любая власть для черни ненавистна

5. Вверх #81625
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от Nickolay Посмотреть сообщение
    Не смотря на сверх бюрократизм Германии, Германия является самой богатой и самой социально защищённой страной Европы
    Та хрен там)) Бельгія не гірше)) може навіть навпаки..
    Ви живете так, як обирали вчора...

6. Вверх #81626
    https://photos.app.goo.gl/ycZomx1xLMcjcC3F6
    Вот так ванна в германии

Что интересно ,поменял уже три квартиры и везде плитка , затирка одинаковая,углы ни каких 45 градусов ,используются спец вставки,на фото не очень ясно получилось, углы заселеконины очень аккуратно,как у них получается не знаю и ещё один момент нет даже и намека на грибок на селиконе
    Отделка по нашим понятием дешевенькая ,но сантехника дорогая ,надежная
    Последний раз редактировалось Nickolay; 26.06.2025 в 20:20.

7. Вверх #81627
    Ягода Маринка

я бы от такой охренела))
    "Между 34 и 35 годами я прожила 10 прекрасных лет"

8. Вверх #81628
    Цитата Сообщение от pupsa Посмотреть сообщение
    я бы от такой охренела))
    В смысле?

9. Вверх #81629
    Не покидает форум Аватар для Лесси
    В смысле?
    Восторг!
    ...Мы жили тогда на планете другой((((

10. Вверх #81630
    Ягода Маринка

)) да, да))
    "Между 34 и 35 годами я прожила 10 прекрасных лет"

11. Вверх #81631
    Частый гость
    Вот так ванна в германии

Что интересно ,поменял уже три квартиры и везде плитка , затирка одинаковая,углы ни каких 45 градусов ,используются спец вставки,на фото не очень ясно получилось, углы заселеконины очень аккуратно,как у них получается не знаю и ещё один момент нет даже и намека на грибок на селиконе
    Там не парятся как у нас... Люди проще смотрят на все это...

12. Вверх #81632
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от pupsa Посмотреть сообщение
    я бы от такой охренела))
    Що невже б заареп стався від німецького ремонтах ванної?))

13. Вверх #81633
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от U391 Посмотреть сообщение
    Там не парятся как у нас... Люди проще смотрят на все это...
    як би наших нагнули на 30 штук баксів за ремонт за дешманськіц ремонт...і ще через суд змусили б заплатити , як там))) то і у нас було як у людей)) Як це працює там)) наприклад у мене був один випадок ..Дешеве кітайське гімно 60 на 60 потрібно було вкласти на підлогу кухні..десь 56 метрів.Далі три дні..я звичайно не встиг бо ще плитус з плиткі приклеїти, і силіконом затягнути це все ...Коротше за 4 дня встиг, приперся додому біля 12 носи..щоб не їхати ще бо у один бік 80 км шаруватих..Коротше все наче нормально, але прилітає мені фотка від менеджера, мов Сашко у клієнта претензії..Їду я у свій вихідний подивитись що той йолоп мені там висуває..Приїжджаю, а воно мені показує дві коцнутих края на двох плитках...Їх там хер побачиш якщо не впрешся носом на рачках..Ну я йому по англійські сказав все що я думаю про нього, його індійську плитку і що якщо у нього будуть претензії такого плану він хай звертається до суду а з мого боку буде присутній юрист з профспілкі)...мов раз я вже приїхав то зміню ці дві плиткі)) і все...більше він нічого не хотів...бо по суду йому впарили б всі затрати , а там не такий критичний косяк))а претензіями наших містами припиздекнутих замовників( це я маю на увазі виборців а ля 19 року) то їхні суди б взагалі не зрозуміли суть претензій ті що іноді висувають у нас)) сколи царапіни , кнопкі якись дурні .вже бачу рлзеткі з плітки виробляють)) йобнуті люди.В країні війна шахеди прилітають, а ці хотять щоб їх припиздило у красоті як ні кого..

14. Вверх #81634
    Плиточник у шоколаді
    Потім відредактую)) бо поспішаю кнопкі на інсталяцію ліпити))

15. Вверх #81635
    Вас здесь не стояло
    Вот так ванна в германии

ну и поменяют себе как хотят через 8-10 лет
    а наши будут жить с 30 летними ремонтами за которые как раз долги отдадут насмотревшись дешевых видосиков - как надо делать а как не надо
    причем советы дают молокососы дизайнеры которым по сути пофигу как будут там люди жить и во сколько денег станет эти их новые веяния
    ну или типа "в 2024 так уже не делают"
    потом "в 2025 так уже не делают"
    каждый год переделывать из за того что какая то курица себе что то новое выдумала?

П.С.
    то кухни все цветастые были
    потом еще и барную стойку начали везде пихать
    потом серые
    сейчас у всех белые прямые фасады и не дай бог с ручками - нужно обязательно все лапать жирными руками

а то что кухня стоит 5-7 штук зелени, не считая встроенной техники, никто не задумывается
    насчет встроенной тоже та еще тема
    встроенная простенькая микроволновка 15 грн.
    причем отдельная гораздо лучше 5 грн.
    и так со всем
    хочешь красиво интаграмно плати много, но хватит на пару лет
    потом очередной "эстет" с хрущевки снимет видео "так уже не делает никто"
    Не ищите счастье
    Оно уже у меня

16. Вверх #81636
    Частый гость Аватар для gorodoff
    Доброго дня, посоветуйте что лучше сделать, на уличный блок кондиционера упал камень с крыши дома и получилась трещина около 10 см, что лучше тут сделать чтоб и красиво и не красовалась эта трещина.

17. Вверх #81637
    Живёт на форуме Аватар для Sasha2010
    Вот так ванна в германии

це ремонт для "оренди" ... для "себе" інакше ...
    : ) ; )

18. Вверх #81638
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от Sasha2010 Посмотреть сообщение
    це ремонт для "оренди" ... для "себе" інакше ...
    Так само абсолютно))) ну це звичайно міф що у них прям ногами все роблять)) ні..вони тоже хотять щоб було візуально нормально..Ніхто там блохі шукати не буде)) люди живуть абсолютно у іншому вимірювані, то правда)) вони думають де відпустку провести, скільки там грошей буде на картці, куди на вихідні попертись покататись на велику, або відпочити десь )) а там якись шви на плиткі чи якась щілина на плинтусі з підлогою, або не ідеальна стеля то навіть не 10 місці по заморочкам)).. Доречи наші там люблять робити ремонт а-ля як в Україні)) а коли рахунок їм виставляють намагаються виникнути дурня і типу недоплати ти)) це хто перший раз робить...Потім їх ставлять на місце і повертають до реалій))

19. Вверх #81639
    Живёт на форуме
    З першого боку - спадщина совка (усталені уявлення про розкіш, простіше кажучи - пшонкостайл), з іншого - сильне відставання між можливостями та культурним розвитком ("еліта" далі "Му-му" і йди ти на х ... не просунулась).

Модно та комфортно – це різні речі.

20. Вверх #81640
    З першого боку - спадщина совка (усталені уявлення про розкіш, простіше кажучи - пшонкостайл), з іншого - сильне відставання між можливостями та культурним розвитком ("еліта" далі "Му-му" і йди ти на х ... не просунулась).

Модно та комфортно – це різні речі.
    А проще ,чтоб было по богатому,комплексы... Архитектура, строительство это образ жизни.В Германии у людей несколько другие ценности ,это не значит они не хотят хорошее жилье,но и всю жизнь тратить на это жилье тоже не хотят, Санёк правильно написал другой ие приоритеты,доаже в питание ,они не делают из еды культа,это мои полугодичные впечатление

Ответить в теме
Страница 4082 из 4090 ПерваяПервая ... 3082 3582 3982 4032 4072 4080 4081 4082 4083 4084 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права