| ||
Тема: Ремонт в квартире.
Естественно, но базирующееся на опыте.
https://photos.app.goo.gl/ycZomx1xLMcjcC3F6
Вот так ванна в германии
Что интересно ,поменял уже три квартиры и везде плитка , затирка одинаковая,углы ни каких 45 градусов ,используются спец вставки,на фото не очень ясно получилось, углы заселеконины очень аккуратно,как у них получается не знаю и ещё один момент нет даже и намека на грибок на селиконе
Отделка по нашим понятием дешевенькая ,но сантехника дорогая ,надежная
Последний раз редактировалось Nickolay; 26.06.2025 в 20:20.
Любая власть для черни ненавистна
я бы от такой охренела))
"Между 34 и 35 годами я прожила 10 прекрасных лет"
)) да, да))
"Между 34 и 35 годами я прожила 10 прекрасных лет"
як би наших нагнули на 30 штук баксів за ремонт за дешманськіц ремонт...і ще через суд змусили б заплатити , як там))) то і у нас було як у людей)) Як це працює там)) наприклад у мене був один випадок ..Дешеве кітайське гімно 60 на 60 потрібно було вкласти на підлогу кухні..десь 56 метрів.Далі три дні..я звичайно не встиг бо ще плитус з плиткі приклеїти, і силіконом затягнути це все ...Коротше за 4 дня встиг, приперся додому біля 12 носи..щоб не їхати ще бо у один бік 80 км шаруватих..Коротше все наче нормально, але прилітає мені фотка від менеджера, мов Сашко у клієнта претензії..Їду я у свій вихідний подивитись що той йолоп мені там висуває..Приїжджаю, а воно мені показує дві коцнутих края на двох плитках...Їх там хер побачиш якщо не впрешся носом на рачках..Ну я йому по англійські сказав все що я думаю про нього, його індійську плитку і що якщо у нього будуть претензії такого плану він хай звертається до суду а з мого боку буде присутній юрист з профспілкі)...мов раз я вже приїхав то зміню ці дві плиткі)) і все...більше він нічого не хотів...бо по суду йому впарили б всі затрати , а там не такий критичний косяк))а претензіями наших містами припиздекнутих замовників( це я маю на увазі виборців а ля 19 року) то їхні суди б взагалі не зрозуміли суть претензій ті що іноді висувають у нас)) сколи царапіни , кнопкі якись дурні .вже бачу рлзеткі з плітки виробляють)) йобнуті люди.В країні війна шахеди прилітають, а ці хотять щоб їх припиздило у красоті як ні кого..
Потім відредактую)) бо поспішаю кнопкі на інсталяцію ліпити))
ну и поменяют себе как хотят через 8-10 лет
а наши будут жить с 30 летними ремонтами за которые как раз долги отдадут насмотревшись дешевых видосиков - как надо делать а как не надо
причем советы дают молокососы дизайнеры которым по сути пофигу как будут там люди жить и во сколько денег станет эти их новые веяния
ну или типа "в 2024 так уже не делают"
потом "в 2025 так уже не делают"
каждый год переделывать из за того что какая то курица себе что то новое выдумала?
П.С.
то кухни все цветастые были
потом еще и барную стойку начали везде пихать
потом серые
сейчас у всех белые прямые фасады и не дай бог с ручками - нужно обязательно все лапать жирными руками
а то что кухня стоит 5-7 штук зелени, не считая встроенной техники, никто не задумывается
насчет встроенной тоже та еще тема
встроенная простенькая микроволновка 15 грн.
причем отдельная гораздо лучше 5 грн.
и так со всем
хочешь красиво интаграмно плати много, но хватит на пару лет
потом очередной "эстет" с хрущевки снимет видео "так уже не делает никто"
Не ищите счастье
Оно уже у меня
Доброго дня, посоветуйте что лучше сделать, на уличный блок кондиционера упал камень с крыши дома и получилась трещина около 10 см, что лучше тут сделать чтоб и красиво и не красовалась эта трещина.
Так само абсолютно))) ну це звичайно міф що у них прям ногами все роблять)) ні..вони тоже хотять щоб було візуально нормально..Ніхто там блохі шукати не буде)) люди живуть абсолютно у іншому вимірювані, то правда)) вони думають де відпустку провести, скільки там грошей буде на картці, куди на вихідні попертись покататись на велику, або відпочити десь )) а там якись шви на плиткі чи якась щілина на плинтусі з підлогою, або не ідеальна стеля то навіть не 10 місці по заморочкам)).. Доречи наші там люблять робити ремонт а-ля як в Україні)) а коли рахунок їм виставляють намагаються виникнути дурня і типу недоплати ти)) це хто перший раз робить...Потім їх ставлять на місце і повертають до реалій))
Ви живете так, як обирали вчора...
З першого боку - спадщина совка (усталені уявлення про розкіш, простіше кажучи - пшонкостайл), з іншого - сильне відставання між можливостями та культурним розвитком ("еліта" далі "Му-му" і йди ти на х ... не просунулась).
Модно та комфортно – це різні речі.
А проще ,чтоб было по богатому,комплексы... Архитектура, строительство это образ жизни.В Германии у людей несколько другие ценности ,это не значит они не хотят хорошее жилье,но и всю жизнь тратить на это жилье тоже не хотят, Санёк правильно написал другой ие приоритеты,доаже в питание ,они не делают из еды культа,это мои полугодичные впечатление
Любая власть для черни ненавистна
Социальные закладки