Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
| ||
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 21:28.
Схема дуже проста - сонячний інвертор до якого під'єднані 4 послідовних акумулятора 65аг12В щоб було 48В. Обмеження заряду-розряду стояло 10-13А, тобто 500 Вт. На будинок (світло, холодильник, роутери, компи) мені вистачало. Що з ресурсом не знаю, циклів 10 було, ніяких змін я не бачив.
кропотливый труд, соблюдение закона и никакого коммунизма
https://logicpower.ua/sistemy-rezerv...-belyy-glyanec
а что можете сказать о таких штуках?
Мое Счастье - 23.08.2008
кропотливый труд, соблюдение закона и никакого коммунизма
Вообщем,как я понял то на раздачу бесплатных lifepol я уже опоздалВ моем случае на эти деньги лучше потихоньку тариться бензином для маломощного НОРМАЛЬНОГО генератора. Акк. на 150 Ач. есть-после этой зимы думал что зря в октябре отдал 12 000
т.к. вообще не пригодился.
Мне по сути главное это питание 2-контурного котла зимой в частный дом. Все остальное-условно.
То струм заряду акумулятора. Навіщо вони його вказують незрозуміло, бо це комплексне рішення, ви ж не збираєтесь той струм змінювати. Правильно писати час заряду від мережі 220, а не струм заряду.
А взагалі то станція на кіловат. Я б обережно ставився до станцій котрі намагаються вас обдурити ще до покупки. Модель має у назві 3. Людина очікує що це 3 кіловата, а отримає станцію на кіловат. Касправді там 3кВтГод котрі ви ніколи не отримаєте бо ККД буде процентів 80 у кращому випадку. Китайський маркетинг. Та й з струмом там не все прозоро, з інструкції та опису незрозуміло він 50 чи 40. Та й з таким струмом акумулятор на 12 В 3 кВт буде заряджатись десь 6 годин. Тому цієї цифри й немає в описі бо це довго, нормальна літієва станція повинна зарядити батарею за 2-3 години максимум. Як мінімум дати користувачу таку можливість. Їх жеж продають не у мирний час, а під час війни де відомо що електроенергію можуть давати на 2-3 години.
Замовляючи з аліку, є велика вірогідність отримати бв комірки, які перепакували в нову плівку.
+ гарантії можна сказати нема.
Можна відкрити клейм якщо приїде зовсім шлак.
А от що робити якщо умовно саморозряд частини комірок буде занадто високий.
Моє ставлення, що зараз безпечніше купувати у місцевих, які тягнуть акуми палетами та дають справжню гарантію
Социальные закладки