|
сегодня когда было ВТ весь транспорт поехал в депо .... о чем я говорила ранее, потом снова вышел
В офіційному листуванні бажано зменшити використання абревіатур (особливо власно створених, а не загально вживаних - НАБУ, НАЗК, МВФ, ЗСУ, ОПУ, НБУ), або при першому вживанні написати повністю, а далі в дужках надати скорочену абревіатуру.
Ви порушили обидва правила, та ще й рід визначили невірно, що ускладнило розуміння вашої думки.
Але для вас це не проблема, як я розумію.
"06.07.-АД" - 6 липня якогось року хтось відправився в пекло?
А, ні - добрі люди підказали, що це абревіатура вашого ніку.
Тоді взагалі незрозуміло, що ви цим хотіли сказати?
Все одно, якби я написав "ВА звернувся до ВВ зі скаргою на ПО через помилку ДА".
Последний раз редактировалось Rus; 22.02.2023 в 11:19.
"Носієм влади в Україні є людина з картонкою."
Походу весной 2023 года могут запустить трамвай до Золотого Берега (16 ст. Б.Ф.) + трамвай к мемориалу 411-ой батареи через неделю после запуска предыдущего. Что скажете?
https://traffic.od.ua/news/eltransua/1249561
Дефіциту зараз і насправді немає (але це може змінитися в будь-який день), але є мережеві обмеження - тобто, як я розумію, Одеська область не може отримати всю потрібну потужність, тому що високовольтні лінії після атак не мають достатньої пропускної спроможності. Тож доводиться відключати споживачів - саме тому у мене вдома кілька останніх днів відключали світло ввечері на 2-3 години, хоча на вихідні не вимикали.
"Носієм влади в Україні є людина з картонкою."
Так, я згоден зі своєю та частково з вашою думкою про наявну потужність електроенергії станом на зараз в Одеській області, але я вам не рекомендую відходити далеко від даної теми форуму, де обговорюються питання та проблеми стосовно роботи громадського транспорту, а не постачання та потужності електроенергії (е/е).
Социальные закладки