| ||
Тема: Городской транспорт
Сплата за проїзд з телефону в Одесі зроблена вкрай безглуздо.
Мало того, що покупка квитка виконується в спеціалізованих додатках, які є не у всіх ("Приват24" або TranspOd), так ще після покупки квитка потрібно його погасити ("прокомпостувати") на спеціальному пристрої, який встановлений у водія трамвая. І на це витрачається додатковий час.
В тролейбусах я ще не користався електронною оплатою, а в маршрутках термінал погашення бачив лише 1 раз в зеленому автобусі 145 маршруту.
Разом з тим - у Львові ще 4 роки тому електронна оплата проїзду була зроблена простіше, без додатків (я бачив, але сам не користався) та без компостування - термінали висіли біля кожної двері вагону.
Щодо вашого питання - квиток можна показати кондуктору/контролеру/водію на екрані телефону як до "компостування", так і після.
Так.
Саме тому мене обурив випуск "частково низько підлогових" (у мене лише одна асоціація - частково вагітних) вагонів "Одісей" та "Одісей Макс".
Последний раз редактировалось Rus; 16.02.2023 в 17:16.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.
у нас еще ничего, а вот в Киеве еле-еле навели резкость с их способом оплаты и компостирования билета.
Pax vobis!
Et cum spiritu tuo.

Вважай, як бажаєш -- цілком твої проблеми, але не мої.
Я взагалі був проти цього безлікого "дніпро" (аналогічніо проти як про наш "безім'яний" так званий "посьолок"), коли, на скільки пом'ятаю, мова та справа завжди йшла про Січеслав для цього міста, а тут, як чортеня з тютюнки, це аморфне та безобличне "дніпро", жах!..
Последний раз редактировалось ПЧ.Петро Чорномор; 16.02.2023 в 23:57.
7 троллейбус до Пастера идет? Там есть остановка?
У нас в стране давно есть удобная система покупки билетов на городской транпорт - EasyPay. В телефоне купил, зашел в транспорт, в телефоне прокомпостировал. Никаких дополнительных устройств не надо. Странно, что именно в Одессе эта система не работает. Ведь казалось бы, чего проще? И никаких терминалов или считывателей покупать не надо. Затраты нулевые - только подписать договор на обслуживание.
Социальные закладки