Тема: Свиной и сезонный грипп

Ответить в теме
Страница 123 из 1475 ПерваяПервая ... 23 73 113 121 122 123 124 125 133 173 223 623 1123 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 2,441 по 2,460 из 29484
  1. Вверх #2441
    Частый гость Аватар для Алиандра
    Цитата Сообщение от аматор Посмотреть сообщение
    А реально в Одессе купить препараты от этой гадости?
    Вам от какой именно: от гриппа, калифорнийского гриппа, пневмонии или того загадочного вирусного заболевания которое в Тернопольской области?

Цитата Сообщение от Juletta Посмотреть сообщение
    Лапуля я купила стерильный бинт и из 16 слоев ее сама смастерила
    Голь на выдумки хитра. Вы молодчина, надо будет тоже попробовать. Осталось только одно, придумать как обьяснить мужчине, что вот это надо надеть..и желательно не снять как выйдет из подъезда =)))
    Амбивалетный оксюморон

2. Вверх #2442
    Постоялец форума Аватар для Парасолька
    Я считаю что маски в первую очередь должен больной человек одевать, тогда здоровому не прийдется прятаться.

3. Вверх #2443
    User banned
    Цитата Сообщение от Алиандра Посмотреть сообщение
    Решила, что шарфик тоже не самая плохая защита + тепло

Тоже верно. Да, наши люди нигде не пропадут ...
    Смекалка работает ...

4. Вверх #2444
    Хозяйка Аватар для Лимонадик
    Цитата Сообщение от etonoyan Посмотреть сообщение
    не боитесь что кто-то на продукты Ваши чихнет?
    очень )))
    буду все кипятить вплоть до лимонов и пива)
    Возраст не защищает вас от любви, но любовь защищает вас от возраста

5. Вверх #2445
    User banned
    Прошел слух,о том,что в Киеве из-за создавшейся ситуации с эпидемией гриппа были отменены все увеселительные мероприятия , в том числе закрыты кинотеатры,театры и все ночные дискотеки. Считаю что если это правда,то сие вполне правильно. А как считаете вы

6. Вверх #2446
    Цитата Сообщение от Парасолька Посмотреть сообщение
    Я считаю что маски в первую очередь должен больной человек одевать, тогда здоровому не прийдется прятаться.
    Ну так оно и есть. Мало ли. ВОзможно многие инфицированы даже обычным гриппом, а симптомов пока нет. Вот хоть других заражать ходить не будут.
    Вы идиот?! Нет, нет, не отвечайте!..

7. Вверх #2447
    Не покидает форум Аватар для Натик
    а я вчера в копейке покупала, там продавщица на сосисках очень даже хорошо кашляла. Пришлось отказаться от покупки колбаски.
    Продавщицы в Копейке хорошо кашляют и сморкаются круглогодично: ))) Меня всегда это удивляло: )
    "Once a doberman owner... always a doberman owner"

8. Вверх #2448
    Постоялец форума Аватар для аматор
    Вам от какой именно: от гриппа, калифорнийского гриппа, пневмонии или того загадочного вирусного заболевания которое в Тернопольской области?

Голь на выдумки хитра. Вы молодчина, надо будет тоже попробовать. Осталось только одно, придумать как обьяснить мужчине, что вот эту фигню надо одеть..и желательно ен снять как выйдет из подъезда =)))
    Мне бы от того, из-за которого карантин объявлен. А лучше, от всех сразу.

9. Вверх #2449
    папа дэ морэ?
    paranoico número uno
    Цитата Сообщение от Juletta Посмотреть сообщение
    Лапуля я купила стерильный бинт и из 16 слоев ее сама смастерила
    а в Фоззи кассир сидят в маках из марли сложенной пополам
    За Мир!

10. Вверх #2450
    Новичок
    Цитата Сообщение от Адам Казимирович Посмотреть сообщение
    Прошел слух,о том,что в Киеве из-за создавшейся ситуации с эпидемией гриппа были отменены все увеселительные мероприятия , в том числе закрыты кинотеатры,театры и все ночные дискотеки. Считаю что если это правда,то сие вполне правильно. А как считаете вы
    это правда. отменены все концерты.
    я работаю в этой области - можете поверить
    да пребудет с Вами СИЛА

11. Вверх #2451
    User banned
    Цитата Сообщение от Адам Казимирович Посмотреть сообщение
    Правильно и это мудро. Если карантин, то максимально возможный.

12. Вверх #2452
    User banned
    На Тернопольском форуме сообщений в 10 раз меньше, чем у нас)))
    Или там все вымерли, или они ничего не знают об эпидемии))

13. Вверх #2453
    Цитата Сообщение от Муж+отец Посмотреть сообщение
    а в Фоззи кассир сидят в маках из марли сложенной пополам
    ну хоть что-то
    Вы идиот?! Нет, нет, не отвечайте!..

14. Вверх #2454
    Весна... Аватар для kania
    сидела целый день читала тему, вышлас на улицу, а там все как обычно, аж легче как-то стало. жаль, конечно, что это "врага" не видно

15. Вверх #2455
    User banned
    Цитата Сообщение от аматор Посмотреть сообщение
    Мне бы от того, из-за которого карантин объявлен. А лучше, от всех сразу.
    от всех сразу будет дороже, вы ж понимаете...

16. Вверх #2456
    User banned

По умолчанию Мнение одного западенца

Цитирую http://teren.uaforums.net/--vt602-240.html

Спровадили мене сьодні в Тернопіль з ЮВТ. Ну дехто по тих уривочних постах поняв, шо я в Тернополі. В літаку всім журналістам роздали марлеві пов'язки. Замовили по інтернету. Вобід в київських аптеках їх уже не було. Прилетіли в Тернопіль. В аеропорту люди пііся-на-пііся - хтось в пов'язках, хтось без. Даішники на дорогах - в пов"язках.

Заходим в обладміністрацію. Там сидять голови РДА, районні лікарі і районні санітарні лікарі. Чекають на Тимошенко. Чим приїзд прем'єр-міністра покращить ситуацію з грипом - нікому не ясно. Але чекають. Так тіпа ЮВТ краще знає, що відбувається, ніж тутешні. Чи так, ніби вона от зара візьме і витягне антивірус.

В залі знайомлюсь з обласним паталогоанатомом. З розмови з ним: 21-го жовтня зафіксовано першу смерть. Роблять розтин. Після розтину померлого зі схожим діагнозом районні паталогоанатоми дзвонять обласному. "Сказали мені, що щось не так. Підозрілі легені" - сказав той мій новий знайомий. Після цього всі решту розтинів робив обласний паталогоанатом. Він то всьо ше має фоткати. Розказує, що в усіх випадках - у померлих уражені легені. Правда є деколи виключення. деколи ше уражені і нирки. Хворим робили по кілька ренгенівських знімків. За його словами, якшо на перших знімках легені було видно частково, то на останньому обрисів легенів не було видно взагалі. Ті всі знімки зара забрали непонятно хто - чи то прокуратура, чи то СБУ, чи то Міністерство. Цей дядько говоре - "забрали в Київ". Він перестрашений. Каже, що йому постійно дзвонять з СБУ, з Генпрокуратури. Поки ми говорили, йому знов хтось подзвонив. Його обурена фраза з розмови: - Ну та чого я буду їхати різати, як він ше теплий. Хай остине перше тоді їхати буду! При усіх розтинах вони брали наступні аналізи: - змиви носоглотки (відправляють в обласну санепідемстанцію) - сиворотка крові (відправляють у Львів в інститут епідеміології) - зразок тканини легенів Потім всі дані по хворих вони відправляють у Київ. Куда саме він не знає. Щоб виявити, що то за вірус, вони роблять якись там засів. Якшо я правильно зрозумів, то поміщають зразки ураженогої тканини у сприятливі для вірусу умови і чекають, щоб вірпус проявився. Чекати треба 20 днів. Проявився - понятно шо за один. не проявився - нема вірусу. Так от - результатів цього посіву після першої смерті в Україні чекати треба ще 9 днів. Аналізи можна провести швидше, але не в Україні. Поки чекають результатів, ставлять попередній діагноз (він сказав, що у паталогоанатомів завжди так - попередній діагноз, потім чекають результатів всяких аналізів, і тоді пишуть остаточний). Так от - попередній діагноз у всіх випадках: "вірусна пневмонія невідомого походження". Потім хтось сказав, що Тимошенко приїхала і ми з ним попрощались. Я став біля вікна - відтам було видно її кортеж. Всіх цікавило - в масці ЮВТ чи без. Вийшла з машини. Без маски. Зайшла в зал. Всі встали. Першим встав перший ряд - ті, що приїхали з нею. решта встали за ним - стадо. З ЮВТ всюди слідує головний санітарний лікар України Біловол. 29-го жовтня він сказав, що в Україні немає потужностей, щоб зробити аналізи швидше, ніж за 20 днів, тому зразки тре кудась-там відправляти в Лондон. Після наради з Тимошенко, на якій вони остаточно оголосили, що то каліфорнійський грип, я підійшов до нього і питаю - а хто робив аналізи? Сьогодні він сказав, що в Україні є дві установи, які сертифіковані, щоб робити подібні аналізи - Центральна санстанція Києва і Інститут імені Гармашевського. Я прифігів. Питаю далі. А марлеві пов"язки помагають захиститись? Він каже, що та - помагають. Я питаю: а чо ж ви тоді без маски і ЮВТ тоже не змусили натягти її? Він відморозився і проджовжив говорити, що маски захищають. Я спитав вдруге і він сказав, що тікіщо її зняв. Збрехав. Бо на нараді сидів без неї. Той самий Біловол обдурив не тіки мене. Дзеркало тижня він тоже намахав нормально: "Наші джерела в Мінздоров’ї повідомили, що тендер дивним чином виграла фірма, яка не виробляє тест-систем для практичної охорони здоров’я. Кажуть, чиновники, які благословили цю угоду, й самі здивувалися, довідавшись про цей «секрет» виробника. До речі, ми б хотіли, як кажуть, із перших вуст почути, як було використано виділені 50 мільйонів, і зателефонували першому заступникові міністра охорони здоров’я, головному санітарному лікарю України Олександру Біловолу. Проте, щойно почувши «Дзеркало тижня», він ухилився від відповіді, пославшись на прес-конференцію, хоча тоді він її не проводив." З тої самої статті: "Вчора на позачерговому засіданні уряду з приводу епідемії було озвучено такі дані. Станом на 29 жовтня, кількість хворих становила близько 40 тисяч, із них 3,5 тис. дітей. Померло 30 чоловік. Усього госпіталізовано 951 особу, з них 497 дітей." Отже шо ми маємо: Від чого померли ці люди? "Пневмонія невідомого походження". Пневмонія, як мені пояснили - це коли легені потроху відмовляються працювати. А потім і апше зупиняються. Людина фактично помирає від "удушья" (не знаю, як то українською). Керуючись новими урядовими даними, цю хворобу спричиняє вірус, який передається повітряно-крапельним шляхом. Сьодня в твіттері десь бачив, що в 7-му і у 8-му роках від пневмонії помирало десь біля 200 людей за рік. За 9 місяців цього року померло десь сто. А тепер то, що мене насторожує: І Тимошенко, і Біловол сміливо ходять по зоні, на якій оголосили карантин без засобів захисту. Ми приїхали в цю зону і вилетіли звідтам абсолютно спокійно, без жодних оглядів чи дезінфекцій. Теоретично коштом уряду я міг привезти з собою до КИєва пару вірусів - на розплід. Для прикладу, коли ми їздили знімати у Криму пташиний грип, то ми там проходили дезінфекцію на КПП при в'їзді у зону. Наслідки того, що навколо піднялась шуміха: Всі раптово забули про педофільний скандал, в якому фігурують прізвища БЮТівців. Оце непонятне формулювання з надзвичайним станом. Тимошенко сказала, що це тіпа вже 3-й рівень небезпеки і що це дає їй право забороняти будь-які зібрання громадян, пересування з області в область. По-перше - це порушує цілий ряд конституційних прав. Бо надзвичайного стану, як такого, оголошено не було. По-друге вона під виглядом боротьби з епідеміює може розпустити руки і дальше за медицину. Моральна комісія доказала, що це реально, бо народ терпить. БЮТ засунув за пояс Свободу, яка тепер змушена просити у них гроші для Тернопільської області. Висновок: Нас знов дурять. Люди помирають від відомої хвороби. Так само, які і минулого року помирали від неї. І ніхто з цього епідемії не робив. І ніхто не рвався оголошувати себе рятівником нації від невідомого каліфорнійського вірусу. Минулого року їм це не було. А от цього року вірус пригодився. БЮТ взуває всіх у інформаційній війні. Партія Регіонів збирає гроші "уміраюшчьому заходу країни". Замість того, щоб довести, що паніку спровокував БЮТ і Тимошенко в тому числі, вони ведуться на її гру. _______________________________ сорі за сумбур. голова варе мало. просто виклав всьо, що було в голові. Медики і немедики, якшо є якісь неточності - кажіть - виправлю.

17. Вверх #2457
    Частый гость Аватар для Wolf
    Цитата Сообщение от ПОСЛЕДНИЙ ДЖЕДАЙ Посмотреть сообщение
    это правда. отменены вс е концерты.
    я работаю в этой области - можете поверить
    )))
    Отлично а что делать тем, кто не за маленькие деньги уже купил билеты на концерт?
    Мне хоть что-то вернут в ЦТК?
    Зло нельзя победить, ибо борьба с ним и есть жизнь

18. Вверх #2458
    Постоялец форума Аватар для dilet
    Я еду в понедельник в Киев на выставку, она проходит с 3-по 5, прозвонил организаторов сказали что все в порядке будут работать по графику.

19. Вверх #2459
    Частый гость Аватар для Alice991
    Цитата Сообщение от НаСекундуЗагляну Посмотреть сообщение
    На Тернопольском форуме сообщений в 10 раз меньше, чем у нас)))
    Или там все вымерли, или они ничего не знают об эпидемии))
    Это наша специфика

20. Вверх #2460
    User banned
    Цитата Сообщение от blackd Посмотреть сообщение
    Правильно и это мудро. Если карантин, то максимально возможный.
    если бы такая забота о пиплах проявлялась каждый год (грипп третирует нас каждый год, вроде) - правители были бы просто молодцы!

Ответить в теме
Страница 123 из 1475 ПерваяПервая ... 23 73 113 121 122 123 124 125 133 173 223 623 1123 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права