А я спагетти наварил, Мамульчик, по моей просьбе хека в соусе моего любимого сделала (давно не ел, соскучился за рыбкой), плюс, икра заморская баклажанная, домашняя, не покупная....ммм вкусняха будет!!!
| ||
Тема: Клуб синоптиков X
А я спагетти наварил, Мамульчик, по моей просьбе хека в соусе моего любимого сделала (давно не ел, соскучился за рыбкой), плюс, икра заморская баклажанная, домашняя, не покупная....ммм вкусняха будет!!!
и я синенькие люблю, а еще хорошо осенью синенькие с морковкой заквасить...потом на тарелочке порезать и полить маслицем..ммм.
Последний раз редактировалось вячек; 28.09.2022 в 20:13.
dum spiro spero
давай адресу. їду на заморську баклажану)
квашене їм тільки капусту, усе інше більше полюбляю мариноване.
привіт, синоптики. якось сумно було без форуму. а ми ще й без води сьогодні сиділи..... тому у мене вихідний майже вдався. єдине що зробила - це вечерю(як раз у духовці стоїть). а такі плани були.... сьогодні ще й цвітну капусту купила, думала відварити. але відчуваю, що не встигаю. про борщ взагалі мовчу. буду вже на вихідних повноцінно готувати
з цін на продукти продовжую офігівати.....яйця вже майже 50(((( єдине, що сьогодні більш-менш "порадувало" це лимони в точці по 59 грн. після точки зайшла у Честно, так там у два рази гірші по 84.
МожноПолюбитьДушу,НеЗнаяТела,А ПотомСходитьСума,ПрикасаясьКтелуЛюбимойДуши.
Привет. А я совсем не хочу готовить, и пожеланий нет. Ем что придётся, всё равно. Потеря вкуса жизни наверное)
наше море.......я його цього року навіть не бачила( збиралась 24 числа після манікюру , але.....(((
ти знаєш, мене після відео визволення наших з полонк трошки попустило.... і дуже сильно діють відео зустрічі військових зі своїми сім'ями. як хлопці, дівчата та дітки вчаться ходити з протезами після ампутацій
реву як не в себе, але трошки допомогає по такому стані, бо розумієш що довелось пережити їм і що мій поганий настрій та мої начебто "проблеми' - це така фігня ....
K. Буданов написав, шо iдуть перемови про обмiн "всiх на всiх", чекаемо добрi новини.
dum spiro spero
ранку, синоптики
як же хочеться спати....ніч якась суматошна видалась
тільки почала засинати після тревог, як прокинулись від грому....спочатку злякались, потім зрозуміли що гуркіт, значить природа грається
і заснули ..
ну а потім проспали трошечки....
усім теплого дня і гарного настрою!!!
МожноПолюбитьДушу,НеЗнаяТела,А ПотомСходитьСума,ПрикасаясьКтелуЛюбимойДуши.
Доброе утро.погода отличная, спать хочется кошмарно , хочу на море
действительно,бабье лето, погода чудесная и воздух после ночного дождика свежий и вкусный! мы тоже продремали.. звучала ПТ спасибо ребятам, что не проспали ! Гляну в холодильник, надо посмотреть аз ессьм на обед...и что нить дополнить для вкуса))
Последний раз редактировалось вячек; 30.09.2022 в 12:06.
dum spiro spero
Доброго вечора! День прекрасный, солнечный, правда разболелась голова, и так себе почуваюся, зато тёпленько. Пусть будет ещё немножко тепла.
Сегодня прям лето!!!
И вечер чудесный!
Всем тихой и спокойной ночи!!!
Утром строю планы, а днем делаю глупости))))))))))
всем дня доброго,отлично погуляли с псом на море и покупались, но голова болит после ночных кошмаров
сегодня летний день
Походу зря я сегодня на Привозе вина не затарила, погодные качели, хорошо бы кукуху вырубить)
пишут 1-3.10 магнитная буря 5-6 баллов из 9.((((
dum spiro spero
Социальные закладки