| ||
Тема: Клуб синоптиков X
ну ось, почалось.....
гудить, падла.....
і тепер спробуй мені довести, що дощ був поганим варіантом.
Ливень на Таирова шикарный прошел, полил мой огородик.Даже не ожидала такого подарка.
Слабые мстят,сильные прощают,а счастливые забывают.
Леша, кому шо, а курочке просо... все полито.
Слабые мстят,сильные прощают,а счастливые забывают.

На Котовском посёлке тоже хорошо полило, не только на Таировском.
Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.
Олексій, якщо розраховувати на один дощ на місяць, то ціни на ринках стануть ще вище, ніж зараз. а як по моїм відчуттям, то куди ще вище!?
тільки що сусідка спіймала, пригостила вишнею, смородиною та букетом м'яти. кайфую...... а я тільки вчора пригадувала,що того року у цій порі в мене було вже багатенько експериментів з пастилою. а цього року ціни для неї кусючі(((( ось, мабуть, якась намалюється)))
а що вчора у Києві було?
МожноПолюбитьДушу,НеЗнаяТела,А ПотомСходитьСума,ПрикасаясьКтелуЛюбимойДуши.
Из соседней темки про Киев и не только
Таке-https://forumodua.com/showthread.php?t=1939344&p=77245806&viewfull=1#post77245806
и таке-https://forumodua.com/showthread.php?t=1939344&p=77246116&viewfull=1#post77246116 , https://forumodua.com/showthread.php?t=1939344&p=77246143&viewfull=1#post77246143
Ну да, с логистикой-ценой на бензин, и ещё поймай его на заправке тот бензин. В местных чатах приглашали на черешню с дерева почти задаром.
Последний раз редактировалось naig; 30.06.2022 в 17:38.
Возврат к проверенным веками методам натурального хозяйства и натурального обмена
А у нас сейчас даже с древесиной, как энергоносителем, проблемы.
Ох,я смотрю,что темка молчит..думаю куда все делись. А это я оказывается с телефона отменила случайно подписку. И ещё на несколько тем
У нас вчера ударный день был. Вытащил Саня духовку,разобрал и я всю её помыла. И от жира,копоти в том числе. И даже дверку с двумя стёклами,тоже разобрал. А то там столько откуда то взявшихся крошек после выпечки.
Нас дождик сегодня тоже чуть полил,но конечно не так как в городе.Но и на том спасибо.
Не обязательно быть идеальным,чтоб быть потрясающим)
навіщо тобі дрова? ти ж не будеш топити хату у багатоповерхівці)
а господарство.....так треба купити, виростити, щоденно поливати(бо з дощами у нас не густо), обприскувати від шкідників та хвороб(а препарати нині дорогі. я он батькам замовляла на сезон - майже 900 грн вийшла посилка) + до цього всього треба купу сил щоб доглядати за цим всім.....потім зібрати і знайти паливо, щоб довести до ринку. на ринку аренду за місце заплатити і додому повернутись(бажано, хоча б з якимось заробітком).
важко це все і купа пунктів, з яких складається вартість.....
але це таке. мене просто сьогодні тягне до спілкування, бо об'явилася рідня оттуда. задає багато питань, а я ну зовсім не хочу відповідати, бо розумію, що мене понесе(і так зранку з мамою щ цього приводу посварилась). так я на запитання "как там у вас дела?" просто змінила аватарку, а на ній відповідь)))))
треба, мабуть, чогось заспокійливого випити, бо мені ще працювати
МожноПолюбитьДушу,НеЗнаяТела,А ПотомСходитьСума,ПрикасаясьКтелуЛюбимойДуши.
Социальные закладки