| ||
Тема: Петр Порошенко
Интервью Порошенко. Сейчас в прямом єфире. началось в 18:40
https://www.youtube.com/watch?v=WU6R...BC%D0%B8%D0%B9
Порошенко привіз допомогу бійцям на південь України. А в цей час Зеленський ...?
https://www.youtube.com/watch?v=XmwC...BD%D0%BA%D0%BE
Объясняю тупым зелебобикам, которые пишут в репу:
Он покупает за свои кровные.Только Порох ни копейки на это не потратил. Это волонтёры
теперь насчёт того, что ему дают волонтёры
А любой дэбил может организовать волонтёрский хаб. Или, по крайней мере, сам ежемесячно давать волонтёрам хотя бы 5-10 тысяч.
Коли Невтікущий, поверне 40 млн які вкрадені з Привату?
Скільки квартал виділив на допомогу ВСУ?
Дякую.
"Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.
[Переслано из Nuts&roses (Zernya)]
"Він досі може закуповувати обладнання для військових, вручати його на блокпостах і з останніх сил триматися за образ "захисника держави". От тільки сама держава усе менше потребує такого захисту. "
Це так Українська правда сьогодні пише про Порошенка.
Вчора Петро Олексійович привіз обладнання на "блокпост" до мого чоловіка. Тому я вважаю, що можу коментувати це суб'єктивно.
Як дружина, яка може дихати хоча б на половину легенів, тому що наші хлопці вдягнені, прикриті, нагодовані, зі зв'язком і транспортом.
Як жінка, яка весь березень просиділа у Києві під куполом ППО, оплаченого Порошенком. слухаючи вибухи і споглядаючи спалахи по краю захисного периметру.
Як думаюча людина, яка бачила, як він бив у набат і збирав міжнародну підтримку для України, і як Зеленський боровся за те, щоб припинитися цю діяльність ПП. Як зелені пішли на фізичне блокування, тільки щоб не допустити Порошенка на самміт НАТО. Як іржали на всі зуби і глумилися з перебування Порошенка у Польщі, доводили, що він втік від повістки і не повернеться в Україну.
А потім Польща приймає найбільшу кількість українських біженців і першою у Європі впроваджує руйнівні санкції проти росії. Не інакше це сталося волею святого Зе, правда?
Так от, нормальну людину від скотини відрізняє почуття вдячності. Уміння бачити благородство інших і подякувати за те, що для тебе зробили.
Я дякую Порошенкові за величезну роботу на благо українців. За те, що робить усе можливе для нашої армії і навіть більше, з огляду на його становище.
А упячку я вважаю бидлом.
Вот тут интересно. Особено с 4:30
https://www.youtube.com/watch?v=ORgT...BC%D0%B8%D0%B9

Не вірю, що знайдеться більш чи меньш осудна людина, яка здатна не розуміти, наскільки важливим є Петро Олексійович і яку визначну роль він зіграв у трагічний час після Майдану!
Який Порошнко необхідний Державі зараз - після трагічної помилки в ганебному виборі в 2019 році.
"Борітеся - поборете"
"Русофобії не буває забагато"
"Слава Україні"
Ефір от 12.04.2019.
Цитата Леся
Показать скрытый текст
21.04.2019
Зрада повсюди. Вона оточує нас. Навіть зараз вона з нами поряд.

Последний раз редактировалось Ніколи; 23.04.2022 в 10:13.
"Борітеся - поборете"
"Слава Україні"

Никто меня не взламывал. Я просто очень давно осознал (но гораздо позже, чем надо было!), что дураков гораздо больше, чем умных, что никому не интересны твои успехи, потому что вокруг масса завистников, что верить никому нельзя, что вор всегда рядом, а потому никому нельзя верить ("мне - можно"), почти невозможно найти того, кто искренне порадуется твоей радости... и так далее. А уж хамства-а-а... Ничего не поделаешь! C'est la vie - такова селявуха!
Тільки-но послухав Подерев'янського... Народ в оточенні ворога обирає Головнокомандувача – блазня! Про що це каже? Це говорить про те, що цей народ не хоче існувати!
Так це ж про Ізраїль: ми прибрали Бібі і обрали коаліцію, що складається з арабів, лівих, і дрібних сил, які згрупувалися на ненависті до Бібі - розумного, сміливого, що показав себе найкращим і найсильнішим!
Браво! Подерев'янський! Не треба мене ломати!![]()
Последний раз редактировалось Ніколи; 23.04.2022 в 10:38.
"Борітеся - поборете"
"Слава Україні"
Социальные закладки