|
Девчонки, всем хочу сказать огромное спасибо за поздравления моей внучке! Вы такие уже родные! Спасибо!
Если в слове ЖОПА наделать ошибок, то получится слово СЧАСТЬЕ.
ты "не оправдываешь"?) "гражданской войны"??..
сука ты безмозглая!
вот пост с нашего же форума человека, который сейчас в Мариуполе, а жил раньше в Донецке:
"Поки ще у мене тут є світло, поки є інтернет і всі блага, бо у багатьох навкруги цього вже нема, я просто напишу невеличкий текст, просто щоб ви знали, бо я намагався це до вас донести кілька років тому, а саме в 2014-2016 році. Можете вважати мене ватником, або ще кимось, ким я не є. Я іноді пишу російською, іноді українською. Може українська у мене виходить не так добре, але я часто зараз розмовляю українською на роботі, та і взагалі я українець. Я був тільки один раз на росії і це було у 1990 році, коли мені було 7 років. Всі ці роки в Україні я постійно зустрічав таких людей, які казали мені, що ми самі винні, бо звали війну в свій дім. Я донетчанин, я народився в Донецьку, я виріс в Донецьку, я там навчався, там жив аж до 32 років, два з яких я бачив війну. У тому, 2014 році, все було інакше і так, як зараз, одночасно. В 2013 році у нас був Майдан, який ви не бачили, бо вам його не показували. Так, він не був не таким масовим, він починався десь після 17.00, коли закінчувався робочий день, на вихідних він був весь день і погані донецькі запродані менти завжди його блокували і намагались розігнати. Так от, коли все почалось, Донецьк чинив спротив, нас було більше ніж вати, в рази більше, але росія завозила до нас кацапів, щоб вати було більше. Тоді ніхто не спостерігав за кордоном, віну був відкритий, всі менти в Донецьку, місцева влада і навіть Ахметов, були готові зустрічати москальню з квітами. Вони на той момент були всі куплені. Ми були незгодні, тому нас били. Нас били кацапи ментовським спорядженням, яке їм надавали наші менти, наша влада на це закривала очі. Все, що відбувалось в Донецьку навесні 2014 року, все було постановкою, окрім мітингів за Україну, які були доволі чисельні, тому нас били, а коли ми знову виходили, нас почали вбивати. Зброї у нас не було взагалі, а замість кацаських титушок до нас вже почалики перекидати фсбешників, грушників, та російських військових. Тоді в 2014 році все було так, як зараз, були колони техніки, а вам показували взвод елітних бабок, які не давали пройти нашим військовим. Тоді були мітинги на підтримку України, які вам не показували, а показували ватні мітинги і штурми адміністративних закладів, які на той момент вже ніхто не захищав.
Батальйон Донбас, який з'явився на той момент один з перших, був озброєний навіть не автоматами, а практично палками, які іноді стріляли. Так, тоді Одеса вистояла, але тільки тому, що до вас було далеко. Далеко було до Запоріжжя, далеко було до Херсона, далеко було до Дніпра. Так, Харків був близько, але пуйла тоді кинув Кернес, а донецька влада не кинула. Кернесу він помстився тоді, Харкову мститься зараз. Тепер ви розумієте, що ми не кликали війну, вона тоді до нас прийшла сама, бо так хотіло пуйло. Так, це був такий собі сценарій, або тест і навіть в Донецьку він не пройшов. Все було на соплях. Тобто якщо, наприклад, у нас Ахметов кинув свого сюзерена у Москві, або мер кинув пуйла, або менти не зрадили присязі, нічого би не вийшло. Вирок по справі МН-17 вам це доведе. Просто пуйло захотів в 2014 році прийти і він прийшов, і зараз в 2022 році він захотів прийти і він прийшов, просто методи дещо інші. Вата є в багатьох містах і навіть зараз вона є, але її меншисть, як і в Донецьку її було меншисть, тому пуйло тупо прийшло, бо вата нічого не може сама. Він тоді також бив градами Горлівку, в тому числі касетними ракетами, тільки на це тоді ніхто не звертав увагу. Донецьк і Луганськ, він топив їх в крові, а всім показував, що там є якийсь народ донбаса. Він це розказував вам, а ви в це вірили, на жаль. І тоді нам ніхто не допомогав, ну хочаб підтримкою.
Natallya 1, [01.03.2022 9:34]
І тоді, в 2014 році, якщо він зробив би, як зараз, він би переміг за 2-3 дні, бо влада в Києві була імпотентом. А зараз, ми вже інші, у нас є армія, у нас народ вже інший, у нас вже інший настрій, ми розвинулись, ми стали набагато більш потужні. У нас є президент, у якого, я вважав, нема яєць, але пуйло стало трігером, яке запустило рост цих яєць. І саме тому ми переможемо. Пуйло запізнився на кілька років. У пуйла сильно прорвало дах. Мені навіть здається настільки, що ті люди, які приїхали домовлятись сьогодні, вони хочут домовитись без пуйла. Подивіться як на нього всі дивляться, він невгамовний і його оточення це бачить, як бачило оточення Гітлера в 1944 році. Мені здається, що його хочуть прибрати свої, і ці свої вже хотять домовитись з нами, бо з пуйлом їм буде дупа. Вони розуміють, що це пуйло старе, йому втрачати нічого і завтра він натиснить червону кнопку, він для цього поїхав подалі від Москви. Як він визнавав диниру, він визнавав її так, щоб всі бачили, а його оточення навіть не могло щось сказати впевнено. Він хотів, щоб відповідальність була також на них. Навіть армія за нього воювати не хоче, його вже ніхто не сприймає, як лідера, він втратив легітимність і він залишається на своєму місці тільки за рахунок того, що топить нас в крові. Якщо ми витримаємо, він здохне, а орда піде і залишить і Крим і Донбас у спокої. Вони вже не будуть з нами воювати після пуйла. Просто подумайте, зараз Київ захищають навіть донетчани і луганчани, зараз Маріуполь захищають навіть донетчани і луганчани. У нього залишилась тільки червона кнопка.
Скоро може буде важко, може буде дуже важко, надзвичайно важко, але ми переможемо, я це відчуваю. Я це знав ще у 2014 році. Багато хто хотів відрізати окупований Донбас, як пухлину, але, якщо воно переможе, то через місяць вся Україна буде пухлиною. Ми змогли щось вибити з цієї Європи більше за стурбованість, набагато більше. Все, путін - капут. Це наш історичний переможний шлях. Ми просто не можемо програти. Перемога буде за нами, бо ми одне ціле, ми змогли стати одним цілим за ці 8 років. Хто ще скаже, що Донецьк, чи Луганськ кликав війну до себе? Те, що єдине, не можна розірвати. Донецьк, Луганськ і Крим зараз з нами. Слава Україні!"
Безграничная любовь - это с таким размахом, когда сам уже не понимаешь, кого именно...
А ведь есть еще люди, живущие в совсем других реальностях. Написала родственница, она в Ле Сильпо работает. Сегодня один покупатель дико возмущался, что не завезли свежую черешню и эко-помидоры. Отакэ.
Оставайся человеком, какие бы животные тебя не окружали.
шутил ?![]()
...Мы жили тогда на планете другой((((
Прочитала последнюю страничку и опоздала написать той элькае, чтоб она шла в направлении с военным р****м кораблем) даже это прилагательное писать противно
If lovin' you is wrong I don't wanna be right
Я Дева по гороскопу и Чеб из 3 букв. Прямо аж уже и не знаю, теряюсь...
Социальные закладки