| ||
Тема: Петр Порошенко
На Прямому, інтерв'ю Порошенка!!
"Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.
Хто стоїть за так званими плівками Медведчука — ексклюзивне інтерв'ю Порошенка
Сейчас в эфире
Збитки Нафтогазу у розмірі 19 млрд НАМАЛЮВАЛИ (і про це казав Лещенко і не тільки) - забули про анбандл транзитера,з ОБОВ'ЯЗКОВИЙ за умовою Енергетичної хартії ЄС. Звісно ж, без урахування 3 млрд доларів транзиту - Нафтогаз начебто збьтковий.
Все інше - повня маячня, коментувати не буду.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Офіційно - лише для обміну. Насправді - "решала" для всіх питань - вугілля, Севастопольський завод Порошенко, організація доставки готівки бойовикам через СБУ.
Щодо полонених - після призначення мертвечука кількість звільнених різко знизилася. Перший обмін (ще до його призначення) був самим успішним.
Так це не я сказав "стадіон так стадіон", і дозволив замість ПОЛІТИЧНИХ ДЕБАТІВ, передбачених законодавством (щоб всі виборці побачили позицію КОЖНОГО кандидата), провести ШОУ НА СТАДІОНІ.
1. Коротка пам'ять? Нагадаю.
https://uk.wikipedia.org/wiki/Акції_протесту_біля_Верховної_Ради_України_(2017—2018)
2. Рейтинг Самопомочі завалив Порошенко (так само, як Яценюка і Гриценко), бо бачив конкурентів на виборах. А бойко та мертвечука - не чипав. Бо вони не конкуренти, а партнери. Бо йому було вигідно вивести у 2 тур мерзоту бойка.Вимоги учасників
Прийняття законопроекту № 1068-2 для зміни виборчої системи.
Прийняття законопроекту № 6773 для обмеження депутатської недоторканості.
Створення антикорупційних судів.
З Голосом все буде добре (в новому складі).
3. Я пам'ятаю етери "Свободи слова", де і Порошенко, і гєрасімов (той, що забув задекларувати частину свого майна) говорили, що відхилення кандидатів у ВАКС міжнародними експертами - це загроза для сувереності України. В оезультаті початок роботи ВАСК був призначений спеціальним законом лише під тиском МВФ.
4. Це не до мене - я за нього не голосував.
5. Добре, що не ти фінансуєш Бігуса, тому твоя думка про нього нікого не цікавить. А от чому порохоботи не помітили, шо плівки не про Бігуса, а про сивочолого гетьмана - мені дивно.
Хоча насправді вже не дивно. Бо ЄС - це сєкта.
А поїздку в Москву дружини Лещенко теж намалювали,цей покидьок повинен рота закрити і мовчати. Вона десять разів каталася в Росію і окупований Крим.
Доречі зараз розслідують діло в лікарнях Укрзалізниці, закуповували плр тести по завищеною ціною. І що тільки Лещ робить в наглядальной раді
Так, ганьба їй.
До чого це? Вона держслужбовець? Ні.
Вона їздила в мордор за бюджетні гроші? Ні.
Її чоловік держслужбовець? Ні.
Лещенко має власну партію та збирається стати 7-м президентом України?
З чого тоді такий галас?
Питання до генплокулола. Та того, хто його призначив.
Социальные закладки