Тема: Петр Порошенко

Ответить в теме
Страница 3518 из 3859 ПерваяПервая ... 2518 3018 3418 3468 3508 3516 3517 3518 3519 3520 3528 3568 3618 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 70,341 по 70,360 из 77172
  1. Вверх #70341
    Не покидает форум Аватар для zarema
    Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение
    1. Це особиста справа кожного. Навіть лікарів. Закликати до відмови від вакцинації єдиною наявною зараз вакциною (приховано), дезінформувати та дискредитувати її - аморально.
    2. Я теж зареєструвався - аналогічно.
    Я десь сказав, що у нас все добре з боротьбою з Ковідом? Ні - навпаки я обурений, що Ковід-фонд пустили на свіжий асфальт замість авансування вакцини.
    Я десь сказав, що вакцинація у нас спланована та організована якісно? Ні - навпаки я обурений, що все зроблено через дупу.
    Але в цій гілці у мене питання не до зеленського/степанова/ляшко/багатирьової, а виключно одне питання до пана Порошенко та його порохоботів.
    3. І тому потрібно "валити" єдину наявну, щоб у червні викинути її у смітник, тому що вибіжить термін її використання, замість того, щоб вакцинувати тих, хто зараз на передньому краю боротьби з Ковідом? Не впевнений. Точніше - впевнений, що так робити НЕ МОЖНА!

До вас питань більше немає - "слив защитан".

Не вакцинуйся. Тебе ніхто не примушує.
    Нехай всі інші приймають рішення самостійно або через пораду зі своїм сімейним лікарем.
    А не від сивочолого гетьмана з трибуни ВР.

Взагалі-то вона голосувала саме за Зеленського, але завдяки тому, що я регулярно їй пояснюю, що воно нічого не спромоглося за 2 роки - вже зараз замислюється, за кого голосувати через 3 роки.
    І тому могла би дослухатися ПАП.
    На жаль.
    Ти дивись, як одне слово Порошенко засіло в головах населення, зелені як раз і знайшли винних у зриві вакцинаціі, це опозиція)))))

2. Вверх #70342
    Ковидофил

Цитата Сообщение от vado Посмотреть сообщение
    Щиро дякую за дозвіл. Але я вважаю що пересічні громадяни перед тим як вакцинуватись мають право отримати повну інформацію що до препарата який їм застосують.Переважна більшість цілком впевнена що їм роблять АстраЗенеку, це не відповідає дійсності, м'яко кажучи.
    Точно від Порошенко?

Цитата Сообщение от zarema Посмотреть сообщение
    Ти дивись, як одне слово Порошенко засіло в головах населення, зелені як раз і знайшли винних у зриві вакцинаціі, це опозиція)))))
    Подальша цивілізована аргументована дискусія неможлива, бо мої аргументи видаляються.

До побачення.
    Зустрінемося у 2-му турі наступних президентських виборів.
    Якщо Порошенко туди вийде
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

3. Вверх #70343
    Постоялец форума Аватар для -spartak-
    З такими вакцинами дай Боже до першого дожити.

4. Вверх #70344
    Точно від Порошенко?

Подальша цивілізована аргументована дискусія неможлива, бо мої аргументи видаляються.

До побачення.
    Зустрінемося у 2-му турі наступних президентських виборів.
    Якщо Порошенко туди вийде
    Адьос мучачо. Доречі Індія зупинила продаж вакцини взагалі во всі країни, тому що їм самім зараз не вистачає. Так що все інше маніпуляції і фейки від зелених, саме від Радуцького, якого ви так радісно підхопили

5. Вверх #70345
    Не покидает форум Аватар для litissia
    Точно від Порошенко?
    Я не специалист по вакцинам, но если в общем, то не имеет значения от кого исходит информация, если она правдивая, допустим.
    Например, сам Путин сказал о российском новичке, что нет гарантии, что привитые не заболеют короной.
    Возможно он прав, а возможно и нет. Жизнь покажет. Но если Путин не мой герой, то я должна ОР устроить в Вашем духе в отношении Порошенко, только в адрес Путина?

Противников Порошенко на Порошенко не зациклило, случайно?
    Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.

6. Вверх #70346
    І знов Порошенко підісрав))))
    Грузія отримала першу партію файзер

7. Вверх #70347
    Не покидает форум Аватар для Dave
    І знов Порошенко підісрав))))
    Грузія отримала першу партію файзер
    так мы ее тоже получили, только она потихому разошлась между своими...."слугами нарида"

8. Вверх #70348
    Цитата Сообщение от Dave Посмотреть сообщение
    так мы ее тоже получили, только она потихому разошлась между своими...."слугами нарида"
    Так то Порошенко по спекулятивний цене загнал ее слугам

9. Вверх #70349
    Не покидает форум Аватар для Dave
    Так то Порошенко по спекулятивний цене загнал ее слугам
    Всех слуг перекусал вакциной пиндосовской, падлец!!!

10. Вверх #70350
    Військовий експерД
    Цитата Сообщение от Dave Посмотреть сообщение
    Всех слуг перекусал вакциной пиндосовской, падлец!!!
    Прошелся по фэйсбуку. Ночью появилось много фэйков.
    Типа этого

11. Вверх #70351
    Ковидофил

Адьос мучачо. Доречі Індія зупинила продаж вакцини взагалі во всі країни, тому що їм самім зараз не вистачає. Так що все інше маніпуляції і фейки від зелених, саме від Радуцького, якого ви так радісно підхопили
    Я не зелений. Я не знаю, хто такий радуцький (точніше - знаю, але не хочу про нього говорити). моє питання стосувалося виключно однієї фрази Порошенко.
    Індія припинила постачання вакцини, бо їй самій не вистачає такої поганої вакцини? залізна логіка.
    до речі - до чого ви наливали "компромат" на семенченко та шевченко? до семенченко поки ніяких підозр не оголошено, запобіжний захід вчора був обраний лише проти шевченко. і от яке співпадіння - експерти кажуть, що це спроба єрмака натиснути на шевченко за співпрацю з Bellingcat у справі про вагнерівців, а семенченко просто притягнутий за вуха (зі всією своєю "приватною армією).
    тож тиск на шевченко - це точно перемога для України? Чому саме ви радієте?
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

12. Вверх #70352
    Я не зелений. Я не знаю, хто такий радуцький (точніше - знаю, але не хочу про нього говорити). моє питання стосувалося виключно однієї фрази Порошенко.
    Індія припинила постачання вакцини, бо їй самій не вистачає такої поганої вакцини? залізна логіка.
    до речі - до чого ви наливали "компромат" на семенченко та шевченко? до семенченко поки ніяких підозр не оголошено, запобіжний захід вчора був обраний лише проти шевченко. і от яке співпадіння - експерти кажуть, що це спроба єрмака натиснути на шевченко за співпрацю з Bellingcat у справі про вагнерівців, а семенченко просто притягнутий за вуха (зі всією своєю "приватною армією).
    тож тиск на шевченко - це точно перемога для України? Чому саме ви радієте?
    Це не логика, це факт в Індії пішов ріст захворювання і вони припиняють постачання вакцини про що і повідомили країни. До чого тут фраза Порошенко, він що президент, він зробив офіційну заяву від імені держави? Ви взагалі думаєте коли таке кажете? Може через жарти ліги сміху Індія зупинила постачання вакцини?
    Ти не знаєш хто такий Радуцький??? То згадай про продаж масок на початку рандемії

За Шевченко може бути і таке, але у Семенченко рило в пуху

На, читай

Індія призупинила експорт вакцин AstraZeneca через внутрішній попит

На сайті міністерства закордонних справ країни вказано, що з 25 березня вакцини не будуть експортувати, тому що Індія хоче спрямувати зусилля на імунізацію власного населення.

Офіційних коментарів у МЗС країни ще не надали.

Водночас, в ЮНІСЕФ не одразу, але прокоментували вказану інформацію. Там заявили, що Індія, скоріш за все, затримає поставки вакцини, заплановані на березень та квітень.
    https://www.google.com/amp/s/www.pravda.com.ua/news/2021/03/25/7287778/index.amp
    Последний раз редактировалось zarema; 26.03.2021 в 12:07.

13. Вверх #70353
    На всякий случай вот новость для некоторых граждан,которые истерят,что нет альтернативы вакцин,а Порошенко такой сякой. Почему то у Грузии такая альтернатива есть, а нам вот привезли очередную партию прекрасной вакцины китайской, правда эффективность ее ещё меньше чем индийской, но вообще это прекрасная вакцина, я серьезно если что

Грузия получила первую партию вакцины Pfizer

https://www.google.com/amp/s/covid.u...-11365750.html

14. Вверх #70354
    Душніла форумна

Я розумію, що приклад Бібі Натаніягу дратує, як тутешніх лівих, так і прихільників Зеленського...
    Але я тут розповів, що, коли він тільки-но почув про епідемію, то перший його рух був дзвоник керівнику Pfizer!
    В того, ще не було вакцини! Але вже було перше (перше) замовлення!
    І Бібі сказав, що йому байдуже, по якій ціні, бо пізніше ціна буде вища!
    Що тепер?
    Теперь всі вакциновані, пандемія вщухла, а в стратегічному сховищі маємо
    36 мільонів доз на випадок необхідності другої і третьої вакцинації!
    То ж - робіть, як ми! Не видумуйте "особливі шляхи": вони ведуть у безодню!
    Dixi
    "Борітеся - поборете"
    "Русофобії не буває забагато"
    "Слава Україні"

15. Вверх #70355
    Ще раз про Хероя

ЧВК Семенченко работала в интересах Коломойского

Расследовательское агентство отмечает, что в феврале 2021 года члены организации "Донкорп Украина", которую контролирует Семен Семенченко, участвовавших в стрельбе на столичной стройплощадке.

Журналисты выяснили, что один из микроавтобусов, который задержала полиция после инцидента, принадлежит структуре "Донкорпа".
    А со столичным строительством, где устроили стрельбу бойцы Семенченко, связан Михаил Киперман – друг и бизнес-партнер Игоря Коломойского.
    https://www.google.com/amp/s/www.pravda.com.ua/rus/news/2021/03/26/7287932/index.amp

16. Вверх #70356
    Кровавый Пастор

На, читай

Індія призупинила експорт вакцин AstraZeneca через внутрішній попит

https://www.google.com/amp/s/www.pravda.com.ua/news/2021/03/25/7287778/index.amp

где адэпты зеленой мрази, которые кричали хуже не будет?!

в то время когда зеленая мразь уничтожает страну и украинцев,

самый проукраинский президент порох налаживает альтернативные пути борьбы с ковидом19.

Щойно провів телефонну розмову з Послом Китайської Народної Республіки в Україні Фань Сяньжуном.
    У ході розмови обговорили шляхи посилення співпраці з метою боротьби з пандемією коронавірусу. Звернув увагу пана Посла на вкрай загрозливу ситуацію з поширенням коронавірусу в Україні і наголосив на нагальній необхідності вакцинації українських громадян.
    Вдячний Китаю за вияв солідарності шляхом постачання першої партії китайської вакцини до України. Закликав наших китайських партнерів продовжити постачання в Україну вакцин для ефективної протидії COVID-19.

когда эти члены
    стада победителей разом с зеленой мразью нажрутся?

Слава Украине!
    российский фашизм - тупиковая ветвь цивилизации

17. Вверх #70357
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от taras Посмотреть сообщение
    где адэпты зеленой мрази, которые кричали хуже не будет?!

в то время когда зеленая мразь уничтожает страну и украинцев,

самый проукраинский президент порох налаживает альтернативные пути борьбы с ковидом19.

когда эти члены
    стада победителей разом с зеленой мразью нажрутся?

Слава Украине!
    Героям слава! И вечная слава лучшему президенту всех времен, стран и народов, нехилому коррупционеру по совместительству - великому ПАПу! А также искреннее сочуствие и пожелание скорейшего выздоровления и возвращения к нормальной жизни всем порохозомби!

18. Вверх #70358
    Душніла форумна

Цитата Сообщение от Савелич Посмотреть сообщение
    возвращения к нормальной жизни
    То есть, "Возвращения к нормальной жизни", где "Где идем в последний бой, Путин, мы с тобой"?
    "Борітеся - поборете"
    "Русофобії не буває забагато"
    "Слава Україні"

19. Вверх #70359
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от Ніколи Посмотреть сообщение
    То есть, "Возвращения к нормальной жизни", где "Где идем в последний бой, Путин, мы с тобой"?
    Причем тут путин?! Самые вы наши единственные в Украине патриоты, задолбали вы уже со своей мантрой - "если не порошенко - значит путин"! Детский сад!

20. Вверх #70360
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Савелич Посмотреть сообщение
    Причем тут путин?! Самые вы наши единственные в Украине патриоты, задолбали вы уже со своей мантрой - "если не порошенко - значит путин"! Детский сад!
    Жму руку, обнимаю все дела. Пэдрошенко это и есть путин)))

Ответить в теме
Страница 3518 из 3859 ПерваяПервая ... 2518 3018 3418 3468 3508 3516 3517 3518 3519 3520 3528 3568 3618 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права