| ||
Тема: Петр Порошенко
З такими вакцинами дай Боже до першого дожити.
Я не специалист по вакцинам, но если в общем, то не имеет значения от кого исходит информация, если она правдивая, допустим.
Например, сам Путин сказал о российском новичке, что нет гарантии, что привитые не заболеют короной.
Возможно он прав, а возможно и нет. Жизнь покажет. Но если Путин не мой герой, то я должна ОР устроить в Вашем духе в отношении Порошенко, только в адрес Путина?
Противников Порошенко на Порошенко не зациклило, случайно?
Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.
І знов Порошенко підісрав))))
Грузія отримала першу партію файзер
Я не зелений. Я не знаю, хто такий радуцький (точніше - знаю, але не хочу про нього говорити). моє питання стосувалося виключно однієї фрази Порошенко.
Індія припинила постачання вакцини, бо їй самій не вистачає такої поганої вакцини? залізна логіка.
до речі - до чого ви наливали "компромат" на семенченко та шевченко? до семенченко поки ніяких підозр не оголошено, запобіжний захід вчора був обраний лише проти шевченко. і от яке співпадіння - експерти кажуть, що це спроба єрмака натиснути на шевченко за співпрацю з Bellingcat у справі про вагнерівців, а семенченко просто притягнутий за вуха (зі всією своєю "приватною армією).
тож тиск на шевченко - це точно перемога для України? Чому саме ви радієте?
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Це не логика, це факт в Індії пішов ріст захворювання і вони припиняють постачання вакцини про що і повідомили країни. До чого тут фраза Порошенко, він що президент, він зробив офіційну заяву від імені держави? Ви взагалі думаєте коли таке кажете? Може через жарти ліги сміху Індія зупинила постачання вакцини?
Ти не знаєш хто такий Радуцький??? То згадай про продаж масок на початку рандемії
За Шевченко може бути і таке, але у Семенченко рило в пуху
На, читай
Індія призупинила експорт вакцин AstraZeneca через внутрішній попит
https://www.google.com/amp/s/www.pravda.com.ua/news/2021/03/25/7287778/index.ampНа сайті міністерства закордонних справ країни вказано, що з 25 березня вакцини не будуть експортувати, тому що Індія хоче спрямувати зусилля на імунізацію власного населення.
Офіційних коментарів у МЗС країни ще не надали.
Водночас, в ЮНІСЕФ не одразу, але прокоментували вказану інформацію. Там заявили, що Індія, скоріш за все, затримає поставки вакцини, заплановані на березень та квітень.
Последний раз редактировалось zarema; 26.03.2021 в 12:07.
На всякий случай вот новость для некоторых граждан,которые истерят,что нет альтернативы вакцин,а Порошенко такой сякой. Почему то у Грузии такая альтернатива есть, а нам вот привезли очередную партию прекрасной вакцины китайской, правда эффективность ее ещё меньше чем индийской, но вообще это прекрасная вакцина, я серьезно если что
Грузия получила первую партию вакцины Pfizer
https://www.google.com/amp/s/covid.u...-11365750.html

Я розумію, що приклад Бібі Натаніягу дратує, як тутешніх лівих, так і прихільників Зеленського...
Але я тут розповів, що, коли він тільки-но почув про епідемію, то перший його рух був дзвоник керівнику Pfizer!
В того, ще не було вакцини! Але вже було перше (перше) замовлення!
І Бібі сказав, що йому байдуже, по якій ціні, бо пізніше ціна буде вища!
Що тепер?
Теперь всі вакциновані, пандемія вщухла, а в стратегічному сховищі маємо
36 мільонів доз на випадок необхідності другої і третьої вакцинації!
То ж - робіть, як ми! Не видумуйте "особливі шляхи": вони ведуть у безодню!
Dixi
"Борітеся - поборете"
"Русофобії не буває забагато"
"Слава Україні"
Ще раз про Хероя
ЧВК Семенченко работала в интересах Коломойского
https://www.google.com/amp/s/www.pravda.com.ua/rus/news/2021/03/26/7287932/index.ampРасследовательское агентство отмечает, что в феврале 2021 года члены организации "Донкорп Украина", которую контролирует Семен Семенченко, участвовавших в стрельбе на столичной стройплощадке.
Журналисты выяснили, что один из микроавтобусов, который задержала полиция после инцидента, принадлежит структуре "Донкорпа".
А со столичным строительством, где устроили стрельбу бойцы Семенченко, связан Михаил Киперман – друг и бизнес-партнер Игоря Коломойского.
где адэпты зеленой мрази, которые кричали хуже не будет?!
в то время когда зеленая мразь уничтожает страну и украинцев,
самый проукраинский президент порох налаживает альтернативные пути борьбы с ковидом19.
Щойно провів телефонну розмову з Послом Китайської Народної Республіки в Україні Фань Сяньжуном.
У ході розмови обговорили шляхи посилення співпраці з метою боротьби з пандемією коронавірусу. Звернув увагу пана Посла на вкрай загрозливу ситуацію з поширенням коронавірусу в Україні і наголосив на нагальній необхідності вакцинації українських громадян.
Вдячний Китаю за вияв солідарності шляхом постачання першої партії китайської вакцини до України. Закликав наших китайських партнерів продовжити постачання в Україну вакцин для ефективної протидії COVID-19.
когда эти члены
стада победителей разом с зеленой мразью нажрутся?
Слава Украине!
российский фашизм - тупиковая ветвь цивилизации

Социальные закладки