Тема: Петр Порошенко

Ответить в теме
Страница 3516 из 3859 ПерваяПервая ... 2516 3016 3416 3466 3506 3514 3515 3516 3517 3518 3526 3566 3616 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 70,301 по 70,320 из 77173
  1. Вверх #70301
    Не покидает форум Аватар для sashav
    Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение
    3. Питання не до мене - я не степанов і не зеленський, який його призначив.
    Ще раз повторюю: претензій до степанова і у мене купа, але навмисно перешкоджати навіть такій бездарній вакцинації - це АМОРАЛЬНО.
    За вище мовчу....... маячню не коментую..

Колоти "гімно" - ось це аморально!!!
    Буде вакцина, яку б я вколов собі і рідним, ось тоді і я підтримаю вакцинацію.. А чи вважаєш ти що це аморально, то мені на це .. з високої гори! Вакцинуй свою рідню "гімном"..... моя почекає.
    "Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.

2. Вверх #70302
    Не покидает форум Аватар для zarema
    Хто тут за цього покидька заступався, Хероя з нього робили,згадується як Михо з ним кордон проривав, блокада торгівлі на крові і т.д.,ось вам новина

Служба безпеки України затримала колишнього народного депутата Семена Семенченка і «агента НАБУ» Євгена Шевченка за підозрою в створенні незаконного збройного формування - «приватної військової компанії» (стаття 260 Кримінального кодексу).

https://www.slovoidilo.ua/2021/03/24/novyna/polityka/sbu-zatrymala-eksdeputata-semena-semenchenka

3. Вверх #70303
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Горный кудыкинец Посмотреть сообщение
    пусть лучше будет стыдно утром, чем скучно вечером...
    пусть лучше враги тебя и через 2 года вспоминают злым громким словом, чем забудут навсегда...
    Порошенко личность, ни отнять, ни прибавить...
    поэтому и эта тема здесь актуальна и ежедневна..
    так, зарисовка на полях, без претензий на актуальность и конкретику
    говноед он. гимно на палочке! потому как срывать вакцинацию, чтобы усадить свой липоксированый зад на трон - это можно назвать только говноедством!
    ЗЫ как там его подельник медведчук интересно? вместе плачут?
    на фоне критики индусы уже говорят, что поставлять нам вакцину не будут. При этом вакцины не хватает не только у нас. В Европе тоже с доступностью вакцин не все хорошо!

4. Вверх #70304
    Цитата Сообщение от denizz Посмотреть сообщение
    говноед он. гимно на палочке! потому как срывать вакцинацию, чтобы усадить свой липоксированый зад на трон - это можно назвать только говноедством!
    ЗЫ как там его подельник медведчук интересно? вместе плачут?
    на фоне критики индусы уже говорят, что поставлять нам вакцину не будут. При этом вакцины не хватает не только у нас. В Европе тоже с доступностью вакцин не все хорошо!
    Да, в самом деле как там подельник Коломойши Медведчук,что то давно не слышно, наверное в камере уже, вместе с экстрадированным Шарием))))

Ну ясень пень, индийцы на Порошенко обиделсь, но ты не переживай Лекхим богатыревский обещал завтра китайскую вакцину.

5. Вверх #70305
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от zarema Посмотреть сообщение
    Да, в самом деле как там подельник Коломойши Медведчук,что то давно не слышно, наверное в камере уже, вместе с экстрадированным Шарием))))

Ну ясень пень, индийцы на Порошенко обиделсь, но ты не переживай Лекхим богатыревский обещал завтра китайскую вакцину.
    в условиях пандемии развивать антипривичный дискурс, что бы во первых отвести внимание от себя, а с другой стороны пытаться дестабилизировать ситуацию, что бы влезть в кресло президента, это говноедство. кем пэдрошенко и является.
    Зы как бедняжка занервничал то, когда его подручного медведчука за одно место взяли))) любо дорого посмотреть)))

6. Вверх #70306
    в условиях пандемии развивать антипривичный дискурс, что бы во первых отвести внимание от себя, а с другой стороны пытаться дестабилизировать ситуацию, что бы влезть в кресло президента, это говноедство. кем пэдрошенко и является.
    Зы как бедняжка занервничал то, когда его подручного медведчука за одно место взяли))) любо дорого посмотреть)))
    Хватит пороть чушь, отвлечь внимание от себя))) зачем? Этим как раз занимаются зеленые, всякой ерундой,чтобы отвлечь внимание от вагнероровцев и других провалов во всем, в том числе в провале вакцинации.
    Сколько швл закупило правительство??

7. Вверх #70307
    Не покидает форум Аватар для Dave
    бред сивой кобылы!
    Где деньги из ковидного фонда и где вакцины которые зе обещал летом?

8. Вверх #70308
    User banned
    1. Тому що лідер партії ПЄС дискредитував англійську (насправді) вакцину...
    Южная Африка продала свои запасы вакцины AstraZeneca из-за ее неэффективности против местного штамма коронавируса

⇓ ⇓
    В общем понятно, во всем виноват ПАрАшенкА! (c)
    Последний раз редактировалось ElChidо; 25.03.2021 в 10:29.

9. Вверх #70309
    Живёт на форуме Аватар для Irina95\65\95
    Хто тут за цього покидька заступався, Хероя з нього робили,згадується як Михо з ним кордон проривав, блокада торгівлі на крові і т.д.,ось вам новина

Служба безпеки України затримала колишнього народного депутата Семена Семенченка і «агента НАБУ» Євгена Шевченка за підозрою в створенні незаконного збройного формування - «приватної військової компанії» (стаття 260 Кримінального кодексу).

https://www.slovoidilo.ua/2021/03/24/novyna/polityka/sbu-zatrymala-eksdeputata-semena-semenchenka
    помню, помню, как меня тут тапками закидывали насчет этого ухаря, я видео скидывала наших вояк, где он на камеру говорили, кто такой Семенченко, но их никто уже не слышал, семенченко хероем стал

10. Вверх #70310
    Ковидофил

Цитата Сообщение от sashav Посмотреть сообщение
    Колоти "гімно" - ось це аморально!!!
    Хто визначив, що індійська вакцина - "гімно"? Де публікації, дослідження, висновки? Ну крім заяви сивочолого гетьмана - який не є експертом ані в медицині, ані в епідеміології.
    Яке прізвище того лікаря, якого минулий гарант конституції цитував? На чому базується його думка?
    Давай аргументи, факти, посилання.
    А не просто мантру "морально/аморально".

Яке відношення Лекхим та багатирьова мають до гілки про Порошенко?
    Те саме питання: чому Порошенко назвав якісну вакцину "гімном"? На чому базується цей голослівний вислів? З якою ціллю був зроблений?
    Хочете валити степанова (є за що) - валите - вносьте пропозиції на звільнення, збирайте підписи. Але компрометувати і так кволу кампанію вакцинації якісною (!) і доступною (!!!) - це неприпустимо, цинічно та аморально.
    Последний раз редактировалось Rus; 25.03.2021 в 10:34.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

11. Вверх #70311
    Ковидофил

Цитата Сообщение от ElChidо Посмотреть сообщение
    Южная Африка продала свои запасы вакцины AstraZeneca из-за ее неэффективности против местного штамма коронавируса
    Читаємо далі.
    После отказа от AstraZeneca ЮАР начала вакцинацию препаратом Johnson&Johnson — пока прививают только медицинских работников, отмечает Reuters. Правительство планирует вакцинировать две трети населения (40 млн человек), чтобы достичь коллективного иммунитета.
    Тобто - у них є вибір.
    У України є вибір?
    У України є стаціонарні (або хоча би мобільні) пункти вакцинації з холодильниками до -70, щоб замовляти Pfizer?
    А Pfizer хоче продати Україні свою вакцину?
    Якщо хоч одна відповідь "ні" - то відмовлятися (точніше - дискредитувати) від CoviShield - безглуздо.
    Я не знаю, як ти - а я дуже хвилююся за свою матір (тим більше на початку 3-ї хвилі, коли щоденно рекорди по кількості нових хворих та померлих), і хочу хоч якось її унебезпечити.
    А той, хто компрометує індійську (насправді - британську) вакцину - б'є по здоров'ю моєї матері.
    Так зрозуміло?

12. Вверх #70312
    User banned
    ... неэффективности против местного штамма коронавируса

13. Вверх #70313
    Хто визначив, що індійська вакцина - "гімно"? Де публікації, дослідження, висновки? Ну крім заяви сивочолого гетьмана - який не є експертом ані в медицині, ані в епідеміології.
    Яке прізвище того лікаря, якого минулий гарант конституції цитував? На чому базується його думка?
    Давай аргументи, факти, посилання.
    А не просто мантру "морально/аморально".
    Аморально це розповідати, що прям вислів Порошенка зриває вакцинацію: не відсутність вибора вакцини, не темпи вакцинації, не бездарність влади, а чисто вислів Порошенка...
    Я тобі скажу по-іншому: як би Медведчук щось там заявив, я б навіть і не слухав, тому як не поважаю даного типа. А тут 73% ідіотів, прямо після заяви Петра відмовляються вакцинуватись... Так вони ж його взагалі не сприймають як Президента?!

До речі, твоя мати відмовляється вакцинуватись після заяви Петра????

14. Вверх #70314
    Цитата Сообщение от Irina95\65\95 Посмотреть сообщение
    помню, помню, как меня тут тапками закидывали насчет этого ухаря, я видео скидывала наших вояк, где он на камеру говорили, кто такой Семенченко, но их никто уже не слышал, семенченко хероем стал
    Так я даже не камеру,а лично от бойцов слышала рассказ о Семенченко.

15. Вверх #70315
    Не покидает форум Аватар для Shaun
    Стародавнє місто Хаджибей, Велике князівство Литовське
    Тобто - у них є вибір.
    У України є вибір?
    Якщо хоч одна відповідь "ні" - то відмовлятися (точніше - дискредитувати) від CoviShield - безглуздо.
    Я не знаю, як ти - а я дуже хвилююся за свою матір (тим більше на початку 3-ї хвилі, коли щоденно рекорди по кількості нових хворих та померлих), і хочу хоч якось її унебезпечити.
    А той, хто компрометує індійську (насправді - британську) вакцину - б'є по здоров'ю моєї матері.
    Так зрозуміло?
    Как ты лихо подменяешь понятия.
    У тебя претензии не к тем, кто оставил Украину без выбора. А к тому, кто сказал, что из всех вариантов украинцам достался самый худший. Говно.
    И теперь после смертей от тромба я не уверен, что это неправда.
    И к здоровью твоей матери это не имеет ни малейшего отношения. Что, Порошенко ей может запретить вакцинироваться ковишилдом?
    Хочет, вакцинируется, хочет - ждет Пфайзер. А вот в том, что ты после ее вакцинации будешь волноваться, не случится ли чего, виноват Порох конечно.
    Стыдно.
    Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране

16. Вверх #70316
    Аморально це розповідати, що прям вислів Порошенка зриває вакцинацію: не відсутність вибора вакцини, не темпи вакцинації, не бездарність влади, а чисто вислів Порошенка...
    Я тобі скажу по-іншому: як би Медведчук щось там заявив, я б навіть і не слухав, тому як не поважаю даного типа. А тут 73% ідіотів, прямо після заяви Петра відмовляються вакцинуватись... Так вони ж його взагалі не сприймають як Президента?!

До речі, твоя мати відмовляється вакцинуватись після заяви Петра????
    Да, логика виходить в них залізна, як завжди і індійци знов-таки на Петра обраились))))

17. Вверх #70317
    Ковидофил

1. Аморально це розповідати, що прям вислів Порошенка зриває вакцинацію: не відсутність вибора вакцини, не темпи вакцинації, не бездарність влади, а чисто вислів Порошенка...
    2. Я тобі скажу по-іншому: як би Медведчук щось там заявив, я б навіть і не слухав, тому як не поважаю даного типа. А тут 73% ідіотів, прямо після заяви Петра відмовляються вакцинуватись... Так вони ж його взагалі не сприймають як Президента?!

3. До речі, твоя мати відмовляється вакцинуватись після заяви Петра????
    1. Не так. І відсутність вибору, і бездарність влади. А темпи вакцини вже є похідною і від одного, і від другого, плюс від безвідповідальної заяви лідера однієї великої фракції.
    2. Я не належу до 73% ідіотів - питання не до мене.
    3. Замислилася. Тепер мені доведеться витратити додаткові зусилля, щоб спростувати вислів (висер) Порошенко.
    Бо ти не можеш його довести.

18. Вверх #70318
    1. Не так. І відсутність вибору, і бездарність влади. А темпи вакцини вже є похідною і від одного, і від другого, плюс від безвідповідальної заяви лідера однієї великої фракції.
    2. Я не належу до 73% ідіотів - питання не до мене.
    3. Замислилася. Тепер мені доведеться витратити додаткові зусилля, щоб спростувати вислів (висер) Порошенко.
    Бо ти не можеш його довести.
    2. Я вже маю сумнів....

19. Вверх #70319
    Постоялец форума Аватар для -spartak-
    Якби ж то того лікаря знайти і міністром охорони здоровя поставити!А шо?Хуже нє будєт,це стосується і вакцини...

20. Вверх #70320
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Shaun Посмотреть сообщение
    1. Как ты лихо подменяешь понятия.
    У тебя претензии не к тем, кто оставил Украину без выбора.
    2. А к тому, кто сказал, что из всех вариантов украинцам достался самый худший. Говно.
    1. Брехня. До них у мене теж є претензії, але за межами цієї гілки.
    2. Брехня. Самий поганий варіант - це Супутник+Новачок. Індійська (насправді - британська) вакцина - ідеальна для України, бо дешевше та не потребує спеціальних холодильників, як Пфайзер.
    Якби (коли) у мене буде вибір - я куплю Пфайзер (за свої гроші, а не за гроші держави), якщо його привезе моя страхова компанія та забезпечить його наявність та щеплення (наприклад - через "Одрекс", як зробили з щепленням проти грипу).
    Але якщо держава піклується про лікарів, військових, пенсіонерів та поліціянтів і надає їм змогу вакцинуватися безкоштовно - то Астрозенека цілком пристойна.

2. Я вже маю сумнів....
    Співчуваю.
    Підказка: 25% + 73% - це лише 98%.
    Последний раз редактировалось Rus; 25.03.2021 в 11:29.

Ответить в теме
Страница 3516 из 3859 ПерваяПервая ... 2516 3016 3416 3466 3506 3514 3515 3516 3517 3518 3526 3566 3616 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права