| ||
Тема: Петр Порошенко
"Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.
Хто тут за цього покидька заступався, Хероя з нього робили,згадується як Михо з ним кордон проривав, блокада торгівлі на крові і т.д.,ось вам новина
Служба безпеки України затримала колишнього народного депутата Семена Семенченка і «агента НАБУ» Євгена Шевченка за підозрою в створенні незаконного збройного формування - «приватної військової компанії» (стаття 260 Кримінального кодексу).
https://www.slovoidilo.ua/2021/03/24/novyna/polityka/sbu-zatrymala-eksdeputata-semena-semenchenka
говноед он. гимно на палочке! потому как срывать вакцинацию, чтобы усадить свой липоксированый зад на трон - это можно назвать только говноедством!
ЗЫ как там его подельник медведчук интересно? вместе плачут?
на фоне критики индусы уже говорят, что поставлять нам вакцину не будут. При этом вакцины не хватает не только у нас. В Европе тоже с доступностью вакцин не все хорошо!
в условиях пандемии развивать антипривичный дискурс, что бы во первых отвести внимание от себя, а с другой стороны пытаться дестабилизировать ситуацию, что бы влезть в кресло президента, это говноедство. кем пэдрошенко и является.
Зы как бедняжка занервничал то, когда его подручного медведчука за одно место взяли))) любо дорого посмотреть)))
Южная Африка продала свои запасы вакцины AstraZeneca из-за ее неэффективности против местного штамма коронавируса
⇓ ⇓
В общем понятно, во всем виноват ПАрАшенкА! (c)![]()
Последний раз редактировалось ElChidо; 25.03.2021 в 10:29.
Хто визначив, що індійська вакцина - "гімно"? Де публікації, дослідження, висновки? Ну крім заяви сивочолого гетьмана - який не є експертом ані в медицині, ані в епідеміології.
Яке прізвище того лікаря, якого минулий гарант конституції цитував? На чому базується його думка?
Давай аргументи, факти, посилання.
А не просто мантру "морально/аморально".
Яке відношення Лекхим та багатирьова мають до гілки про Порошенко?
Те саме питання: чому Порошенко назвав якісну вакцину "гімном"? На чому базується цей голослівний вислів? З якою ціллю був зроблений?
Хочете валити степанова (є за що) - валите - вносьте пропозиції на звільнення, збирайте підписи. Але компрометувати і так кволу кампанію вакцинації якісною (!) і доступною (!!!) - це неприпустимо, цинічно та аморально.
Последний раз редактировалось Rus; 25.03.2021 в 10:34.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Читаємо далі.
Тобто - у них є вибір.После отказа от AstraZeneca ЮАР начала вакцинацию препаратом Johnson&Johnson — пока прививают только медицинских работников, отмечает Reuters. Правительство планирует вакцинировать две трети населения (40 млн человек), чтобы достичь коллективного иммунитета.
У України є вибір?
У України є стаціонарні (або хоча би мобільні) пункти вакцинації з холодильниками до -70, щоб замовляти Pfizer?
А Pfizer хоче продати Україні свою вакцину?
Якщо хоч одна відповідь "ні" - то відмовлятися (точніше - дискредитувати) від CoviShield - безглуздо.
Я не знаю, як ти - а я дуже хвилююся за свою матір (тим більше на початку 3-ї хвилі, коли щоденно рекорди по кількості нових хворих та померлих), і хочу хоч якось її унебезпечити.
А той, хто компрометує індійську (насправді - британську) вакцину - б'є по здоров'ю моєї матері.
Так зрозуміло?
... неэффективности против местного штамма коронавируса
Аморально це розповідати, що прям вислів Порошенка зриває вакцинацію: не відсутність вибора вакцини, не темпи вакцинації, не бездарність влади, а чисто вислів Порошенка...
Я тобі скажу по-іншому: як би Медведчук щось там заявив, я б навіть і не слухав, тому як не поважаю даного типа. А тут 73% ідіотів, прямо після заяви Петра відмовляються вакцинуватись... Так вони ж його взагалі не сприймають як Президента?!
До речі, твоя мати відмовляється вакцинуватись після заяви Петра????
"Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.
Как ты лихо подменяешь понятия.
У тебя претензии не к тем, кто оставил Украину без выбора. А к тому, кто сказал, что из всех вариантов украинцам достался самый худший. Говно.
И теперь после смертей от тромба я не уверен, что это неправда.
И к здоровью твоей матери это не имеет ни малейшего отношения. Что, Порошенко ей может запретить вакцинироваться ковишилдом?
Хочет, вакцинируется, хочет - ждет Пфайзер. А вот в том, что ты после ее вакцинации будешь волноваться, не случится ли чего, виноват Порох конечно.
Стыдно.
Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране
1. Не так. І відсутність вибору, і бездарність влади. А темпи вакцини вже є похідною і від одного, і від другого, плюс від безвідповідальної заяви лідера однієї великої фракції.
2. Я не належу до 73% ідіотів - питання не до мене.
3. Замислилася. Тепер мені доведеться витратити додаткові зусилля, щоб спростувати вислів (висер) Порошенко.
Бо ти не можеш його довести.
Якби ж то того лікаря знайти і міністром охорони здоровя поставити!А шо?Хуже нє будєт,це стосується і вакцини...
1. Брехня. До них у мене теж є претензії, але за межами цієї гілки.
2. Брехня. Самий поганий варіант - це Супутник+Новачок. Індійська (насправді - британська) вакцина - ідеальна для України, бо дешевше та не потребує спеціальних холодильників, як Пфайзер.
Якби (коли) у мене буде вибір - я куплю Пфайзер (за свої гроші, а не за гроші держави), якщо його привезе моя страхова компанія та забезпечить його наявність та щеплення (наприклад - через "Одрекс", як зробили з щепленням проти грипу).
Але якщо держава піклується про лікарів, військових, пенсіонерів та поліціянтів і надає їм змогу вакцинуватися безкоштовно - то Астрозенека цілком пристойна.
Співчуваю.
Підказка: 25% + 73% - це лише 98%.
Последний раз редактировалось Rus; 25.03.2021 в 11:29.
Социальные закладки