| ||
Тема: Петр Порошенко
Зачем далеко ходить, Николаев ближе:
Николаев примет первый LPG-танкер в 2021 г.
Танкер Boreas LPG (бывший Dnipro LPG) направляется в Николаев с грузом в 900 т сжиженного газа. Об этом enkorr сообщили участники рынка.
Судно везет смесь пропана с бутаном в пропорции 52/48. Получатель ресурса — компания «Ультрамарин трейдинг».
По данным Marine traffic, танкер был загружен в порту «Темрюк» (Россия) и отправлен назначением в Галац (Румыния) после чего порт назначения изменен на «Николаев», ориентировочная дата прибытия танкера 17 февраля.
Более крупный танкер Star Prime, также работающий в структуре «Ультрамарина», находится в акватории «Темрюка». По словам представителя компании, в регионе наблюдается дефицит сжиженного газа, из-за чего было загружено меньшее судно.
Гриценко і Садовий не тявкали?)))) Це мабудь жарт такий. Самонеміч із всіх матюгальників голосили про торгівлю на крові, одна їхня блокада на чолі з пройдисвітом Семенченко чого варта, хто з цього виграв, може скажешь? І де вони всі зараз, чи вже немає торгівлі на крові?
Толік Гриценко теж мабудь чесний, не він один з тих, хто приклав руки до розвалу армії, не він намагався знищити арт училище в Одесі і віддати землю під забудову? З'являється тільки перед виборами і чомусь вчить,все він знає, то нехай допоможе якщо знає. Завжди проти всіх і всього. Такий же мутний як і Смішко кгбешник
Лещенко -(якщо ви про нього) - не мій кумир, і телеканал "наш/ваш/їхній" я не дивлюся - мені вистачає 24-го та nv.ua, плюс купа інших блогерів (на Patreon).
Ні - шаріка там немає.
1. Блокада ОРДЛО не подобається ЄС.
Блокада ОРДЛО не подобається мертвечуку.
Совпадєніє? Не думаю.
2. Міністр оборони (яких за часів незалежності було 14 чоловік) не приймає одноосібне рішення про розпродаж майна армії - він розробляє проект, який затверджує прем'єр-міністр та уряд. Де ваші претензії до Тимошенко? І де кримінальні справи хоча би проти Гриценко, якщо не проти всіх 14 колишніх міністрів?
Правильна відповідь: жоден з цих міністрів (крім Гриценко) не балотувався в президенти, тому порохоботи досі мочать його. Як і РНС. Як і Садового.
Але не мертвечука та бойка - бізнес-партнерів Порошенка.
У відпустці.
Проте є діючі депутати Верховної Ради 9 скликання - Порошенко, Луценко, Геращенко, Герасімов, Гончаренко. Чому вони мовчать? Чи знову business as usual?
Последний раз редактировалось Rus; 18.02.2021 в 11:04.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Если ЕС всей командой пукнут в Раде в один миг с Медведчуком, то тоже заявите, что не думаете, что это совпадение?
===
Блокада и итог блокады сработали на руку Москве и куму Путина против Украины и ее президента с командой, а значит подобається.
Москва и кум не будут же кричать во все рупора, что им всё это дело подобається?
Они иначе выразили свою радость и показали Украину с лицом фашиста, который устроил геноцид народа Д/ЛНР.
Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.
Срабатывание на Москву и обвалило рейтинг вашей партии.
А деньги за транзит рос газа через нашу территорию не на крови?
Странно, что ваши семенченко трубу газовую не разобрали, через которую проходит российский газ в Европу с денег которого РФ имеет возможность содержать все свои сливные и не только, а также обеспечивать стрелков пулями для наших ребят в окопах.
Та ні, краще купувати вугілля прямо з раши і е/е також, Коломойша задоволений. Так само і блокада торгівлі на крові спрацювала на користь коломойського і садовий і його самонеміч працювали на коломойського, а зараз садовий мовчить, зебеню не критикує, тому що йому рота заткунули, так само як і відеоблогЕру і Наєму і Заліщук, борцуни з корупцією.А як Семенченко продали місто в партіі самонеміч ви звісно не в курсі)))а Семенченко людина Коломойського
Признаёте на радость РФ, что Д/ЛНР - это не Украина, хотя она даже не была аннексированна в состав РФ, а потом удивляетесь, что часть народа этой территории ненавидит Украину?
А вы их дустом изничтожить не пробовали, как тех тараканов, на радость РФ, чтобы потом было что рассказывать сливным на тему фашистов в Украине?
Последний раз редактировалось litissia; 18.02.2021 в 16:05.
Маячня та маніпуляції.
1. Відверта брехня. Є докази?
2. То не ми купуємо, а ЄС. Ти пропонуєш перекрити їм транзит?
І - так, ми отримуємо 2-3 млрд доларів на рік за транзит. Відповідно - в бюджеті рашки стає на 2-3 млрд доларів менше, відповідно - вони можуть менше витратити на війну. Тому - НІ, ЦЕ НЕ БІЗНЕС НА КРОВІ.
Невже ти це сама не розумієш?
От що-що, а долар у нас надто переоцінений і саме тому, що при спаді економіки "олігархи" (злодії) втрачають значні прибутки, а щоб цього не сталося встановлюється КАБАЛЬНИЙ курс, який не відповідає нічому, але відповідає інтересам цієї купки людей. Адже, розраховуються за все у нас вони гривнями, а валютну виручку обмінюють по дуже привабливому курсу. Почитайте що означає "індекс бігмака" (визначення курсу долара по вартості продуктового кошика у різних країнах)...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Тому, що жодні офіційни внески неспроможні надати поштовх жодній політичній силі, що і наочно показують результати безкінечних виборів. Були вже десятки різних партій і де вони зараз? Ляшко мав фінансування з бюджету і за рахунок "внесків", і ТягнибИкА також мав...
Щодо НАЗК, то ще коли сказали, що те, що людина не сидить - це не її заслуга і не відсутність складу злочину, а недопрацювання відповідних органів. Жартую, бо зараз Ви накинетесь і звинуватите мене в "сРалінізмі". От і щодо "мертвечука" не було команди, а дали її - і все знайшли, у тому числі і склад злочину... Та що Ви кажете?? А я думаю, чому це аж двічі запросили Вакарчука очолити це збіговисько!? А воно виявляється, що він там жодної ролі не грав. Там і без його прізвища був би результат...
Друже, сама система підбору "кандидатів" у депутати, як не можна краще висвітлює вади (ганж) нашої виборчої системи, бо не кращі, не розумніші, чи патріотичніші туди потрапляють, а лише СВОЇ і за ГРОШІ!
1. Двічі? А чому не тричі? "Голос" був створений перед виборами 2019-го року. Перед тим Вакарчук був кандидатом (а не головою) іншої партії.
2. Вакарчук пішов - "Голос" працює. Головою зараз є Кіра Рудик, але може бути будь хто - це не важливо ані для партії, ані для мене як її виборця.
Лише для вкидів з боку порохоботів. Бо вони розуміють, що без Порошенко партії ЄС не буде.
Росія їх у найближчій перспективі і не залучить до свого складу. Навіщо їм ці бидляки і бандюки? Навіщо їм цей застійно-дотаційний регіон, який потрібно відновлювати та годувати? Навіть Крим їм не потрібний був. Це ідея "пуцлера", який хотів звершити подвиг "геракла" і стати вічним очільником країни, її символом.
Народ в "лугандонію", нажаль, із 40-х років підбирався по таборах Росії. То на відновлення шахт, то на відновлення металургічних підприємств, то самі бандюки тікали у ті кримінальні краї, щоб заховатись серед переселенців від "ментів". Що з такого насіння могло вирости? По регіону ще багато українців, але в містах, нажаль, ситуація, як і в Криму. Тому і склалась там така "любов" до неньки України, яку ми бачимо. Купатись у лайні і не смердіти просто неможливо. І навіть українці за походженням з чистою "совістю" там отримують пенсії від бандоти, а сюди приїжджають отримувати її від нас всіх разом взятих і від наших дітей у першу чергу. Пригадайте, як один гладкий (кабаноподібний) клоун у ВР вимагав прийняти закон, щоб ті пенсії возили їм туди і там роздавали...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 18.02.2021 в 17:48.
Социальные закладки