Тема: Петр Порошенко

Ответить в теме
Страница 3485 из 3859 ПерваяПервая ... 2485 2985 3385 3435 3475 3483 3484 3485 3486 3487 3495 3535 3585 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 69,681 по 69,700 из 77173
  1. Вверх #69681
    Ковидофил

Цитата Сообщение от litissia Посмотреть сообщение
    Да и ответ на тему "Рудик" был не Вам.
    Але він був у відповіді мені. Навіщо?
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

2. Вверх #69682
    Ковидофил

1. Объединение с Самопомощью Гриценко много не прибавило. Рейтинг Самопомощи почти обнулился, да и рейтинг Гриценко хромал.
    Впереди паровоза уже в предвыборную бежал Зеленский, которого во втором туре не обошел бы никто, тем более при такой позиции,
    2. когда установка была дана "Только не Порох".
    1. Маячня. Порошенко почав бити по Садовому ще у 2016 році, коли Зеленський був занадто зайнятий на зйомках "Сватів" та "Побачень" на росії, а про "Слугу народа" ще не думав.
    2. Установка кому? Я думаю не установками, а власною головою. На відміну від порохоботів.

3. Вверх #69683
    Ковидофил

Цитата Сообщение от zarema Посмотреть сообщение
    1. Запитай у Леща, чому він був проти закриття каналів тоді)))
    2. А чому зеля тільки зараз їх закрив, через два роки??
    3. Ти до сих пір не зрозумів, що СБУ злили інфу на Козака і тому стало можливо закрити канали, та ще подивимось до чого це дійде,поки що жодної пред'яви не було Козаку і якщо так і не буде то,це сто відсотково лише боротьба Льовочкіна і Ахметова з Медведчуком і нелох тут ні до чого
    1. Хто? Лещенко? Тобто, Рада 4 жовтня 2018 року не прийняла рішення про звернення до РНБО?
    2. Мені це не важливо (звісно ж - боротьба проти основного конкурента на виборах). Важливий результат, якого не зміг (або не захотів) досягти сивочолий гетьман.
    3. Козак декларував мільйони сумнівного походження ще з 2017-го року. Куди дивилось СБУ, голову якого призначає президент? На Семочко?

4. Вверх #69684
    Ковидофил

По версии Рус так и есть.
    Коли вся пропагандистська та жержавна машина (парламент, уряд) б'є по одному незалежному кандидату - рейтинг падає. Чи не так?

Цитата Сообщение от Михаил Мишанин Посмотреть сообщение
    В эту тему надо добавить счётчик закрытых дел против Порошенко.
    Сколько там? Кажется 68 фейковых обвинений закрылось, или больше?
    Навіщо рахувати фейкові справи імені портнова?
    Насправді важливих тем небагато: Свінарчук, ОАСК, козак/мертвечук. І просто в якості ілюстрації, що собою представляє президент (не бізнесмен) Порошенко - Мальдіви, але тут ані кримінальної, ані адміністративної справи бути не може - це лише моральний вигляд одного досвідченого політика.

5. Вверх #69685
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Shaun Посмотреть сообщение
    Речь о президентских выборах. Те которые за Порошенко не голосовали во втором туре несут ответственность за все происходящее. Это аксиома.
    2% несуть відповідальність за те, що досвідчений політик програв клоуну шоу на стадіоні? Це геніально!

6. Вверх #69686
    zodchiy
    Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение
    1. Маячня. Порошенко почав бити по Садовому ще у 2016 році, коли Зеленський був занадто зайнятий на зйомках "Сватів" та "Побачень" на росії, а про "Слугу народа" ще не думав.
    2. Установка кому? Я думаю не установками, а власною головою. На відміну від порохоботів.
    "Премьера первого сезона (слугинарода) состоялась на украинском телеканале «1+1» 16 ноября 2015 года"(с)
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

7. Вверх #69687
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    "Премьера первого сезона (слугинарода) состоялась на украинском телеканале «1+1» 16 ноября 2015 года"(с)
    Наскільки я пам'ятаю - перший сезон ні про що (його я ще дивився).
    Треш (розстріл ВР, посилання МВФ у пішу еротичну подорож) почався з 2-го сезону.
    23 жовтня 2017 почався показ другого сезону «Слуга народу. Від любові до імпічменту», у листопаді 2017-го — показ останньої 24-тої серії другого сезону

8. Вверх #69688
    Не покидает форум Аватар для Shaun
    Стародавнє місто Хаджибей, Велике князівство Литовське
    2% несуть відповідальність за те, що досвідчений політик програв клоуну шоу на стадіоні? Це геніально!
    Свою часть - да, конечно.
    Садовой 15 лет не может решить проблему с мусором, а виноват Порошенко.
    До сих пор мешает)
    Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране

9. Вверх #69689
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Козак з 2017-го року почав декларувати мільйони гривень незрозумілого походження. Що заважало СБУ проаналізувати ці дані з 2018-го до 2021-го року?
    Відсутність команди (політичного рішення). Саме "Топаз" не дав команду структурі, яка йому підпорядковувалась.
    А взагалі, то всі бувші "президенти" чомусь по собі залишили у спадщину суспільству лише гній, перегній та лайно. Навіть "народний" Ющенко не заслужив доброго слова, що сам розуміє і не висовується на посміховисько, як деякі інші.., почиває на "лаврах" бувшого з добрими харчами, охороною та дачами...
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

10. Вверх #69690
    Не покидает форум Аватар для shuttle
    Речь о президентских выборах. Те которые за Порошенко не голосовали во втором туре несут ответственность за все происходящее. Это аксиома.
    Писать про "Голос" я и сам не хочу. Абсолютно бесцветная партия однодневка.
    За что ответственность несут? За то что доллар не по 40 или за то что каналы крысы росийской закрыли?) Был бы барыга у власти медведчук уже премьером был бы а вы все бы мэкали а "що робыты инакше путин нападэ" знаем проходили

11. Вверх #69691
    Не покидает форум Аватар для zarema
    Цитата Сообщение от shuttle Посмотреть сообщение
    За что ответственность несут? За то что доллар не по 40 или за то что каналы крысы росийской закрыли?) Был бы барыга у власти медведчук уже премьером был бы а вы все бы мэкали а "що робыты инакше путин нападэ" знаем проходили
    Доллар не по 40 стал и при Порошенко. А стал по 40 так за то хуйлу подякуй. За войну, за аннексию Крыма. А то у вас память короткая и во всем Порошенко виноват,а не Путин

12. Вверх #69692
    Свою часть - да, конечно.

Садовой 15 лет не может решить проблему с мусором, а виноват Порошенко.
    До сих пор мешает)
    рейтинг у слуг и зеленского катастрофически падает, а у Порошенко и ЕС растет,отсюда и потуги со всеми підозрами Шарию, санкции на каналы, именно сейчас,а не год назад))) пытаются патриотичный электорат перетянуть . Только почему то люди Деркача с подачи Шефира правят енергоатомом и никакой предьявы Деркачу за держзраду не было до сих пор тоже так же как и Портнову, Татаров на месте, Степанов на месте. И боты команду получили опять усиленно топить Порошенко, старые методички вытащили и по тридцатому кругу одно и тоже опять мусолят

13. Вверх #69693
    Ковидофил

1. Свою часть - да, конечно.

2. Садовой 15 лет не может решить проблему с мусором, а виноват Порошенко.
    До сих пор мешает)
    1. Якби у 2-му турі були Порошенко та бойко - я би голосував за Порошенко.
    Якби у 2-му турі були Порошенко та Садовий+Гриценко (якби їх рейтинг перед тим не знищили) - я би голосував за Гриценко.
    Але я не став голосувати за клоуна згідно з принципом "аби не порох", як ти мене звинувачуєш.
    Я не винен, що не зміг обрати між двох кандидатур, які мені не подобаються - недосвідченим клоуном та досвідченим олігархом, до якого у мене були (і залишаються) конкретні претензії.
    Так само, як на місцевих виборах в Одесі я принципово відмовився робити вибір між трухлявим та скориком.
    2. Спочатку порохоботи вбили рейтинг Садового. Потім - Гриценко. Потім - партії Саакашвілі (навіть вигадали термін "міхомайдан", хоча тоді на Майдані були представники 3 партії та 16 громадських організацій, а не лише РНС, і вимагали, серед іншого, ліквідувати депутатську недоторканість - те, що не зміг зробити Порошенко, і що легко зробив Зелебородько). Проте зовсім не чіпали ОП-ЗА-ЖОП.
    То хто вороги БП-ПЄС, а хто - друзі?
    Последний раз редактировалось Rus; 17.02.2021 в 11:48.

14. Вверх #69694
    Ковидофил

рейтинг у слуг и зеленского катастрофически падает, а у Порошенко и ЕС растет,отсюда и потуги со всеми підозрами Шарию, санкции на каналы, именно сейчас,а не год назад))) пытаются патриотичный электорат перетянуть . Только почему то люди Деркача с подачи Шефира правят енергоатомом и никакой предьявы Деркачу за держзраду не было до сих пор тоже так же как и Портнову, Татаров на месте, Степанов на месте. И боты команду получили опять усиленно топить Порошенко, старые методички вытащили и по тридцатому кругу одно и тоже опять мусолят
    Мені байдуже на рейтинг Зелебородько та СН. Мимо каси.
    Рейтинг Порошенко виріс з 11,4% до 15,7%. І тільки через те, що Зелебородько втратив 14,8% - з 34,6% до 19,8%. Тобто, з тих 14,8% голосів, які втратив Зелебородько - Порошенко забрав лише 4,3 - трохи менше 30%.
    Максимум рейтингу Порошенко - 25%-30%. Цього достатньо для перемоги у 2025 році? Я не впевнений.
    Але залюбки проголосував би за іншого (адекватного) кандидата від ЄС.
    Последний раз редактировалось Rus; 17.02.2021 в 11:46.

15. Вверх #69695
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Писать про "Голос" я и сам не хочу. Абсолютно бесцветная партия однодневка.
    Друже, писати потрібно не про "Голос", а про тих, хто створив цю структуру, для розмивання суспільної думки (лохторату).
    Прикиньте, скільки коштів туди влили!? Набрали ласої до грошей і слави бидлоти, яка з розумним виглядом щось там белькоче.
    Вакарчука використали і він двічі дав зрозуміти, що йому простіше на концертах заробляти свої гроші, ніж брати з нечестивої лапи...
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

16. Вверх #69696
    Мені байдуже на рейтинг Зелебородько та СН.
    Мимо каси.
    Про вигадані методички - теж не до мене.
    Зато тебе не байдужий рейтинг Порошенко)))) дарма час витрачаєшь у твого Гріценко рейтинга немає і не буде

17. Вверх #69697
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    1. Друже, писати потрібно не про "Голос", а про тих, хто створив цю структуру, для розмивання суспільної думки (лохторату).
    Прикиньте, скільки коштів туди влили!? Набрали ласої до грошей і слави бидлоти, яка з розумним виглядом щось там белькоче.
    2. Вакарчука використали і він двічі дав зрозуміти, що йому простіше на концертах заробляти свої гроші, ніж брати з нечестивої лапи...
    1. Хто? Чому ти заперечуєш, що єдина ідеологічна партія може існувати за рахунок внесків та державного фінансування? Чому НАЗК не бачить проблеми з фінансуванням "Голосу"?
    2. Ніхто його не використовував. Він привів у ВР 20 чесних депутатів, за якими немає ані кримінального, ані корупційного сліду. "Голос" - єдина партія не лідерського типу, тому прізвище голови партії не грає абсолютно ніякої ролі.

Зато тебе не байдужий рейтинг Порошенко)))) дарма час витрачаєшь у твого Гріценко рейтинга немає і не буде
    Можливо. Це не зупинить мене від того, щоб проголосувати за нього у 1-му турі.
    Питання в тому, кого ЄС висуне на вибори - Порошенко чи когось іншого, відповідно, чи будуть голосувати за цього кандидата у 2-му турі всі ті, чиї голоси розподіляються між Порошенко та мертвечуком. В тому числі - і я.
    За Порошенко - ні. За іншого - можливо, навіть більше - цілком вирогідно.

18. Вверх #69698
    Не покидает форум Аватар для sashav
    Цитата Сообщение от shuttle Посмотреть сообщение
    Был бы барыга у власти медведчук уже премьером был бы а вы все бы мэкали а "що робыты инакше путин нападэ" знаем проходили
    То ж дивлюсь, що ти мекаєш за членограя, напевно давно мріяв! Клавіша!
    "Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.

19. Вверх #69699
    Не покидает форум Аватар для sashav
    Козак з 2017-го року почав декларувати мільйони гривень незрозумілого походження. Що заважало СБУ проаналізувати ці дані з 2018-го до 2021-го року?
    Що значить "не зрозумілого" походження? Ти розумієш, що якщо діяти по Закону, оце все лусне у суді?
    Ще побачимо чим закінчиться "указ" членограя...
    "Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.

20. Вверх #69700
    Ковидофил

Цитата Сообщение от sashav Посмотреть сообщение
    Що значить "не зрозумілого" походження? Ти розумієш, що якщо діяти по Закону, оце все лусне у суді?
    Ще побачимо чим закінчиться "указ" членограя...
    1. У журналістів-розслідувачів немає питань щодо походження коштів - це російський бюджет через фірми дружин козака та мертвечука. Питання в тому, чи знають про це в СБУ.
    2. Це питання до СБУ - компетенції детективів, якості проведених (непроведених) реформ, професіоналізму голів, яких призначав і Порошенко, і Зелебородько.
    Я сподіваюся, що зараз у них все вийде - і проти козака, і проти шаріка.

Ответить в теме
Страница 3485 из 3859 ПерваяПервая ... 2485 2985 3385 3435 3475 3483 3484 3485 3486 3487 3495 3535 3585 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права