| ||
Тема: Петр Порошенко
Як добре, що в НАБУ працюєш не ти, а адекватні люди, які взяли у Бігуса всі матеріали (листування, документи - там, де видно 700% націнки на висотомірах для гвинтокрилів вже після перетину кордону росії в напрямок України через ОАЕ) і провели власне розслідування під наглядом САП..
Свінарчуку оголошену підозру. Справа передана в ВАКС.
А в очікування вироку - сберігаємо спокій та чистимо свій кулемет.
Я тебе прошу - припини вже писати нісенітниці про "вигадки бігуса", "вкиди", "брехню", "фантазії" та щось інше.
Все по-справжньому.
І це - не єдине його розслідування. Хоча - безумовно - найголосніше.
До речі, жомові ями Ківи - теж їх розслідування. Теж "фантазії"?
Последний раз редактировалось Rus; 17.02.2021 в 17:31.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Ти як завжди точна - рівно 3%!
Але Гугл каже інше:
Джерело - DW. Чи то теж маніпуляція і намагання збити рейтинг Порошенко?Якби вибори до Верховної Ради відбувалися на початку лютого, партію "Європейська солідарність" підтримали б 18,1 відсотка українців, які визначилися з вибором, а "Опозиційну платформу - За життя" - 16,8 відсотка.
Про це свідчать дані опитування, оприлюднені Київським міжнародним інститутом соціології у четвер, 11 лютого 2016 року.
1. Саме Порошенко повернув мертвечука у політику - призначенням у ТКГ.
2. Рейтинг ОП-ЗА-ЖОП є невід'ємною частиною рейтингу мертвечука (і навпаки), бо він піариться на всіх з'їздах та зборах. Так, кандидатом на президентські вибори 2019 року висунули бойка, але зараз в рейтингах одночасно є і бойко, і мертвечук - можливо, планують замінити кандидата, щоб простіше донести своїм виборцям ідеї "путін + мертвечук = вакцина" чи "путін + мертвечук = мир". бойко без мертвечука - ноль.
3. Так, майже 2 роки президентом є Зелебородько. Але він вже прикрив телепомийки мертвечука, а Порошенко - не прикрив. Саме тому ОП-ЗА-ЖОП у великій кількості вже півтора роки сидить к Раді. Нагадати їх позови до КС? Скасування антикорупційної реформи, скасування закону про державну мову - це лише те, що я пам'ятаю.
4. Про 3% ті все одно збрехала.
Вітаю.
Ткг это не политика, он там обменом занимался, а вот в парламенте оказаться - это политика! Напомни когда он туда попали при ком
И почему зе забанил его каналы через два года после прихода к власти, а не сразу после прихода к власти?
ВР он не забыл разогнать, нарушив Конституцию, а за мертвечука он вспомнил только через 2 года?
Последний раз редактировалось Dave; 17.02.2021 в 19:09.
Бойко має свій рейтинг і він значно більше є і був ніж у Медведчука,Бойко був в партії регіонів,коли там не було Медведчука. Скажи ще що Порошенко рейтинг шарію підняв))
Медведчука в тгк використовували виключно як переговірника з Путіним, сподівались що допоможе,не допомогло його прибрали. Я б хотіла подивитись на ваших героїв Гріценко чи ще когось, що би вони робили в той сітуації коли війна була в гарячої стадії,яки можливості вони б використовували,щоб якось зупинити кровопролиття. Тільки тявкали зі всіх зливних бочков на Порошенко, самі повні нулі, підігрівали пуйлу, якому Порошенко як кість в горлі був.
Всё правильно. Благодаря Бойко (как основателя "опзж") опзжисты с Медведчуком имеют рейтинг и особенно в лице пятой колонны.
Медведчук пришел уже на готовый рейтинг, хотя и одного политического окраса в связи с чем избиратель Бойко и соратников по партии и его, Медведчука, избиратель, по духу.
Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.
Всё так, дружно отжали, но, постоянный костяк электората русскомирной пятой колонны четко определился при тех же януковичах и их пру. Этому электорату оказались ближе бойки, шуфричи, рабиновичи и далее по списку, как и тот же Медведчук, хотя он и не был в пру.
===
Если сам Шарий лопнет, то опзжисты не сильно в душе расстроятся, хотя показывать будут обратное. Электорат Шария легко к ним перельётся.
но торгует сейчас с рашкой представитель 95 квартала - зеленский.
смотри не перепутай. продаёт свои фильмы, права на передачи, кто его знает что ещё он может предложить. и от доли своей в квартале не отказался. Что ж ты его, барыгу такого, не раскручиваешь на продажу доли в квартале?
Брехня. Ані Садовий, ані Гриценко не "тявкав".
Щодо мертвечука - так, саме через повернення полонених він набрав популярності як той, хто бажає миру - на відміну від "партії влади".
Ще раз нагадую: я не вважаю Порошенко ворогом чи злодієм. Навпаки - це найкращий президент України на сьогодні.
Але у нього великий антирейтинг, якій заважатиме йому стати президентом у 2025 році.
Якщо він не визнає ВСІ свої помилки (крім обіцянки завершити війну за 2 тижні, яку я сприймаю не як катастрофічну поразку, а як прикре непорозуміння, бо люди не зрозуміли, що умови змінилися, проте армія робила все можливе), в тому числі - Роттердам+ (призначення свого підлеглого в минулому Вовка до НКРЕКП), призначення свого партнера Свінарчука в Укроборонпром, відмова від ліквідації ОАСК, адміністративне порушення для відпустки на Мальдіви - шансів бути обраним ще раз немає. Можливо - буде у іншого (адекватного, а не Гєрасімова) кандидата від ЄС.
Социальные закладки