| ||
Тема: Петр Порошенко
1. Маячня. Порошенко почав бити по Садовому ще у 2016 році, коли Зеленський був занадто зайнятий на зйомках "Сватів" та "Побачень" на росії, а про "Слугу народа" ще не думав.
2. Установка кому? Я думаю не установками, а власною головою. На відміну від порохоботів.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
1. Хто? Лещенко? Тобто, Рада 4 жовтня 2018 року не прийняла рішення про звернення до РНБО?
2. Мені це не важливо (звісно ж - боротьба проти основного конкурента на виборах). Важливий результат, якого не зміг (або не захотів) досягти сивочолий гетьман.
3. Козак декларував мільйони сумнівного походження ще з 2017-го року. Куди дивилось СБУ, голову якого призначає президент? На Семочко?
Коли вся пропагандистська та жержавна машина (парламент, уряд) б'є по одному незалежному кандидату - рейтинг падає. Чи не так?
Навіщо рахувати фейкові справи імені портнова?
Насправді важливих тем небагато: Свінарчук, ОАСК, козак/мертвечук. І просто в якості ілюстрації, що собою представляє президент (не бізнесмен) Порошенко - Мальдіви, але тут ані кримінальної, ані адміністративної справи бути не може - це лише моральний вигляд одного досвідченого політика.
Наскільки я пам'ятаю - перший сезон ні про що (його я ще дивився).
Треш (розстріл ВР, посилання МВФ у пішу еротичну подорож) почався з 2-го сезону.
23 жовтня 2017 почався показ другого сезону «Слуга народу. Від любові до імпічменту», у листопаді 2017-го — показ останньої 24-тої серії другого сезону
Відсутність команди (політичного рішення). Саме "Топаз" не дав команду структурі, яка йому підпорядковувалась.
А взагалі, то всі бувші "президенти" чомусь по собі залишили у спадщину суспільству лише гній, перегній та лайно. Навіть "народний" Ющенко не заслужив доброго слова, що сам розуміє і не висовується на посміховисько, як деякі інші.., почиває на "лаврах" бувшого з добрими харчами, охороною та дачами...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
рейтинг у слуг и зеленского катастрофически падает, а у Порошенко и ЕС растет,отсюда и потуги со всеми підозрами Шарию, санкции на каналы, именно сейчас,а не год назад))) пытаются патриотичный электорат перетянуть . Только почему то люди Деркача с подачи Шефира правят енергоатомом и никакой предьявы Деркачу за держзраду не было до сих пор тоже так же как и Портнову, Татаров на месте, Степанов на месте. И боты команду получили опять усиленно топить Порошенко, старые методички вытащили и по тридцатому кругу одно и тоже опять мусолят
1. Якби у 2-му турі були Порошенко та бойко - я би голосував за Порошенко.
Якби у 2-му турі були Порошенко та Садовий+Гриценко (якби їх рейтинг перед тим не знищили) - я би голосував за Гриценко.
Але я не став голосувати за клоуна згідно з принципом "аби не порох", як ти мене звинувачуєш.
Я не винен, що не зміг обрати між двох кандидатур, які мені не подобаються - недосвідченим клоуном та досвідченим олігархом, до якого у мене були (і залишаються) конкретні претензії.
Так само, як на місцевих виборах в Одесі я принципово відмовився робити вибір між трухлявим та скориком.
2. Спочатку порохоботи вбили рейтинг Садового. Потім - Гриценко. Потім - партії Саакашвілі (навіть вигадали термін "міхомайдан", хоча тоді на Майдані були представники 3 партії та 16 громадських організацій, а не лише РНС, і вимагали, серед іншого, ліквідувати депутатську недоторканість - те, що не зміг зробити Порошенко, і що легко зробив Зелебородько). Проте зовсім не чіпали ОП-ЗА-ЖОП.
То хто вороги БП-ПЄС, а хто - друзі?
Последний раз редактировалось Rus; 17.02.2021 в 11:48.
Мені байдуже на рейтинг Зелебородько та СН. Мимо каси.
Рейтинг Порошенко виріс з 11,4% до 15,7%. І тільки через те, що Зелебородько втратив 14,8% - з 34,6% до 19,8%. Тобто, з тих 14,8% голосів, які втратив Зелебородько - Порошенко забрав лише 4,3 - трохи менше 30%.
Максимум рейтингу Порошенко - 25%-30%. Цього достатньо для перемоги у 2025 році? Я не впевнений.
Але залюбки проголосував би за іншого (адекватного) кандидата від ЄС.
Последний раз редактировалось Rus; 17.02.2021 в 11:46.
Друже, писати потрібно не про "Голос", а про тих, хто створив цю структуру, для розмивання суспільної думки (лохторату).
Прикиньте, скільки коштів туди влили!? Набрали ласої до грошей і слави бидлоти, яка з розумним виглядом щось там белькоче.
Вакарчука використали і він двічі дав зрозуміти, що йому простіше на концертах заробляти свої гроші, ніж брати з нечестивої лапи...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
1. Хто? Чому ти заперечуєш, що єдина ідеологічна партія може існувати за рахунок внесків та державного фінансування? Чому НАЗК не бачить проблеми з фінансуванням "Голосу"?
2. Ніхто його не використовував. Він привів у ВР 20 чесних депутатів, за якими немає ані кримінального, ані корупційного сліду. "Голос" - єдина партія не лідерського типу, тому прізвище голови партії не грає абсолютно ніякої ролі.
Можливо. Це не зупинить мене від того, щоб проголосувати за нього у 1-му турі.
Питання в тому, кого ЄС висуне на вибори - Порошенко чи когось іншого, відповідно, чи будуть голосувати за цього кандидата у 2-му турі всі ті, чиї голоси розподіляються між Порошенко та мертвечуком. В тому числі - і я.
За Порошенко - ні. За іншого - можливо, навіть більше - цілком вирогідно.
1. У журналістів-розслідувачів немає питань щодо походження коштів - це російський бюджет через фірми дружин козака та мертвечука. Питання в тому, чи знають про це в СБУ.
2. Це питання до СБУ - компетенції детективів, якості проведених (непроведених) реформ, професіоналізму голів, яких призначав і Порошенко, і Зелебородько.
Я сподіваюся, що зараз у них все вийде - і проти козака, і проти шаріка.
Социальные закладки