Тема: Анатолий Шарий и его партия

Ответить в теме
Страница 377 из 495 ПерваяПервая ... 277 327 367 375 376 377 378 379 387 427 477 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 7,521 по 7,540 из 9886
  1. Вверх #7521
    User banned
    Бида,шо ты запутался в жидах и продолжаешь в их среде искать моим детям гетьмана

2. Вверх #7522
    Не покидает форум Аватар для Viktoz
    Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение

Біда в тому, що дубінський напевно приєднається до шарія та забере багато голосів молоді в Телеграмі.
    балакучу голову бЄні - Дубінського вже "помножили на 0", на цьому можна ставити крапку.

Що-до корупції - ти сам же продовжуєш займатись кремлівською пропагандою, це вони придумували всяких "свинарчуків", "роттердамів", "липецькуФабрику", але слідство по наказу зелебЄнєй так і не зібрало достатньої доказової бази по цим справам, а також не довели жодного випадку корупції...

Що стосується самого Шмарія і його викуп сепаратистки - то тут і добавити нічого - це ще раз доводить що він просто кремлівский "пропагандон"...

3. Вверх #7523
    Не покидает форум Аватар для sashav
    І більшість своїх помилок (в тому числі - корупцію в своєму оточенні) не визнав до цих пір .
    Про яку корупцію мова, можна більш детально?
    Вам влили в вуха про свинарчуків і липецьку фабрики, ви до сьогодні не можете визнати що вас як лохів наЇ ... горили.
    "Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.

4. Вверх #7524
    Не покидает форум Аватар для litissia

Біда в тому, що дубінський напевно приєднається до шарія та забере багато голосів молоді в Телеграмі.
    Не заберет, а если и заберет, то что изменится от перемены мест слагаемых?
    Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.

5. Вверх #7525
    Цитата Сообщение от sashav Посмотреть сообщение
    Вам влили в вуха про свинарчуків і липецьку фабрики, ви до сьогодні не можете визнати що вас як лохів наЇ ... горили.
    Поверили голобородько, который в фильме Раду расстрелял. Вот и ждали, уже от Зеленского, действий в духе чекистов прошлого. Главное врага назначить.

6. Вверх #7526
    Цитата Сообщение от Viktoz Посмотреть сообщение
    Що стосується самого Шмарія і його викуп сепаратистки - то тут і добавити нічого - це ще раз доводить що він просто кремлівский "пропагандон"...
    Соратницы самого Давидченко и его гражданской жены со слов адвоката. Если верить этой информации в отношении Даскалицы, то шарийцы в очередной раз откровенно показали "кто есть кто".
    А тему звонка о минировании сизо, в связи с чем адвокат не мог попасть в сизо раздуют в духе: "Караул, фашисты".
    Последний раз редактировалось litissia; 08.02.2021 в 15:29.

7. Вверх #7527
    Ковидофил

Цитата Сообщение от bebelmansky Посмотреть сообщение
    Бида,шо ты запутался в жидах и продолжаешь в их среде искать моим детям гетьмана
    А хто тут жиди?

Цитата Сообщение от Viktoz Посмотреть сообщение
    1. балакучу голову бЄні - Дубінського вже "помножили на 0", на цьому можна ставити крапку.

2. Що-до корупції - ти сам же продовжуєш займатись кремлівською пропагандою, це вони придумували всяких "свинарчуків", "роттердамів", "липецькуФабрику", але слідство по наказу зелебЄнєй так і не зібрало достатньої доказової бази по цим справам, а також не довели жодного випадку корупції...
    1. Йому закрили один ютуб-канал. Важко відкрити новий? Чи важко стати гостем на каналі іспанця - навіть без створення власного каналу?
    2. Справа Роттердаму ще не закрита, але ахмєтов дуже вдячний Порошенко за гешефт.
    Справа Свінарчука щще навіть не почала розглядатися.
    Про ліпецьку фабрику - не до мене, я про це нічого не писав.

Генплокулол Луценко (кум Порошенко) образу після публікації Бігуса (одного з 300 за 7 років) говорив, що проеуратура має більше 400 справ про розкрадання у армії. То хто збрехав - Бігус чи Луценко?
    Взагалі - в цій темі Порошенко офтоп. Задай питання в темі про Порошенко (я від неї відписався), дай посилання в приватні повідомлення - продовжимо там.

Цитата Сообщение от litissia Посмотреть сообщение
    Не заберет, а если и заберет, то что изменится от перемены мест слагаемых?
    Якщо відняти молодь у ЄС та Голосу та додати шарікам - це точно лише зміна доданих?

Поверили голобородько, который в фильме Раду расстрелял. Вот и ждали, уже от Зеленского, действий в духе чекистов прошлого. Главное врага назначить.
    Я від Зелебородько нічого не чекав - тому і не голосував за нього.
    Знову мимо.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

8. Вверх #7528
    Якщо відняти молодь у ЄС та Голосу та додати шарікам - це точно лише зміна доданих?
    Избиратель из противников агрессора, а не электорат, то не перейдет, а если умноженный на "нуль" кого-то и перетянет, то это другие сорта электората, которые на сторону ЕС и Голоса никогда не перейдут.
    Есть избиратель, который думает головой, а есть электорат, который думает телевизором.

9. Вверх #7529
    Не покидает форум Аватар для sashav
    Есть избиратель, который думает головой, а есть электорат, который думает телевизором.
    А є ще виборець який думає Ж, це виборець педофіла!!
    "Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.

10. Вверх #7530
    Я від Зелебородько нічого не чекав - тому і не голосував за нього.
    Знову мимо.
    Я в целом писала, а не в Ваш адрес.
    А Зеленского раскручивать стали как образ голобородько показом фильма за годы до предвыборной. Образ голобородько уже жил в головах части народа.
    А в предвыборную шла предвыборная реклама с нужными фрагментами из фильма, чтобы этот образ вбить в головы.
    Последний раз редактировалось litissia; 08.02.2021 в 17:15.

11. Вверх #7531
    А є ще виборець який думає Ж, це виборець педофіла!!
    Будем надеяться, что думающих Ж малый процент, как жизнь и показала. Было бы иначе, то на прошлых выборах к электорату думающих Ж прибавилось бы, но, этого не произошло.

12. Вверх #7532
    2. Справа Роттердаму ще не закрита, але ахмєтов дуже вдячний Порошенко за гешефт.
    Враньё. Справа закрыта.

"21 января 2021 года Национальное антикоррупционное бюро сообщило, что Специализированная антикоррупционная прокуратура повторно закрыла дело «Роттердам+» из-за отсутствия состава преступления."

===
    Не слышали ничего о конкуренции? Ну и с какого бока Порошенко к Ахметову в свете конкуренции?

===
    А причины в связи с которыми ввели "Роттердам+", то ни о чем не говорят?

13. Вверх #7533
    Справа Свінарчука щще навіть не почала розглядатися.
    Таких справ можно открыть на любого деятеля от государственных структур при закупках нужного стране у частника (бизнеса), как и открыть справы на любой бизнес, который продает нужное государству.
    Как Вы думаете у кого государственные структуры кап стран закупают нужное для государства?
    У частника (бизнеса), если не знали.

А Украина давно не живет в системе Советов, где всё было государственным, если не знали.

===
    В коррупционной системе, где "через одного не ошибешься" можно посадить, то никто и никого сажать не будет, кроме заказных.
    Да и смысла нет при такой системе. Одну армию коррупционеров посадят, а другая зайдёт.
    А обещать, то еще не значит жениться.
    Реформами систему нужно менять, когда все будет работать в правовом поле и после этого уже сажать, если кто нарушит законы.
    Это для простого народа всё работает при любой системе, если нужно посадить.
    Последний раз редактировалось litissia; 08.02.2021 в 18:22.

14. Вверх #7534
    Государь ВсеЯ... Аватар для ЦАРb
    Це про мене? Я не валю всі біди на Порошенко.
    Ще раз нагадую - я вважаю Порошенко найкращим президентом України на цю мить.
    Він зробив і справді багато потрібних речей для майбутнього України.
    Але недостатньо, щоб я проголосував за нього у 2-му (а тим більше - у 1-му) турі.
    І більшість своїх помилок (в тому числі - корупцію в своєму оточенні) не визнав до цих пір, що не дає змогу мені і таким, як я, голосувати за нього на наступних виборах. Якщо партія ЄС висуне іншого кандидата - я, модливо, проголосую за нього, але не за Порошенко. Наразі придивляюся до Гройсмана - хочу побачити його програму дій.
    А Зеленського я не вигоражую - у нього свій шлях. Він у моєму рейтингу президентів зараз лише на 3-му місті (після Порошенко та Ющенко).
    Але саме він закрив 3 телепомийки, а не сивочолий гетьман, і це суттєво вплине на результат наступних виборів (якщо мервтечук не обійде санкції та не відкриє нові анали).

Отож, якщо вибори будуть наступного дня, за кого проголосуешь?
    Ось і смоктанув Сцікло у Хуйла.....

15. Вверх #7535
    Государь ВсеЯ... Аватар для ЦАРb
    Ну де тут прихильник педофіла, який розповідав про проукраїнського педоШарія?!

Партія Шария внесла 1,5 млн грн за задержанную по делу Telegram-каналов из РФ

https://news.liga.net/politics/news/...-iz-rf-advokat
    Ось і смоктанув Сцікло у Хуйла.....

16. Вверх #7536
    Ковидофил

Избиратель из противников агрессора, а не электорат, то не перейдет, а если умноженный на "нуль" кого-то и перетянет, то это другие сорта электората, которые на сторону ЕС и Голоса никогда не перейдут.
    Я про молодь, яка не має політичного досвіду та має замало критичного мислення, а думає Телеграмом.

Я в целом писала, а не в Ваш адрес.
    Це була ваша відповідь в мою адресу.

1. Враньё. Справа закрыта.

"21 января 2021 года Национальное антикоррупционное бюро сообщило, что Специализированная антикоррупционная прокуратура повторно закрыла дело «Роттердам+» из-за отсутствия состава преступления."
    2. А причины в связи с которыми ввели "Роттердам+", то ни о чем не говорят?
    3. Не слышали ничего о конкуренции? Ну и с какого бока Порошенко к Ахметову в свете конкуренции?
    1. У вас скрізь просочується упередженість 80 рівня. Ви в долі, чи за справедливість? Ось результати мого пошуку за 2 хвилини:
    Справа «Роттердам+»: суд підтвердив законність дій НАБУ під час розрахунку збитків від формули
    НАБУ: прокурор САП вдруге закрив кримінальну справу щодо «Роттердам+». Після першого разу її поновили через суд
    НАБУ обвинило САП в повторном закрытии дела "Роттердам+"
    На прокурора САП, який вдруге закрив справу щодо формули «Роттердам+», чекає службова перевірка — Венедіктова
    ГПУ проведет служебную проверку за закрытие дела Роттердам+
    Справа "Роттердам+": НАБУ знову просить Венедіктову замінити старшого групи прокурорів
    Тому я вважаю, що справа ще не закрита.
    2. Причини знаю. Але "благими намерениями вьімощена дорога в ад". З кишені споживачів електроенергії Ахмєтов (можливо за допомогою Козака) як виробник найбільшої долі е/е на теплових електростанціях отримав 35 млрд грн .
    3. Ахмєтов - конкурент Порошенко? У Ахмєтова є кондитерська фабрика та фітнес-клуб, а у Порошенко є теплові та сонячні електростанції, металургійні заводи та шахти? Цікаво. Можна детальніше, де саме вони конкуренти (крім телеканалів)?

4. Таких справ можно открыть на любого деятеля от государственных структур при закупках нужного стране у частника (бизнеса), как и открыть справы на любой бизнес, который продает нужное государству.
    Как Вы думаете у кого государственные структуры кап стран закупают нужное для государства?
    5. Реформами систему нужно менять, когда все будет работать в правовом поле и после этого уже сажать, если кто нарушит законы.
    4. Так то всі країни закуповують списані двигуни для БТРів у "бізнеса"? То всі країни закуповують висотоміри для гвинтокрилів у агресора через ОАЕ з націнкою в 700%? То президенти всіх країн призначають керівниками різних органів (НКРЄКП, УкрСвінОборонПром) своїх підлеглих, а потім заплющують очі на корупцію в тих органах? Ну дякую, що відкрили мені правду.
    5. Так а хто мав реформувати правосуддя, відновити принцип справедливості та невідворотності покарання та повернути довіру до судів? Хіба не гарант, який виключно має право призначати суддів? Хіба не президент подав указ про ліквідацію судів, з якого в останній момент знак ОАСК?

Цитата Сообщение от ЦАРb Посмотреть сообщение
    Отож, якщо вибори будуть наступного дня, за кого проголосуешь?
    "Огласите весь список, пжалста..."
    Зараз придивляюся до Гройсмана, але чекаю на кандидата та передвиборчу програму від "Голосу".
    Последний раз редактировалось Rus; 09.02.2021 в 09:28.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

17. Вверх #7537
    Живёт на форуме Аватар для Monsieur Anatole
    Так то всі країни закуповують списані двигуни для БТРів у "бізнеса"? То всі країни закуповують висотоміри для гвинтокрилів у агресора через ОАЕ з націнкою в 700%?

То президенти всіх країн призначають керівниками різних органів своїх підлеглих, а потім заплющують очі на корупцію в тих органах? Ну дякую, що відкрили мені правду.
    Вы о каком президенте? Фамилию уточните. Я перестаю вас понимать
    Не учите детей читать. Учите их сомневаться в прочитанном.

18. Вверх #7538
    Не покидает форум Аватар для Shaun
    Стародавнє місто Хаджибей, Велике князівство Литовське
    Ходят слухи)

Джерела повідомляють про підготовку екстрадиції Шарія та закриття його Youtube-каналу: американські лобісти України вже підключилися до роботи.
    Українське телеграм-спільнота вже скоро чекає "великий землетрус": про це повідомляє Telegram-канал "Таємниці депутата", який пов'язують із заступником глави Офісу президента Кирилом Тимошенко.
    Цілком ймовірно, мова йде про фігуру кремлівського блогера Анатолія Шарія.
    У Мережі вже пишуть, що отримана авторами телеграм-каналу інформація може мати під собою реальні підстави у зв'язку із зачищенням українського інформаційного простору від російських агентів.
    "Українське телеграм-спільноту скоро чекає великий землетрус. Настільки великий, що у декого земля вийде з-під ніг", - зазначено в повідомленні, яке з'явилося сьогодні вдень.
    Автори пишуть, що в оточенні глави СБУ Баканова повідомляють про підготовку екстрадиції кремлівського блогера Анатолія Шарія.
    "Екстрадиція готується активно. А в офіс Youtube відправлені запити з доказовою базою. Канал заблокують. Американські лобісти вже включилися. Під загрозою розкриття весь телеграм бізнес Шарія. Інформаційна бомба буде дуже скоро", - зазначено в повідомленні.
    Сам Шарій відреагував на повідомлення з тривогою, висунувши звинувачення Офісу президента і Володимиру Зеленському.
    Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране

19. Вверх #7539
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от ЦАРb Посмотреть сообщение
    Так це, судячи по порі року, не на гумі зекономили, а батьки на мозку, коли робили цих дітей...
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

20. Вверх #7540
    Не покидает форум Аватар для Viktoz
    Цитата Сообщение от Shaun Посмотреть сообщение
    Ходят слухи)
    повідомляють про підготовку екстрадиції кремлівського блогера Анатолія Шарія.
    "Екстрадиція готується активно. А в офіс Youtube відправлені запити з доказовою базою. Канал заблокують. Американські лобісти вже включилися. Під загрозою розкриття весь телеграм бізнес Шарія. Інформаційна бомба буде дуже скоро"

А это уже интересно... очень приятная новость... запасаемся попкорном...

Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Так це, судячи по порі року, не на гумі зекономили, а батьки на мозку, коли робили цих дітей...
    совсем не обязательно... мог к примеру с горшка головой об пол, или просто лишняя хромосома... батьки не завжди винуваті

Ответить в теме
Страница 377 из 495 ПерваяПервая ... 277 327 367 375 376 377 378 379 387 427 477 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права